- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Aktív témák
-
rizso
addikt
Köszönöm a tippet srácok, jónak tűnik! Esetleg egy ingyenes alternatíva?
-
rizso
addikt
Tudnátok mondani egy olyan panoráma fotó készítő programot, ami normális méretben készít képet? SGSII-ben a gyári ilyen kis méretben csinál csak. Legalább olyan minőség kellene, mint Sensationnel.
-
rizso
addikt
válasz
Tesztelo.hu #33212 üzenetére
Kösz a tippet! A forrásról egy SGSII gondoskodna ilyen képminőséggel. Szerintem használható, már csak egy jó programot kell néznem...
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Van olyan app, ami jpg-ből doc-ot varázsol?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Adott egy wifis/bluetooth-os laptop, meg egy SGSII. Wifi router nincs, viszont van My WiFi, és így a kábeles netet megosztottam a telefonnal is. Ezek a körülmények.
Ami érdekelne: mi a legegyszerűbb/legjobb mód, hogy a laptopon tárolt filmeket streamingen keresztül lejátsszam a telefonon? -
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy programot, amivel tudom törölni a törölt programok után megmaradt adatokat?
-
rizso
addikt
Köszönöm mindenkinek az ebook olvasó tippeket! Esetleg olyan, ami a djvu-t is viszi?
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Mondanatok efy olyan programot, ami a taskbarban szazalekosan jelzi az akksi toltottseget? Lehetoleg valos toltottseget mutasson, es ne "fogyasszon" sokat...
-
rizso
addikt
válasz
spiritex #18555 üzenetére
Köszi, mindenképp kipróbálom!
Esetleg olyan, amihez nem kell külön szerver program a gépre? Pl. SE telókon volt olyan, hogy bekapcsoltam a BT-t a telefonon és a gépen is, csatlakoztattam a két eszközt, és már ment is a vezérlés. Akár több géphez is használnám (nem csak sajáton), és nem akarok mindegyikre külön szerver programot rakni...
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Tudnátok ajánlani egy korrekt remote control programot? Legjobb egy öszvér lenne, ami touchpadként, egérként, billentyűzetként és "hagyományos távirányítóként" is tud működni. Van egy 8530p laptopom, azt szeretném vele vezérelni BT-on vagy wifi-n keresztül, és többnyire az esti filmezések közben lenne jó a távirányító funkció (van egy infrásom, csak lemerült benne az elem).
Bármilyen javaslatot szívesen fogadok!
-
rizso
addikt
Sziasztok!
Tudtok olyan videolejátszót ajánlani, ami támogatja az SRS-t (HTC Sensation)?
-
rizso
addikt
Helló Srácok!
Van olyan Galery++ (vagy nagyon hasonló képnézegető), ami teljes méretben kezeli a képeket?
Aktív témák
- GAMING PC! Ryzen 7 5800x , Radeon RX6700XT, 32Gb RAM
- ASUS VZ24EHE 1080p / 75Hz / 60cm (23,8") IPS /1ms válaszidő / Gamer funkciók / FreeSync
- MSI MECH 2X RX 6600 XT - eladó!
- Újszerű Topping D10s - USB DAC 32bit 384KHz DSD256
- PCLab Pro P-689 Ryzen 7 9700x / 32GB DDR5 / RTX 5070 - halk, prémium 1440p/4K gamer PC
- Új Asus 16 Vivobook WUXGA IPS Nano Ryzen5 7430U 4.3Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 Win11 Garancia
- HP Prodesk 600 G5 i5-9500 16GB 256GB 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Nyugdíjazott laptopok :) Ingyen Foxpost!
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő