Hirdetés
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Nothing Phone (3a), feketén-fehéren
- Bemutatta az Apple az iPhone 16e-t
- Tasker
- Áprilisban várható az iOS 18.4
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Január 30-tól Magyarországon is kapható a Vivo X200 Pro
- Google Pixel topik
- iPhone topik
Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
8nemesis8 #33382 üzenetére
Én ebből a szempontból elég speciális eset vagyok lehet...nálam a régi telefonon elég sok használatban lévő porfil volt. Ezek alapján lehetne megcsinálni itt is. A leglényegesebb az ilyen profiloknál a hangbeállítások és a hívásszűrés együttes beállítása.
Pl. nálam:
- normál profil
- éjszakai profil: a munkám miatt bárki hívhat, így az összes hívás engedélyezett, de az SMS és E-mail hangját le kéne némítani, mert ezekre nem szeretek felkelni
- szabadnap: sms/emailhangok jöhetnek, viszont csak bizonyos emberektől szeretnék hívást fogadni
- szabadnap: sms/emailhangok sem jöhenek, viszont csak bizonyos emberektől szeretnék hívást fogadni
- csipogó: mindennemű híváshang letiltva, kizárólag sms/email érdekel
...stb.Ilyenekre gondoltam. Ezeket egy sima S40-es Nokiában meg lehetett oldani.
Félmegoldásként jelenleg ezt használom. Ez a legnormálisabb hívászűrő, de ez sem tökéletes. Pl.: nincs benne fehér lista, csak kedvencek. (Tehát: minden hívást elutasít, kivéve a fehér listás számokat). Illetve simán felkelek éjszaka az email/sms-re...
Aktív témák
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen videókártyát?
- Gaming notebook topik
- Spotify
- Politika
- Android szakmai topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi haladó szinten
- További aktív témák...