- Google Pixel topik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Lehetetlenül vékony és hihetetlenül kemény (fotó)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
punky10 #32141 üzenetére
Nem értem, mit akarsz nekem megmagyarázni. A NavNGo egy piacorientált magáncég, a piacból él. Szerinted mi más okuk lehet arra, hogy nem adják ki az androidos Igót, mint az, amit leírtam? Azaz: nem éri meg. De ha szerinted igen, írj nekik... Egyszerűen egy szoftver kiadása után támogatást is kell nyújtani. Ez pedig a NavNGo piackutatása alapján többe kerülne, mint amennyit a szoftver hoz. Ha ez változni fog, akkor nyilván kiadják megvehető formában is. Egyébként jogi oka is lehet, hogy nem adják ki: Pl. a PNA v. az autógyártókkal olyan megállapodásuk van, hogy nem jöhetnek ki Androidra megvehető appal x ideig.
Nem tudom, hogy jönnek ide a PNA-k. A PNA-k esetében nem a szoftvert veszed meg, hanem a hardvert, amihez gyárilag adják a szoftvert is. Ergo ha pl. garanciális problémád van, nem a NavNGóhoz kell fordulnod, hanem az adott PNA gyártójához. Az pedig szépen összegyűjti a hibákat, és továbbítja nekik. Ergó nem többszázezer ügyféllel kell foglalkozni, hanem kvázi eggyel.
De jó ideje nem lehet pl. Windows Phone alapú Igót sem kapni. Egyedül az iPhone-ra van megvehető app. És éppen azért, amit írtam: egységes hardver és szoftver, fizetőképes kereslet.
Aktív témák
- Honor Magic5 Pro 12/512gb, Zöld, 13 hónap garanciával, eladó!
- iPhone 15 Pro Max 256 GB Natúr Titán karcmentes + AppleCare+ 2025.10.31-ig + sok extra
- HIBÁTLAN - 91% AKKUMULÁTOR iPhone 14 128GB MIDNIGHT
- ~ÚJ MSI GeForce RTX 5070 SHADOW 3X OC 12GB GDDR7 - Konzolvilag garancia 2028.09.13
- Eladó Nintendo Switch!
- HP 65W töltő eladó
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB fehér játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3534
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest