- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- CMF Phone 2 Pro - a százezer forintos kérdés
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
Breki
veterán
válasz
Istwan #17111 üzenetére
Pont ez a lényeg komplakt HTC Sense mod Androidba egyben tökéletes gyors működéssel
és remek widgetekkelpl naptár, gmail , contact, ugyan lehet ezek egy része a pro plus-ban is benne van és van külön sense kinézet is, de így egyben az egész mindenféle egyéb telepítése nélkül most komplett és szinte tökéletes számomra.
Ha valakinek ez hype sajnálom....
-
chab7
addikt
válasz
Istwan #16695 üzenetére
Hmm elgondolkodtató, hogy valamit rosszul csinálok.
Gyanús is volt, hogy egy szál telefonnal menni valahová nem olyan cool, bár kényelmes érzés volt úgy utazni, hogy ezek helyett egyetlen telefon volt nálam és mégis tudta azt amit ez a sok cucc együtt.
Az órás dologhoz meg csak annyit, hogy anno nekem is volt karórám de mióta van a telefonokban azóta nem izzasztom a csuklómat vele (nekem kényelmetlen viselni, be is akadhat valahová ha dolgozok, azon kívül hogy nyáron izzad alatta és még ha leveszem is ott marad az "árnyéka")
Nem használok lockscreent mert ha be van kapcsolva a kijelző akkor tudom mit csinálok, ha meg nem használom akkor sötét képernyővel nem nyomódik el semmi. Ergo ha idő kell akkor power be, idő megnéz, power ki. Tokból sem kell hámozni mert olyan telót sem használok amit ennyire óvni kellene. Inkább fólia van rajta, az is csak karcmentesség miatt, pedig elvileg az sem kellene strapatelóra ami miatt simán hordhatom burok nélkül. Azt elismerem sok teló esetében más lehet a helyzet és érvényes lehet a fentebb említett tokból ki lock kiold... ami tényleg gáz. Van aki hype alapján választ hardvert is meg szoftvert is, van aki meg hasznosság szerint (ja és ahogy egyel feljebb említik - pénztárca szerint)... Na de már eddig is off volt így nem folytatom nem ide való
Várom inkább az app ajánlásokat, észrevételeket, ami ebbe a topicba való. -
TRob1
veterán
válasz
Istwan #16695 üzenetére
Gps-t, fényképezögépet, videokamerát, laptopot is hordok (persze mikor épp mit szeretnék, felhasználási céltól függően). Ja, és karórát is.
És mind jobb az adott célra, mint egy bármiyen telefon.Épp ma vettem a 4ik! digit fényképezőmet (mind1ik működik, csak hát már kellett a 2 éves gyerkőcnek is, ha már van a 6 évesnek, ezért Én kaptam újat, ők öröklik az előzőeket, asszonynak meg jó a tükrös digitálisa)
-
Breki
veterán
válasz
Istwan #16635 üzenetére
akkor a választ megkaptad
mi speciel a munkahelyen nem nézünk tv-t és nem hallgatunk rádiót az időjárás meg ugyanannyira pontos mint a neten lévő, mint kiderült ez esetben pont pontos
és nem csak a jelenlegi és nemcsak a helyben lévő időjárás érdekes nekem pl görög-ben
semmi felháborodott nem volt egyébként a válaszban csak az illető úriember szeret mindig ilyeneket kérdezni ahelyett, hogy megmutatná az övét
-
mrbig25
őstag
Viszont, ha nincs filemanager [vagy valami installer] progija, akkor nem tudja feltelepíteni net nélkül.
PowerBuldog:
Erre találták ki az ADB-t. Letöltöd az Android SDK-t -> indítasz egy parancssort -> betallózol az SDK\tools mappába és kiadod az alábbi parancsot:
adb install [apk fájl elérési útja]
(pl.: adb install c:\android_progik\filemanager.apk)Ehhez természetesen szükséges a telefonodhoz való Android USB driver telepítése és a telefont csak simán töltésre állítani, amikor a PC-hez csatlakoztatod.
-
Haart
addikt
Igazából azért is félek az ilyen szinkronizálgatástól mert, az utóbbi 1 évben 3 féle platformom is volt. Symbian, winmobo, most meg android. Szóval ha másik telót veszel lehet nemlesz ilyen egyszerü a dolog
És akkor jól jön ha minden a simen van. Csak átrakod és szevasz.
-
KaoszTom
aktív tag
Rajtad kívül még más nem említette hátrányként a kapacitív kijelzőt, szóval ezzel az infóval azért óvatosan. Én 1-2 nap alatt megszoktam, hogy hogyan gépeljek ujjal egy ilyen kijelzőn. Egyszerűen csak magasabbról kell közelíteni a virtuális gombok felé. Az viszont, hogy a legfinomabb simogatásra is reagál a képernyő, az nagyon nagy feeling.
A programok bezárásához ragaszkodás, rossz WinMo. beidegződés. Az Android nyitva hagyja a leggyakrabban használt progikat, hogy gyorsabban induljanak, és ha kevés a memória, akkor a legrégebben használtakat elkezdi berázogatni.
RatSon fórumtársunk jóvoltából már program is létezik arra, hogy a kevés memória küszöbét személyre szabd.Egyébként WinMo-nál hiába tudtál mindent bezárni, olyan memóriafolyása volt, hogy 1-2 naponta újra kellet indítani a telót, mert 0 programfutás mellett is elfogyott a memo...
Amit kihagytál előnyként, a sokkal szebb belső design, stabilitás...
-
KaoszTom
aktív tag
Nem azért hangos a beszédhang, hogy kihangosításként funkcionáljon, ugyanis a beszéd közben előhívható menüben ez a funkció bekapcsolható.
Ha tettél fel olyan progit, ami felveszi a beszélgetéseket, akkor az minden hívásnál maxra rakja a hangerőt. Ha zavar, uninstalláld, és akkor megjegyzi az előző beszélgetésnél beállított hangerőt.
-
-
Kakumix
senior tag
-
Jabby
őstag
Quick Settings-be kapcsold ki a BT-t, Wi-Fi-t, Mobil adatot és a GPS vevőt mikor nincs ezekre szükséged, sok energit tudsz vele megsporolni, + a mobile adattal még zseton is marad a zsebedbe ha nem mászik fel a netre mikor nem akarod.
Tedd még fel a TasKillert, ezzel le tudod állítani a már nem használt, de a memóriában még ott csücsülő alkalmazásokat (gondolom ezzel is energiát spórolsz.Varázscerkát is ott vetted ahol a tokot? Ez a cerka Spicahoz is jó
-
Teko001
őstag
Hát én úgy csinálnám, hogy SD kártyán különböző mappákba tenném a képeket témályuk szerint, stb, aztán:
Asztalon hosszan nyomni kell egy üres területet-->Gyorsgombok-->ASTRO
Oda navigálasz abba a mappába, ahol a mappa van, amihez szeretnél egy ikont tenni az asztalra, majd a mappa nevét hosszan nyomva tartod, Előjön hogy Shortcut Name, leokézod, és kikerült az asztalra egy ikon, amire ha rányomsz, bejön a mapp a fájlokkal,
Vagy nem ilyesmit szeretnél? Sorry ha még mindig nem értem
-
vadászcsiga
félisten
Annyit tudsz csinálni hogy a Galériát kiteszed a főképernyőre, arra rákattintva meg kiválasztod azt a mappát amit meg akarsz nézni. Ennél rövidebb elérési útvonalról nem tudok.
Mellesleg a Galériában nem csak csak ömlesztve lehet a képeket megnézni, felismeri a különálló mappákat is. -
Teko001
őstag
Mappákba parancsikonokat lehet beletenni (menübe hosszan kell nyomni az ikont, aztán ráhúzni a mappára). Astro-t tedd fel, majd a today felületen (tényleg így hívják?
) hoszan nyomva gyorsgombok, majd astro, mappa megkerese, majd hosszan nyomd a mappa nevét, előjön hogy mi legyen a parancsikon neve, ok, és kint van
Aktív témák
Hirdetés
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Garanciával, MSI Crosshair 15 B12UEZ gamer laptop i7, RTX 3060 6gb vram, 32 gb ram. DDR4, 1TB SSD.
- MacBook felváráslás!! MacBook, MacBook Air, MacBook Pro
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- Csere-Beszámítás! Ryzen 9 9950X3D Processzor! 16Mag-32Szál!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest