- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Garmin topik
- Sony Xperia 5 V - kell-e nekünk zoom?
- Google Pixel topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Elődjéhez képest sokat változott a Redmi Note 15
- Műholdakkal is beszélgethet a Redmi Note 15 Pro+
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
Egy néhány nappal ezelőtti hívást kerestem, és ekkor jöttem rá, hogy elég hülyén van ez a hívásnapló megoldva. Konkrétan pl. egy 4 nappal ezelőtti hívás (ezt írja ki a Hívásnapló) lehet pl. pénteki és csütörtöki is, attól függően, hogy éppen hány óra van (azaz az eltelt 24 órákat számolja, és nem a napokat). Miért nem a hívás dátumát és idejét írja ki, nem azt, hogy hány nappal ezelőtt??? Egy nap van 10-20 bejövő hívásom, és végig kell nyomkodni őket, ha pl. egy délelőtti hívást keresek, mert nem látni, hogy hány órakor volt, csak azt, hogy x nappal ezelőtt. A napon belüli hívásoknál ugyanez a helyzet. X órával ezelőtt a kiírás, holott pl. az tudom, hogy kb. 10-kor történt a hívás. Ekkor szépen ki kell számolni, hogy az hány órával ezelőtt is volt. Nem nagy agymeló, de lassítja a dolgokat. Ez szerintem abszolút nem praktikus.
Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Gamescom 2025: Harminc évnyi VGA
- Garmin topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Képregény topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Kuponkunyeráló
- Renault, Dacia topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- További aktív témák...
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Acer Aspire Vero - AV15 - 15.6"FHD IPS - i5-1235U - 16GB - 512GB - Win11 - 2+ év garancia
- Bezámítás! Asus ROG STRIX G15 G513IH Gamer notebook - R7 4800H 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB W11
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- MacBook Pro 16" M3 Pro 36GB 512GB Gar. SPACE BLACK
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest