- Honor 400 Pro - gép a képben
- Netfone
- One mobilszolgáltatások
- VoLTE/VoWiFi
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Aktív témák
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Valamilyen olyan app kéne, aminél be tudom állítani hogy mondjuk 10 percenként jelezzen. Tud valaki ilyesmit?
-
HollyBoni
veterán
válasz
atillaahun #45564 üzenetére
Ilyet nem találok. Hol kéne pontosan keresni ezt a funkciót?
-
HollyBoni
veterán
Nem lehet valahogy visszarakni a régi Maps-et? Nem tudom lementeni Komáromot és Komárnót, pedig eléggé fontos lenne.
-
HollyBoni
veterán
Locus-ban van turistatérkép, de átláthatatlan!
Pedig ez jelöli az utakat amerre menni akarok.
-
HollyBoni
veterán
válasz
LordRajZoL #44774 üzenetére
Ebben segíthetnél, hogy tudok letölteni műholdas képeket? Elég bonyolult egy program.
-
HollyBoni
veterán
Sikerült fél Budapest és környéke egyelőre.
Egyszer már kérdeztem, de akkor nem jött válasz. Valami olyan térkép kéne nekem, ami offline is tud műholdas nézetet. Fontos lenne, mert olyan helyen kéne navigálni ahol csak földutak vannak, térképen nincs jelölve egyik sem. Létezik ilyen andoridra?
-
HollyBoni
veterán
Most vettem észre, hogy a Maps-be "hivatalosan" is bekerült ez az offline térkép dolog. Eddig simán le tudtam menteni bármit, most csomó területre azt írja hogy nem érhető el.
Pl ha kijelölöm egész Budapestet azt írja nem érhető el... Ez miért van?
-
HollyBoni
veterán
Letöltöttem a HD Widgets nevű appot, de nem tudom frissíteni az időjárást. Ez mitől lehet? Nagy nehezen bejön hogy hány fok van éppen, de semmi több. Próbáltam már több időjárás szolgáltatóval is, de egyikkel sem megy. Ötlet?
-
HollyBoni
veterán
Lesz egy nagyon láma kérdésem. Leszedtem a Temple Run-t, viszont mit kell csinálni hogy kanyarodjak?
Az írja swipe, de nem tudom mit jelent. A szótárak pedig elég érdekes eredményeket hoznak ki.
-
HollyBoni
veterán
Melyik a legjobb videólejátszó? Csak annyi lenne a lényeg, hogy kezeljen feliratot és a lehető leggördülékenyebben menjen vele a film.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Kéne valami olyan térkép vagy navigáció szerűség, amivel offline tudok műholdas képeket nézni. Tudtok mondani ilyet? Google maps-et szoktam használni, de offline módban nincs műholdas kép.
-
HollyBoni
veterán
Nem tudom létezik e ilyen program gépre, remélem igen. Valami olyasmi kéne ami olyan mint egy fájlkezelő, ha a hálózaton rajta van a telefon akkor tudok rá fájlokat pakolni. Létezik ilyen? Sokszor nincs kedvem bedugni USB-re mikor fel akarok másolni egy zenét.
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Keresek valami olyan alkalmazást futáshoz, amiben van stopper, méri hány kilómétert mentél, ilyesmik. Ha valaki segítene annak örülnék!
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Guitar Hero szerű app-ot tudtok mondani? Tudom van droidra "rendes" GH,de az elég tré.
-
HollyBoni
veterán
Téves.
-
HollyBoni
veterán
Hogy tudnám beállítani Smart Keyboard Pro-nál,hogy ne rezegjen a telefon ha lenyomok egy billentyűt? Általános beállításoknál nem találtam.
-
HollyBoni
veterán
HTC Sense dockot használok,itt középen van egy nagy telefon,két szélen pedig böngésző,app drawer. Ezért kéne csak 3 ikon,de a képernyő legszélére. De lehet megint hagyom az ADW-t,elég aggasztó,hogy alap effektel szaggat ha képernyők között görgetek,és engedélyezve van a háttérkép görgetés(LP-nél nem).. Csak a függőleges menüje tetszik nagyon.
-
HollyBoni
veterán
Kéne egy kis segítség. ADW EX 1.3.3,nem tudok beállítani dockot. Rámegyek,hogy "Sablon alkalmazása",berakja a gyárit és az app drawer beállításait is nullázza. Több dock-al próbáltam,gyáriakkal is,nem megy.
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Szép estét!
Modoplayer-ben lehet állítani a hangsávot,ha egy filmben kettő van?Vagy tudtok mondani olyan playert ami tudja ezt a funkciót?(Feliratot kezelni tudjon,bár ez elég alap már.)
-
HollyBoni
veterán
Régebben a tesóm telefonján láttam egy appot,mutatta az összes csillagképet,és ahogy forogtál forgott maga a "térkép" is.Ennek nem tudja valaki a nevét?
TRob1:Köszi.
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Titanium backup-al hogy lehet CSAK az alkalmazásadatokat lementeni?
-
HollyBoni
veterán
Olvastam több helyen,hogy droidwall-nál búcsút inthetsz a marketnek.Ez igaz?
-
HollyBoni
veterán
Sziasztok!
Lesz egy láma kérdésem.Most raktam fel az SPB Shell-t,de egyszerűen nem találom a beállításait.Hova van elrejtve?Vagy nincs is?
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Tudtok valami progit ajánlani amivel még pluszban tudok hangosítani?Vagy felesleges ilyenekkel próbálkozni,mert jelentős minőségromlás lesz?
-
HollyBoni
veterán
válasz
Kingfisher1 #18770 üzenetére
Mount R/W megvolt?
-
HollyBoni
veterán
válasz
Dexter-2000 #18604 üzenetére
-
HollyBoni
veterán
válasz
Dexter-2000 #18601 üzenetére
Nem akarok bunkó lenni,de tényleg használd a googlet.
Első találatnál megtudsz mindent a főzött romról,és a rootolásról.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Dexter-2000 #18596 üzenetére
Bele tudsz jobban nyúlni a rendszerbe,sok progi igényli ezt a funkciót.Pl csak így tudsz főzött romot felrakni.Garanciavesztéssel jár e,azt nem tudom sajna.
-
HollyBoni
veterán
válasz
Dexter-2000 #18594 üzenetére
Rootolni kell a telódat.Nézz utána mit jelent ez,ha úgy döntessz rootolnád akkor töltsd le a z4root-ot és csináld meg.
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajánlani olyan appokat mint az electrum drum?
attilahun
özben próbáltam,eltárolja és jó net nélkül is!
-
-
HollyBoni
veterán
Milyen navigacios appot tudtok ajanlani?Olyasmire gondolok mint pl a google maps.
-
HollyBoni
veterán
-
HollyBoni
veterán
Tudtok ajánlani jó autós játékokat?
-
HollyBoni
veterán
Tudtok mondani olyan játékokat ami 2d-s,motorral kell menni,és a telefonnal bólogatni,hogy egyensúlyozz?
-
HollyBoni
veterán
Szinte minden app az sd-n van ami lehetséges,de így sincs már belső memóriám csak kb 20 mega.Ezzel mit lehetne kezdeni?
-
HollyBoni
veterán
Tudtok mondani olyasmi játékokat mint a guitar hero?Eddig kipróbáltam a gt 4-et,5-öt,de egyik sem tetszett,ráadásl picit szaggattak is.
Aktív témák
Hirdetés
- DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RTX 4060/5060/4070/5070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest