- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Telekom mobilszolgáltatások
- Térerő gondok, tapasztalatok
Aktív témák
-
Deck
titán
-
-
fdisk
őstag
-
ncc1701
veterán
Tuti nem tettem tönkre, mert azóta kb annyi időm van a telót buzizni, h hetente 2 töltéssel elketyeg (htc one v). Most restartoltam, hátha, de nem segített. És tuti rootolva volt, mert telepítettem rá több olyan progit rootoláskor, aminek kellett a rootolt teló. Szóval kb nem értem.
-
Ronyn
senior tag
Továbbá ismert kifejezések:
Dollár jel
Font jel
Yen jel
Copyright,copyright j e l
Alsó vonal
Paragrafus
Kukac
Zárójel, zárójel bezár
Kapcsos zárójel, kapcsos zárójel bezár
Hullámvonal
Osztás jel
Szögletes zárójel,szögletes zárójel bezár
Fok jel
Kettőskereszt
Kettőspont
Csillag,csillag jel
Csőrös zárójel, csőrös zárójel bezár
Per jelviszont érdekes módon sok kifejezés van amit nem ismer
pl. ismeri a tudás kifejezést de azt hogy tud már nem .
Vagy csak én artikulálok rosszul
pl. a rosszul kifejezést sem tudtam vele leíratni... -
törölt tag
Csak próbálom a BetterBatteryStats-ot kikövetkeztetni. Szerintem:
Alarms: Itt találod meg azokat a programokat, amik ébresztést kértek a telefontól. Kiválaszthatod alatta, hogy akkuról v. töltöről történt ébresztést mutasson. Alatta pedig hozza a fájlokat és mellettük írja, hogy hányszor ébresztettek. Ez a funkció csak Root-olt telefonon működik úgy láttam. Folyamatosan tud futni a háttérben.
Partial Wakelock: azt mondja meg, hogy mi, mennyi ideig nem hagyja altatásba menni a telefont. Ez egyben utal a háttérben merülésre is. Minél tovább van ébren és dolgoztatja valami, annál inkább merül. Mutatja az össz merülésnek melyik program hány %-át okozta.
Kernel Wakelock: ez nem túl érdekes csak fejlesztőknek. Kernelen belül mutatja, hogy milyen műveletek voltak amik ébrentartották. Szinkronizálás, audio, fájlmozgások, stb. Fejlesztőknek ideális.
Szerintem jó program. Én ezzel jöttem rá, hogy folyton szinkronizál illetve egy widget ébresztgeti a telefont kikapcsolt állapotban. Gondolom h az óra widgetet percenként frissítse annak ellenére, h kikapcsolt a kijelző,
-
St3ven
addikt
Köszi, ez jó hír, semmi kedvem nem lett volna hard resetelni a régi telómat, vagy éppen mást megadni email címnek az újon.
Külön-külön elnevezheted őket
Ezt úgy érted, hogy felajánlja majd a rendszer, hogy pl. elnevezzem azt a telót, amin másodikként regisztrálom ugyanazt a google account-ot? Vagy a netes Play-en tudom ezt majd csak megtenni?
-
dokee78
félisten
-
-
AceOwner
csendes tag
rendben, köszi skacok, de a GPS használata viszont már generál adatforgalmat (vagyis számla emelkedést) ugye?
Vagyis a Mobilos számlámon megjelenik plusz költségként? Nem régóta van Androidos telóm, nnna. És egyelőre mobil internet előfizetésem sincs, otthoni vagy máshol elérhető szabad Wifire szoktam csatizni. Amúgy akkor faterom kocsijában levő GPS készülék is -ami hagyományos, csak GPS készülék- folyamatosan a műholdak alapján irányít? Értem én hogy a mozgás így érzékelhető, de akkor ha az, ami a kocsiban működik GPS készülék, ha annak működése (kapcsolat) ingyenes, akkor a telómon is az lehet? Mármint a GPS használata? Bocsi de kezdő vok nnna, ha gáz a kérdésem akkor ide is jöhet magyarázó: bagira88@freemail.hu
-
tomy86
addikt
Azt nem tudom. Viszont most megnéztem és ha a "Hangválasztó"-t választod a felugró menüben és utána a lista alján a "zenetár" lehetőséget, akkor is kilistázza az összes médiafájlt és így szintén bárhonnan kijelölheted a kívánt hangfájlt, függetlenül attól, hogy melyik mappában van. Vagy ez megint nem alap funkció?
-
tomy86
addikt
A net beállítások nem a kártyán, hanem a telefonon vannak. Amikor az internetbeállítások letöltését választod a telefon menüjében, akkor pl. wifin letölti a beállításokat.
Ha meg manuálisan állítod be, akkor még egyértelműbb a helyzet. Az hogy az üfsz sokszor mit mond, azt inkább hagyjuk.
Én már mindkét módszerrel állítottam be a netet a telefonomon (romcserék után) és mindig működött. Ügyfélszolgálatot még sose hívtam emiatt.
De jelen esetben ez mindegy is, mert speed3456 esetén nem ez a probléma. -
R19
senior tag
Nekem működik: Motorola Defy, SEA rom.
Egy előző kérdésre reagálva: azt nem tudom, hogy lecseréli-e a gyári toggle-t, mert a SEA-n alapból nincs ilyen.
Ezt a szinte egyedüli hiányosságot szüntette meg a Notification Toggle. Az alap ikonok eléggé bumszlik, de simán lecserélhetőek.
Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP Probook 640 G2 (14/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B350 R5 1600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Cooler Master CM 690 III TT 500W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged