- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
drzsoo1 #6068 üzenetére
Szia !
Közben én meg leszedtem, újrainstalláltam, de továbbra is ugyanúgy letölti a nagy leveleket szó nélkül - ahogy írtad.
Én is azt gondolom, hogy nem freemail hiba lehet, mert az előző telefonom (SE) képes volt csak fejlécet leszedni. Szóval a K-9 háklis valamiért vagy az összes POP3-ra (bár ezt kétlem, mert végigtúrtam a külföldi fórumokat, és nem nagyon találtam erre való panaszkodást), vagy csak simán a freemail-t utálja. -
schmo07
tag
válasz
drzsoo1 #6011 üzenetére
drzsoo1,
Nem tudom, akkor én mit csinálok rosszul
Az az egy sor az érdekes csak, ahol a méretet be lehet állitani, ugye? Már hogy nincs valahol máshol még valami rejtett kis kapcsoló...?
Tegnap több mint egy órát kisérletezgettem, volt telefon kikapcs, bekapcs, program kikapcs, bekapcs, minden, és mégis mindig leszedte az egészet, csatolmányostól, több megásan.gombsadi,
Használnék én imapot. De a freemail pop3.
Abba ne menjünk bele, hogy miért ragaszkodom a freemail-hez...
Aktív témák
- QNAP TS-932X - 10 gigabites NAS - 5x4TB HDD + 4x400G SSD
- SPIRIT OF GAMER Race Wheel PRO 2 kormány minden tartozékával mekgímélt állapotban eladó!
- Playstation 5 Drive Edition 825GB (CFI-1116A), 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Apple Watch Series 7 41mm NIKE GPS
- Acer Nitro XV340CKP WQHD 144HZ IPS KALIBRÁLT
- Xiaomi Redmi 10 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eredeti Lenovo USB-C 65W töltő
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Új FULL HD webkamera + Számla
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest