- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
drzsoo1
aktív tag
Érdekes problémával szembesültem, hátha valakinek van infója róla. MMilestone2 telefon használok, stock 2.2 rommal, már 1 éve, nem frissítettem. Korábban a settings/accounts ba belépve az accounton belül be lehetett pipával állítani hogy mit szinkronizáljon. Ha csak a naptárat akartam szinkronizálni a névjegy/gmail/picasa stb mellől kivettem a pipát. Mostanra ezek a jelölőnégyzetek eltűntek, úgy tűnik hogy nem lehet már állítani, csupán ha pl a naptárra rákattintok, akkor azt azonnal elkezdi szinkronizálni. Több kollégám telefonját néztem, különböző androidos telefonok, mindenhol hasonlóképpen változott a szinkronizálás. Van tipp hogy ez hogyan változhatott meg?
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
zsolt19900 #24736 üzenetére
GO-t csak ajánlani tudom, én Milestone 1 nél szoktam rá, nagyon gördülékeny nem akad, komoly támogatás van rá, nekem jobban bejön mint a gyáriak, akár moto akár samu.
-
drzsoo1
aktív tag
Segítsen valaki!
Opera minit használok, 5.0-t. Alapesetben a speed dial tab-okkal indul, de valamiért most egy korábban látogatott oldalt betett kezdőlapnak, magyarán elindítom az opera minit, és egyből elkezdi ezt betölteni. Az érdekesség, hogy ahogy keresgéltem a beállításokat, átállt egy másik oldalra, de nem tudom hogyan. Szeretném ezt valahogy kitörölni, de sehogy se sikerül. Pls help!
-
drzsoo1
aktív tag
válasz
tothjozsef #6118 üzenetére
Egyedül SE X10 mini-re létezik ilyen, nem tudom működik-e.
-
drzsoo1
aktív tag
Mit akarsz szinkronizálni?
Nem egyszerű kérdés, én sokat kutakodtam utána, igazából egyik megoldás se tökéletes, talán csak a HTC saját fejlesztésű szinkronizálója az.
wan egy android sync program link , ez a gépre kötött telefonon szinkronizál.
Aztán ha a naptárt akarsz szinkronizálni, akkor a google calendar sync nevű google saját alkalmazás fel tudja szinkronizálni az outlook-ot a google calendarral, ez korrektül működik, oda vissza is.
A névjegyzék sajnos a legnehezebb, én anno 600 nevet vcf formátumban töltöttem fel a google névjegyzékbe, mert ez volt az egyetlen megoldás, ahol a vezetéknevek jó helyre kerültek, és az ékezetes betűk is megmaradtak. -
drzsoo1
aktív tag
válasz
Tesztelo.hu #2916 üzenetére
Létezik ilyen, GSM boltok már hirdetik de még nem kapható, Motorola Charm a neve. Érintőképernyő+full qwerty, nem összecsukható.
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- VoLTE/VoWiFi
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Milyen monitort vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Mit tehetsz jogilag, ha átvertek, megkárosítottak a Hardveraprón?
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Pro Max 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- SanDisk Extreme Portable 8TB (SDSSDE61-8T00-G25)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest