Aktív témák
-
rizso
addikt
Köszönöm a tippet srácok, jónak tűnik! Esetleg egy ingyenes alternatíva?
-
rizso
addikt
Tudnátok mondani egy olyan panoráma fotó készítő programot, ami normális méretben készít képet? SGSII-ben a gyári ilyen kis méretben csinál csak. Legalább olyan minőség kellene, mint Sensationnel.
-
rizso
addikt
válasz
Tesztelo.hu #33212 üzenetére
Kösz a tippet! A forrásról egy SGSII gondoskodna ilyen képminőséggel. Szerintem használható, már csak egy jó programot kell néznem...
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Van olyan app, ami jpg-ből doc-ot varázsol?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Adott egy wifis/bluetooth-os laptop, meg egy SGSII. Wifi router nincs, viszont van My WiFi, és így a kábeles netet megosztottam a telefonnal is. Ezek a körülmények.
Ami érdekelne: mi a legegyszerűbb/legjobb mód, hogy a laptopon tárolt filmeket streamingen keresztül lejátsszam a telefonon? -
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy programot, amivel tudom törölni a törölt programok után megmaradt adatokat?
-
rizso
addikt
Köszönöm mindenkinek az ebook olvasó tippeket! Esetleg olyan, ami a djvu-t is viszi?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Mondanatok efy olyan programot, ami a taskbarban szazalekosan jelzi az akksi toltottseget? Lehetoleg valos toltottseget mutasson, es ne "fogyasszon" sokat...
-
rizso
addikt
válasz
spiritex #18555 üzenetére
Köszi, mindenképp kipróbálom!
Esetleg olyan, amihez nem kell külön szerver program a gépre? Pl. SE telókon volt olyan, hogy bekapcsoltam a BT-t a telefonon és a gépen is, csatlakoztattam a két eszközt, és már ment is a vezérlés. Akár több géphez is használnám (nem csak sajáton), és nem akarok mindegyikre külön szerver programot rakni...
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Tudnátok ajánlani egy korrekt remote control programot? Legjobb egy öszvér lenne, ami touchpadként, egérként, billentyűzetként és "hagyományos távirányítóként" is tud működni. Van egy 8530p laptopom, azt szeretném vele vezérelni BT-on vagy wifi-n keresztül, és többnyire az esti filmezések közben lenne jó a távirányító funkció (van egy infrásom, csak lemerült benne az elem).
Bármilyen javaslatot szívesen fogadok!
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan videolejátszót ajánlani, ami támogatja az SRS-t (HTC Sensation)?
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Van olyan Galery++ (vagy nagyon hasonló képnézegető), ami teljes méretben kezeli a képeket?
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max - Gold - Használt, szép állapot
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest