Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
drzsoo1
üzenetére
Szia !
Közben én meg leszedtem, újrainstalláltam, de továbbra is ugyanúgy letölti a nagy leveleket szó nélkül - ahogy írtad.
Én is azt gondolom, hogy nem freemail hiba lehet, mert az előző telefonom (SE) képes volt csak fejlécet leszedni. Szóval a K-9 háklis valamiért vagy az összes POP3-ra (bár ezt kétlem, mert végigtúrtam a külföldi fórumokat, és nem nagyon találtam erre való panaszkodást), vagy csak simán a freemail-t utálja. -
schmo07
tag
válasz
drzsoo1
üzenetére
drzsoo1,
Nem tudom, akkor én mit csinálok rosszul
Az az egy sor az érdekes csak, ahol a méretet be lehet állitani, ugye? Már hogy nincs valahol máshol még valami rejtett kis kapcsoló...?
Tegnap több mint egy órát kisérletezgettem, volt telefon kikapcs, bekapcs, program kikapcs, bekapcs, minden, és mégis mindig leszedte az egészet, csatolmányostól, több megásan.gombsadi,
Használnék én imapot. De a freemail pop3.
Abba ne menjünk bele, hogy miért ragaszkodom a freemail-hez...
Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen processzort vegyek?
- Fotók, videók mobillal
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Óvodások homokozója
- Star Trek
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- További aktív témák...
- Lenovo Legion Pro 5 (16" QHD+ 240Hz, i7-14700HX,RTX 4070 8GB, 32GB RAM,1TB SSD) eladó BeszámítOK
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K Beégett I Cam I W10 I Gar
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3678, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő