Hirdetés

Aktív témák

  • Rickazoid

    addikt

    Üdv!

    Vennék pár programot, azonban egy-két esetben nem tudok dönteni.
    Documents to Go vagy OfficeSuite Pro? Utóbbit teljes értékűen lehet használni 30 napig, előbbi viszont korlátolt funkciókat nyújt, még egy PDF-et sem nyit meg, így nem tudom rendesen összehasonlítani őket, ti mit gondoltok?
    Documents to Go megvehető PayPal-en keresztül? OfficeSuite Pro-nál el tudtam menni a fizetési mód kiválasztásáig, de DtG nem enged el odáig, amíg meg nem adom az adataimat, amit nem szeretnék csak úgy. Google Docs nem érint, így az nem előny a DtG-nél számomra.

    RockPlayer vagy VPlayer? VPlayer időkorlátos, kiválóan működik, RockPlayer viszont egy-két videónál elcsúsztatja a hangot és akadozik is nagyobb felbontásnál, de nem tudom ez a trial verzió eredménye-e, hogy tartalmaz-e némi butítást ezen a részen is. Nem túl elterjedt formátumok támogatása (ha van itt különbség egyáltalán köztük) nem előny, eddig egyetlen videóm sem volt, amit csak az egyik tudott lejátszani, a másik viszont nem. De VPlayer hamar lejárt, így lassan döntenem kéne.

    Egyébként ha PayPal-en keresztül fizetek weboldalon, akkor a Market tudja majd később frissíteni az adott programot? Trambulin kártyám van, nem alkalmas online fizetésre és csak a Google üzletpolitikája miatt nem csináltatnék magamnak egy második számlát, amire egyébként nincs szükségem.

    [ Szerkesztve ]

    Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.

Aktív témák