- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Aktív témák
-
Face8814
őstag
Hi!
Tudtok ajánlani tarifaszámlálós alkalmazást. Olyasmire gondolok mint a Call Meter 3G, csak mondjuk pl előre beépített tarifacsomagokkal.
Pár napja olvastam egy ilyen app-ról, de most sehol sem találom, és a neve sem rémlik.... -
Face8814
őstag
válasz
gilfoyle #6837 üzenetére
SMS Backup + használom.
Ki is mentettem vele mindent, de fontos hogy a telón is tároljam őket (az most mind1 hogy miért). Ha visszarakom őket, ugyan ott vagyok mint most. Belassul, képtelenség normálisan üzenetet írni.
Viszont csináltam .txt fájlt amibe bemásoltam az üziket, de normális .txt fájl kezelő alkalmazást nem nagyon találtam. Ahogy a telefon megjeleníti az valami katasztrofális.
Szóval sajnos ez sem megoldás... -
Face8814
őstag
Néztem hogy van egy jó pár alternatíva (utána is olvastam), de sehol nem írtak arról hogy ilyen mennyiség esetén mi az ami a legjobb megoldás lenne.
Amiket írtál, szinte mind hasonló elven működnek.
Olyan változat érdekelne, ahol nem kerül betöltésre az összes sms mikor egy újat akarok írni.
Magyarán a a régi, kijövő/bejöv üzenetek variáció lenne talán a legjobb.
Ilyen viszont nem tudom létezik e...... -
Face8814
őstag
Hali!
Mivel több 1000 sms van a telefonomba, így a gyári sms kezelő brutálisan be van lassulva. Gyakran több mint 1 percbe kerül megnyitni az alkalmazást (gondolom az egy "beszélgetésben" lévő 4-5000 üzi betöltése miatt).
Van valami apps, ami javít ezen? Kicsit zavaró ha üzit akarok írni akkor "malmozhatok" percekig amíg végre kész vagyok a megírásával.
Mindenképpen akarom a telón is tárolni őket, így az üzenetek törlés kilőve.
Ha tudtok valami megoldást az előre is köszönöm. -
Face8814
őstag
Olyan időjárás widget kellene ami folyamatosan frissíti magát.
Eddig a 9s-Weather-t használtam, de váltani szeretnék, mert mostanában egyre több bajom volt vele. -
Face8814
őstag
válasz
Tesztelo.hu #4556 üzenetére
Onnan jutott eszembe, hogy elvileg léteznek textphone-ok, amik ugye a siket embereknek segítenek úgy hogy a beszédet szöveges formában jelenítik meg.
Elvileg ha ilyen létezik, akár az is létezhet hogy sms-t felmondok a telefonra!
Persze ebből magyar nyelvű változat az Enterprise űrhajó legyártásával egy időben várható nagy valószínűséggel csak! -
Face8814
őstag
Létezik vajon olyan progi ami sms-t bemondott szöveg alapján rögzít?
Tehát hogy nem kell "nyomkodni" a telefont sms írásnál, hanem egyszerűen felmondom az üzenet szövegét amit a készülék automatikusan írásos formában jelenít meg.Vagy ez nagyon a jövő zenéje?
-
Face8814
őstag
Tudtok olyan használható widgetet ami folyamatosan kiírja a CPU és a memória kihasználtságát?
-
Face8814
őstag
A baj az, hogy az illető akivel a legtöbbet chatelek, a gmail chat-ét használja. Ő laptopon keresztül én meg telón léptem volna be, de úgy nézem a Talk csak egy fiókot kezel, és nem azt, amit én erre használok.
Ha most elkezdem használni az általad említett kliensek egyikét, neki is telepíteni kell valamelyiket. Vagy megoldható az, hogy pl Nimbuzzon keresztül használom a gmail rendszerét?
Bocsi az amatőr kérdésért, de ebben a témában még sajnos tájékozatlan vagyok... -
Face8814
őstag
Hi!
A Talk nevű alkalmazás esetén hogyan tudok a két gmail-es felhasználói fiókom között váltani?
Folyamatosan csak a legelőször hozzáadott fiókom barátok listáját látom.....
Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- E-roller topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B450 R7 1700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 580 8GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged