- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
RandomGosu #1004 üzenetére
a készülékkel kapcsolatos konkrét kérdésre nem nagoyn tudok sajna választ, de esetleg a topikjában tájékozottabbak az emberek.
-
törölt tag
válasz
RandomGosu #1001 üzenetére
igen. én például ezt használom: [link]
-
törölt tag
válasz
RandomGosu #998 üzenetére
arra gondolsz, hogy a menü legyen kínai nyelvű, vagy hogy írni-olvasni nehessen kínaiul? mert ez utóbbi gond nélkül megy bármelyik androidos telefonon. a rendszer alapból unicode, így bármilyen nyelvet megjelenít, billentyűzetből meg lehet rátenni kínait (pl. sogu input).
egyébként létezik hozzá kínai rom is, péládul itt, de ez már elég régi kiadás.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
RandomGosu #799 üzenetére
Nem igazán érthető a kérdés... Mit értesz a használat alatt? Ha vodás a telefon, akkor nyilvánvalóan T-mobilos kártyával nem fog működni a telefon része. Játszani még fogsz tudni a telefonon...
-
válasz
RandomGosu #797 üzenetére
Igen.
-
törölt tag
válasz
RandomGosu #776 üzenetére
mire van szükséged?
egyébként itt is szétnézhetsz például: [link]
-
Kyller
senior tag
válasz
RandomGosu #241 üzenetére
Nekem Galaxy Spicám van és Pannonba 59-ért hozzádvágják - 10.000, ha beviszel egy roggyant használt telot, szóval nem drága, és ahhoz képest szerintem kiváló...
-
Kyller
senior tag
válasz
RandomGosu #239 üzenetére
Ez csak a pénztárcád vastagságán múlik...
-
aggleány
addikt
válasz
RandomGosu #232 üzenetére
Engem az ismerőseim nemes egyszerűséggel "telefonbuzi"-nak hívnak. Nekem is volt már mindenféle telefonom, normál, Winmo és Symbian is, de egyre jobban kezdek beleszeretni a Tattoo-ba. Amikor először megnézegettem, nagyon pampogtam, hogy miért nincsenek szépen könyvtárakban a cuccok, ahogyan a kártyára tettem őket, de miután felkerült rá a fájlkezelő, és viszontláttam a könyvtáraimat, kezdtem megnyugodni. Már majdnem mindent megtaláltam itt és a Market-ben, amire nekem szükségem van alapból, de később persze még fogom bővítgetni
Anno (kb. 6-8 éve) egy telefonos újságban megjelent egy cikkem, ami arról szólt, hogy kellene egy olyan telefon, ami normálisan néz ki, és mindenképpen cserélhető az egész burkolata; ráadásul ne legyen tele mindenféle felesleges vacakkal, olyan programok legyenek rajta, amiket én akarok, és akkor legyenek leszedhetők, amikor én akarom. Természetesen mindenki sírva röhögött azon, hogy álmodik a nyomor. Én ezt az álmot most megtaláltam a Tattoo-ban, ráadásul ehhez még nagyon kevés progi van a "nagyok"-hoz képest (a Tattoo-nak a többiekhez képest kicsi a kijelzője, és egyelőre ezzel egyedül van), nekem mégis majdnem tökéletes, már most
Nekem megfelel a gyorsasága is.
-
>-48-<
aktív tag
válasz
Nekem nincs akkora tapasztalatom, mint az előttem szóló fórumtársaknak. Viszont minimum másfél oldalon keresztül tudnám dícsérni a rendszert. Vannak hibái, mint mindennek, de amiket próbáltam és láttam, azok közül, ha nem is a legtökéletesebb, de a legszerethetőbb rendszer számomra. Mindenre van megoldás a marketben, többnyire ingyen, amire nincs, arra meg csak idő kérdése és lesz. Jelenleg azt hiszem, mondhatjuk, hogy a legnagyobb iramban fejlődő OS címet kiérdemli. Hihetetlenül logikus a kezelése! Ha valamit nem tudok, hogy működik csak megyek a fejem után, hogy na én ezt hova raknám ha én lennék a fejlesztő és láss csodát, nem ott van?
Gyors, stabil, felhasználóbarát. Részemről ennyi.(Mivel ha most nem hagyom abba, még egy óra múlva is az én áradozásomat fogod olvasni
)
szerk: ja és HTC G1-et használok (hála a magasságos Istennek
)
-
kaller1
veterán
válasz
Nekem csak egy kis kínai készülék jutott(itt a leggyengébb a mezőnyben),viszont amióta megvan,nem indult újra,nem fagyott le,elég gyors is,és amire használom arra maximálisan jó...
-
hanati64
tag
válasz
Nekem egy HTC HERO-m van gyári rommal, és nagyon jó.
Kb. 16 éve van mobilom, végig éltem az op.rendszerek fejlődését de legjobban ez az android rendszer nyűgözött le. Úgy alakítod ahogy neked tetszik, az alkalmazások garmadáját tudod rátenni. Amit kigondolsz azt már valaki megírta alkalmazásba és már töltheted is. Én ajánlom ha nem csak telefonálsz a mobiloddal.
Aktív témák
Hirdetés
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Vásárolj okosan, fizess kényelmesen!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 3900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest