- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- VoLTE/VoWiFi
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
z0d1AK
nagyúr
Hogyan tudnám a paradise island beállításait, mentéseit egy készülékre tenni?
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
Továbbra is keresnék email appot, amely Exchange és HTML támogatással bír!
K-9 Mail, Kaiten Email és Enhanced Email appok kiestek, első kettő az Exchange szinkronizálással nem bírt el, míg az utolsó a HTML-lel. -
z0d1AK
nagyúr
Tudnátok ajánlani valami jó email klienst? A gyári elég gané
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hodostamas #7148 üzenetére
2.2 van rajta. Találtam most egy leírást angolul, ami elvileg pont ehhez van. Mindjárt végig jutok rajta, és kiderül, hogy jó-e.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
hodostamas #7142 üzenetére
Az apk letöltéséig jutottam el. Hogyan tovább?
(#7141) RazorGTR1: hogyan flashelem fel?
-
z0d1AK
nagyúr
Hogyan tudok olyan készülékre Market-et varázsolni, amin amúgy nincs?
-
z0d1AK
nagyúr
Ha van elérhető Wifi, akkor azt használja, nem a mobilnetet.
Amúgy Network Monitor. -
z0d1AK
nagyúr
válasz
FlagellumDei #5362 üzenetére
Akkor gondolom régi Androidod van.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
FlagellumDei #5360 üzenetére
A főképernyőn hosszan nyomsz egy semleges felületre. Felugrik az ablak, ahol a widgeteket, háttereket lehet hozzáadni. Ott van a Live Wallpaper is, amibe ha belemész, ott tudsz válogatni.
-
z0d1AK
nagyúr
Tud valaki olyan Póker appot Androidra amiben rendesen, valódi téttel is lehet játszani?
Játszom bő 1 hete a Zynga Pokeren, de elég szánalmas, hogy egy tournamentben az minimum első 5 kör abból áll ki, hogy a sok világtalan dobálja a flop előtt az all int.... -
z0d1AK
nagyúr
válasz
lumpen_stex #4941 üzenetére
Nem használok ilyen szarokat. Olyan készüléket veszek, amiben a Google által engedélyezett Market szerepel.
-
z0d1AK
nagyúr
Na, végre nálam is már az új Market van. Alig vártam, hogy átváltson.
-
z0d1AK
nagyúr
Most felhúzott, mert barátnőm nevét át is írta a mobil app, és visszaírni sem tudom, az okát nem találom eddig, pedig kilőttem, hogy megjelenítse a Facebookról behúzott neveket, mivel zavart, hogy olyanokat is beletett, akiket ismerek, de amúgy sosem fogom őket felhívni.
-
z0d1AK
nagyúr
A telefonomra mentett kontaktokat nem lehet valahogy összepontozni a Facebookkal? Tehát hogy a már elmentett nevekhez valamilyen módon hozzáadni a FAcebookok adatokat, mint pl a kép. Azoknak az ismerőseimnek az adatait ne vigye fel a telefonba, akik amúgy nem szerepelnek benne.
-
-
z0d1AK
nagyúr
Érkezett most hozzám egy ugyan olyan Eken M001, mint ami a nyáron már volt. Kicsit megfeküdt, ROM csere közben kiesett a microSD az átalakítóból.
Újra lehet ezt valahogy éleszteni? -
-
z0d1AK
nagyúr
Mivel tudnám gépen videóra rögzíteni a telefonon végbemenő folyamatokat jó minőségben?
-
z0d1AK
nagyúr
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
mclaren777 #4345 üzenetére
Mivel fizetős alkalmazás, így a letöltése warez tevékenységnek minősül, és büntetendő.
Jelenleg készülékkel együtt vásárolható IGO (pl a Spica-hoz is volt). -
z0d1AK
nagyúr
válasz
frekivalto #4312 üzenetére
És akkor ezt 2.1 alatt mi módon tudom kiküszöbölni?
-
z0d1AK
nagyúr
Az App2 SD-t miképpen fogom én tudni telepíteni 2.1-re? Az istennek sem találom Market-en, és máshol sem. Egy apk-t dobna valaki mail-ben?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4293 üzenetére
Akkor menj fel a skype.com-ra, és ott keresd ki, és töltsd le. Gondolom azért kér telefonszámot, mert alapesetben azon van Android.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4290 üzenetére
Nyisd meg ezt a böngészőben: skype.com/m
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4288 üzenetére
Már van full kliens is, nem csak béta. Próbáld ki azt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4282 üzenetére
Mint írtam: " Csak tippelek, de szerintem a böngészők nem támogatják ezt."
Pubszon:
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4280 üzenetére
Ha a kérdés arra irányul, hogy miért nem fog segíteni rajtad az astro, akkor azért, mert nekem van, és úgy sem lehet képet feltölteni. Csak tippelek, de szerintem a böngészők nem támogatják ezt.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
Doris Lune #4278 üzenetére
Maga az Astro nem ingyenes, mindösszesen a Marketből kell letölteni, amit te nem fogsz tudni megtenni, mert az Archos 5-ön a 3G hiánya miatt ez nincs.
Töltsd le az apk-t valahol, és azt a fájlkezelővel telepítsd.
De ez nem fogja megoldani a problémád, nem fogsz tudni annak a segítségével sem képet feltölteni. -
z0d1AK
nagyúr
App2SD alkalmazáshoz milyen programmal érdemes Win7 alól Ext2 partíciót csinálni?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
IkszIpszilon #4142 üzenetére
Ha van, akkor valószínűleg SDK segítségével. Engem olyan érdekelne, hogy videót lehet-e készíteni a működésről használat közben? Mint a képlopás, csak itt nagyon sok kép egymás után.
-
z0d1AK
nagyúr
Tetszetős, letöltöm majd holnap.
Más: Készít itt valaki alkalmazásokat Androidra? Egy (feltételezem) egyszerű app kellene, ami egy weblaphoz kapcsolódik és az ott lévő account adatai menedzselhetőek vele. Konkrétan az Elosztó volna az, amit szeretnék viszontlátni Android app formájába.
-
z0d1AK
nagyúr
Maga a program kínai ami ott található, viszont rendkívül jól használható. Próbálkozz feltelepíteni (nem gond, csak előre nyíl,mint minden setup-nál.
), majd utána a programban a bal felső sarokban egy gombból nyílik egy legördülő menüpont, amiben az egyik menüpont tovább bővíthető, ott az English felirattal angol nyelvre vált program. Ezt tudtommal minden indításnál el kell játszani.
-
z0d1AK
nagyúr
No, akkor volna ismételten egy kérdésem, ha már még mindig nem kaptam emlékeim szerint jó választ.
Screenshot progi kell, root nem gond, sdk nincs. -
z0d1AK
nagyúr
Adott egy Motorola Milestone, alap szoftverrel. Wifi és 3G nélkül hogyan tudok feltenni rá egy Astro-t?
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
waverider #3766 üzenetére
Ajánlom az AC100-as tesztem számodra is, ha még nem olvastad.
Emellett megsúgom, nincs CD író program rá, jobbat mondok, még az NTFS-t se kezeli.
Ha mindenképpen Android kell, és CD írás, akkor ajánlom neked az Acer Aspire One AOD255 - 2BQWS netbookot, amin XP van, amivel tudsz cd-t írni, míg megtalálható rajta az Android is. Árát tekintve jelentősen olcsóbb, mint a Toshiba.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
V.Stryker #3665 üzenetére
A Market csak azokat a programokat mutatja, amelyek kompatibilisek a készülékeddel. Mivel nem a legtöbb programot 800x480-ra optimalizálják, lehet, hogy a Pulse Mini 240x320-as felbontására nincs annyi program. Így vagyok én is a Tattoo-val. Nem elképzelhetetlen, hogy a Skype is nagyobb felbontást kívánna, még akkor is, ha amúgy .apk-ból telepítve menne is.
A PH!Upper meg fent van egyáltalán a Market-en? Csak mert én személy szerint nem tartanám valószínűnek.
(Ha tévedek, akkor elnézést, a készítőtől is.)
-
z0d1AK
nagyúr
DivX illetve mkv lejátszásra mit ajánlotok? Akár több program is lehet, Commtiva Z71 teszthez kell.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
LGabor001 #3518 üzenetére
Igen van, a neve IGO. Könnyű hozzájutni, bemész a boltba, megveszed.
(#3519) mumk : Hűű, itt találtam ilyet is: "fyodor FroYo AOSP Tattoo v0.7.2c - (2.2, released 17th August 2010) thread http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=644616"
Csak nem, 2.2 Tattoo-ra?
Van értelme biztonsági mentést is csinálni előtte? -
z0d1AK
nagyúr
Tattoo-n hogyan tudom az alkalmazásokat a memória kártyára tenni?
-
z0d1AK
nagyúr
Másik forrásból származó bétát is próbáltam telepíteni, de nem sikerült, hibát ír ki.
Bár azt sem tartom kizártnak, hogy a memóriám telt meg, és ügyködni kell valamit, hogy tudjak SD kártyára menteni. -
z0d1AK
nagyúr
(#3365) magyar777: már a 43-nál járok én is.
(#3368) Inarus: ennek a játéknak segítséggel nem sok értelme volna.
(#3371) llaszlo: annyira nem vágott hanyatt az angol nyelv, csak fél nap után jutott eszembe, hogy van magyar is benne.
(#3372) Syd69: Tattoo-ra én sem tudtam reggel feltelepíteni, hibát írt ki
-
z0d1AK
nagyúr
Ajánlanám figyelmetekbe ezt a játékot is.
Most töltöm, ígéretesnek tűnik. -
z0d1AK
nagyúr
Mivel nem találtam ilyet, így nyitottam egy célirányos topicot, ami az Android-os tablet-ekkel foglalkozik.
-
z0d1AK
nagyúr
Félig meddig költői kérdés a tisztelt publikum felé:
Ti mit látnátok szívesen egy Android-os HD2 tesztben?
Aktív témák
Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen routert?
- Bittorrent topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Windows 10
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest