- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Egy rövid ideig még féláron tudsz hirdetni, előfizetni!
Aktív témák
-
ERPY
őstag
válasz
Perillustris #5327 üzenetére
Töltsd fel a youtubra, linket meg küld a havernak.
Ha privát, akkor jelöld be, és akkor csak a jelszó használata mellett megnézhető, és a kereső nem dobja ki. -
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Perillustris #4804 üzenetére
Köszi. Közben úgy tűnik, nekem is működik. Kijelentkeztem belőle, és újra be, és most jónak tűnik. Lehet, hogy a frissítés kavart be.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
Perillustris #4716 üzenetére
GPS-szel nekem is megy. Most visszatettem a 4.0-s Google Maps-et, és az megtalálja a pozíciót GPS nélkül is. A 4.6-os csak akkor, ha a Wifi is be van kapcsolva. Az alkalmazás fut a háttérben, ennek ellenére nem küldi el a pozíciót, most úgy tűnik, a 4.0-s sem...
Aktív témák
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Suzuki topik
- Hyundai, Kia topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4080 16GB ZALMAN I3 NEO Corsair 850W
- LG 27UN83A-W - IPS LED - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - USB Type-C - HDR 400 - AMD FreeSync - Hangszórók
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 13 Mini / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 84% akku
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest