- Kedden érkezik a Galaxy S25 Edge
- iPhone topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Bár nem kifejezetten app, de bekapcsolható a kézírásfelismerés a Google keresőben.
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
V.Stryker #13484 üzenetére
Én ezt javasolnám, nem kell buherálni, másolgatni, programon belül elintézel mindent. Van ezer féle ikon, dock hátterek, külön színszekciókra osztva...
-
Skynet258
veterán
válasz
Bdanyy #13385 üzenetére
Nézelődhetsz nálam is, igaz vannak programok is, de játékokból is bőven...
-
Skynet258
veterán
válasz
CoolBoy323 #13196 üzenetére
Hivatalosan ugyanezt fogjátok kapni pár hét múlva... Nekem tetszik egyébként.
-
Skynet258
veterán
Új Market, ha valakit érdekelne...
-
Skynet258
veterán
válasz
Dark Archon #11042 üzenetére
Fakenamegenerator mond valamit..?
-
Skynet258
veterán
válasz
hodostamas #11027 üzenetére
Az meg belefér a mindennapi ingyenes cuccokért.
-
Skynet258
veterán
válasz
hodostamas #11025 üzenetére
Miért ne lenne, szerinted én hol vagyok...?
-
Skynet258
veterán
Megjelent az eredeti (Popcap féle) Plants vs. Zombies, ma még ingyé van!
-
Skynet258
veterán
Angry Birds RIO - megvehető, csak kell hozzá egy kis okosság.
-
Skynet258
veterán
Prehistorik-ot ismeritek?
-
Skynet258
veterán
Anim Mod - animációk váltása egyszerűen. Szerintem szép és jó, hasznosnak nem hasznos, de kit érdekel.
-
Skynet258
veterán
Írtam pár sort az SPB Mobile Shell 5-ről, meg képek. Hátha érdekel valakit.
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
Csak egy kis infó: ha a Marketen közvetlenül nem találtok valamit, akkor az appbrain-en keresztül sem fog menni, lévén, hogy nem saját szerveren tárolják az apk-kat, csak átirányítanak a megfelelő Market oldalra...
Csak gondoltam szólok, mert valamiért mindig az appbrain-t mondjátok ilyen helyzetekben, pedig ebben a szituációban semmit sem segít. -
Skynet258
veterán
Köszi a linket.
Egy kicsit a játékos vizekre evezve: Gran Turismo életérzés a Gameloft legújabb játékában. Baromi jó!
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
válasz
gubacsino #4566 üzenetére
Vedd úgy, hogy az Androidnak a legérzékenyebb a hővédelme, előbb lekapcsol, minthogy felrobbanjon az akksi a zsebedben
Hogy ON is legyek: Miren browser, jó lett.
-
Skynet258
veterán
válasz
Pubszon #3593 üzenetére
Első pont: azt tudd, hogy csak az ingyenes cuccokat tudod majd visszarakni, a külön apk-ból felrakott fizetős cuccokat nem.
Miután fen van az új rom, kétféle lehetőséged van:1. Felrakod az appbrain progit, szinkronizálod, és egyenként telepítgeted a listában lévőke.
2. Felrakod az appbrain progit, és az "fast web installer-t". Beállítod ahogy kell, ezekután már a webes felületen kiadott parancsra (install) reagálni fog a telefon, tehát pár másodperccel a gomb megnyomása után telepíti is a programot - úgy, hogy hozzá sem kell nyúlnod a telefonhoz.A 2. verzió szerintem egyszerűbb és gyorsabb (mondjuk ez azért függ attól, hány programod van feltéve, ez nekem jelenleg 276Mb, 104 program, ami azért nem két perc
).
-
Skynet258
veterán
válasz
theiron320 #3582 üzenetére
Kérdéseid nem ide valók, hanem a Galaxy S topikba.
Hogy segítsek is: külön nem tudod állítani, melyik program mit használjon, ha be van kapcsolva a wifi, és csatlakoztatva is van, akkor azt használja, ha nincs, akkor meg a mobilnetet. Nekem itthon mindig wifi-n lóg, máshol meg mobilneten.
512 a RAM valóban, de a rendszer miatt feléd csak 326 látszik, de ezzel nem kell foglalkoznod, rendben van így.
Többi hasonló kérdés meg jöhet a fent linkelt topikba. -
Skynet258
veterán
Ha valaki játszaná a Minecraft-ot, akkor egy kis program hozzá.
-
Skynet258
veterán
Egy (véleményem szerint) kis gyöngyszem: SlideScreen Pro
Azért a blogot linkeltem, mert ott már leírtam mindent -
Skynet258
veterán
válasz
tom956ster #445 üzenetére
Egyelőre ez van néhányunknál, tedd fel a régebbi verziót, az megy rendesen.
-
Skynet258
veterán
És akár le is szedi egy egyéni szerverről... Elég durva, sok fizetős appot frissít - bár nem az összeset, konkrétan ezek vannak a listában.
Szerintem nem fog sokáig élni -
Skynet258
veterán
Pedig a 4. és 5. kép alapján látod, nálam nincs gond
De ez nem az első eset egyébként, hogy ami egy embernél működik, másnál meg nem, pedig elvileg kéne... Franc se érti ezt.
Verzió: 1.4.1
-
Skynet258
veterán
Mielőtt félreértésbe esnétek, nem kívánok warez cuccokat küldeni senkinek, a blogban is hivatalos linkek vannak... nekem barátom a google, mindig segít, szerintem nektek is.
Csak azért mondom, mert egyre többen keresnek azzal, hogy küldjem el ezt vagy azt.
Megértéseteket köszönöm. -
Skynet258
veterán
Jah, nekem is feltűnt - itt a kép, az ikon a böngészőtől balra:
A verziószám egyébként 1.2.8
Egy bajom van vele egyébként, ha valamit Ignore listára akarok tenni, akkor külön be kell lépni ez ES-be, ott elindítani a Task manager-t, és az épp futók közül kiválasztani. Mondjuk ez az ára annak, hogy az ikonra viszont tényleg csak egy katt, és bezár mindent (tehát nem nyit meg semmi menüt).
-
Skynet258
veterán
Gondolom a rarból kicsomagoltad mappát? ha igen, akkor be kell tenni ezt a két exe-t, felülírni az eredetit. Ha még mindig nem megy, akkor nevezd át a mappát erre: Android-Emulator
Ha még ekkor sem megy, akkor futtasd rendszergazdaként, illetve állítsd XP kompatibilis módba.
Biztosan megy, mert az imént néztem bele -
Skynet258
veterán
Azért mert kell hozzá a javított exe is
-
Skynet258
veterán
-
Skynet258
veterán
Na majd lehet kipróbálom, ha nálam felmegy, de amiket írogattak, az alapján szörnyű hangja van...
Képek alapján a kinézet sem valami nagy szám, bár ha jó lenne funkcióban, akkor az másodlagos is lehet. Eleve kérdésesen állok az ilyen 3 csillag körüli appokhoz, a tapasztalat azt mondatja velem, hogy ebben a kategóriában ritkán találni jót - nem véletlenül csak 3 csillag.
-
Skynet258
veterán
válasz
Tesztelo.hu #131 üzenetére
Sőt, ezen leírás alapján teljesen más csinál a Wefi, mint amit mondtál
-
Skynet258
veterán
válasz
Tesztelo.hu #131 üzenetére
Ezt nem értem, a Wi-Fi alapból lekapcsol, ah nem nyúlsz a készülékhez...
Amikor pedig nyomogatod, eltelik kis idő, míg magához tér, és újra felmegy a hálózatra. Pont ennek megakadályozására létezik a KeepWifi program:
Vagy ez csak a Galaxy-n van így...?
-
Skynet258
veterán
A lényeg, hogy a lehető legegyszerűbben oldd meg a feladatokat, én is bonyolítottam először, aztán sehogy se akarta azt csinálni, amit én akartam
Az valóban probléma, hogyha az ember spontán akar valamit, de a locale-ban más van meghatározva, akkor nem lehet felülírni. Ilyen helyzetben nem kell restart, csak a programba belépve kikapcsolod. Aztán ha végeztél, vissza.
A lefordításra: a fő gond az, hogy a program úgy van megírva, hogy csak a közel 180 fokot veszi észre. Ha kicsit is döntött a készülék, akkor már nem fogadja el, hogy az adott pozíció érvényes a szabályra. Ezen kissé lazítani kéne programszinten, és akkor ez nem lesz gond.
Szerintem a többire is lesz idővel megoldás, még csak az 1.0.3-nál tartunk -
Skynet258
veterán
Igazából ez a program király... nagyon megtetszett.
Itt leírtam pár sorban, mi mindent megvalósíthatunk vele... hátha valaki még kedvet kap kipróbálni.
-
Skynet258
veterán
Van belőle nem béta természetesen, ment egy privát ezügyben
Mod: viszont ha felteszed az APNDroidot, akkor az beépül ebbe a progiba, és lehetővé válik a mobilnet ki-be kapcsolgatása - csináltam képet:
Egyébként menj fel marketre, üsd be hogy locale, találni fogsz egyéb plugineket is
Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest