Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Örömhír: nem spórol Európán a OnePlus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Tucatszámú OnePlus élvezheti a legfrissebb Androidot
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
Aktív témák
-
schmo07
tag
válasz
drzsoo1
üzenetére
Szia !
Közben én meg leszedtem, újrainstalláltam, de továbbra is ugyanúgy letölti a nagy leveleket szó nélkül - ahogy írtad.
Én is azt gondolom, hogy nem freemail hiba lehet, mert az előző telefonom (SE) képes volt csak fejlécet leszedni. Szóval a K-9 háklis valamiért vagy az összes POP3-ra (bár ezt kétlem, mert végigtúrtam a külföldi fórumokat, és nem nagyon találtam erre való panaszkodást), vagy csak simán a freemail-t utálja. -
schmo07
tag
válasz
drzsoo1
üzenetére
drzsoo1,
Nem tudom, akkor én mit csinálok rosszul
Az az egy sor az érdekes csak, ahol a méretet be lehet állitani, ugye? Már hogy nincs valahol máshol még valami rejtett kis kapcsoló...?
Tegnap több mint egy órát kisérletezgettem, volt telefon kikapcs, bekapcs, program kikapcs, bekapcs, minden, és mégis mindig leszedte az egészet, csatolmányostól, több megásan.gombsadi,
Használnék én imapot. De a freemail pop3.
Abba ne menjünk bele, hogy miért ragaszkodom a freemail-hez...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z790 i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RTX 2080Ti 11GB Montech Air 1000 Lite 700W
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ROLLEREK: ÚJ, Újszerű, Használt 30+ db listát tudok küldeni
- Kezdő Gamer PC-Számítógép!Csere-Beszámítás! I5 6500 / RX580 8GB / 16GB DDR4 / 512 SSD
- REFURBISHED - DELL Universal Dock D6000 (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő