- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi 17T - T-modell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Táncoló okoshangszóróért csábít Apple munkaerőt az OpenAI
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Motorola Signature - mielőtt aláírnád...
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
-
8676 - 8601
8676 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
A Zéé
addikt
Illetve van egy ilyen is:
Retro gépek, szerszámok -
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Felrakom ide mielőtt elviszem a vastelepre, hátha lát benne valaki fantáziát...
Hagyatékből megmaradt egy doboznyi lakatos szerszám, amire nincs szükségem.
Reszelő, menetmetsző, pontozó, szögmásoló, körző, olló...
Helyileg Zalaegerszeg, Kertváros.
Csak egybe ér elvinni, az ára pedig 2 doboz cseh sör, vagy 2 tábla Milka csoki
-
atees
őstag
-
Kuruc2
senior tag
-
vacs
veterán
off off
Autó kárpitost keresek kormány bőrözéshez Zeg-en vagy környékén.
Tudnátok ajánlani? -
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Hátha valakit érdekel. Helyieknek kis alku beleférhet
[Samsung Galaxy Watch 6 classic 47mm]
[RTX 3060TI] -
vlaci79
senior tag
-
PeterZZ
csendes tag
Sziasztok,
Nincs valakinek elfekvoben micro sd kartyaja? Eleg lenne 4,8,16gb is. Eredeti legyen, teljesen kiidegel az uj kamera, mar vagy 10 félét kiprobaltunk, egyik se jo neki.
-
sonar
addikt
-
mentor_4
tag
érdemes kimenni mostanában az egerszegi bolhapiacra?
-
vallas
őstag
-
vallas
őstag
-
Macka
veterán
-
Bozek
nagyúr
-
Macka
veterán
-
Macka
veterán

Kolink Unity Code X ház eladó. Karcmentes,fóliás, dobozos. Gamidas Hermes 750W táppal. Zalaegerszegen van, 25.000,- Ft-ért vihető.
-
Sh4rKy
senior tag
Sziasztok!
Pár gyerkőc után megmaradt cuccunk eladó, mérete miatt inkább zegen, vagy környékén akár házhoz is viszem.
Etetőszékek, 3in1 babakocsi isofix talpal együtt.
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]
[kép]Árak miatt privátban írjon akit érdekel valami.
Ezen kívül van más is

-
vallas
őstag
-
barnam_
nagyúr
Akad valakinél eladó 8 vagy 16GB-s notebook ddr4 modul? 3200MHz CL22 kell.
-
vallas
őstag
-
kp78
veterán
-
Macka
veterán
Hisense 65U7HQ hibátlan, még fóliás tévénk eladó. Mind műszakilag, mind pedig esztétikailag megkímélt. Eredeti doboza is megvan.
Garancia sajnos nincs rá, én adok 2 hét próbagarit, kb 1 éves.
70.000
Promivátban lehet érdeklődni.
-
vallas
őstag
-
8
őstag
milyenek most az utak egerszeg környékén? gondolom a főutakat sózzák folyamatosan
az ónos eső miatt kérdezemhátha ment most valaki déltuán autóval...
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Esetleg valakinél van elfekvőben ilyen kábel:
USB-B —> Apple lightining
USB-A —> Apple lightining -
rétisün
veterán
-
vacs
veterán
-
rétisün
veterán
Fölöslegessé vált, falra szerelhető könyvespolc nem várja esetleg valakinél új tulajdonosát?
-
ZS3NI
őstag
Eladó MiniPC - Dell OptiPlex 3080 Micro - Topiclakóknak -10%
-
vallas
őstag
-
Jocy
aktív tag
-
kp78
veterán
-
.bruszli.
senior tag
Sziasztok !
Egy darab DDR4 2666 MHz 8 GB memória modult keresek. Ha lenne valakinél elfekvőben (Zalaegerszeg környékén elsősorban) keressen bátran.
-
barnam_
nagyúr
-
vallas
őstag
-
WarCow
csendes tag
keresek 2242-es ssdt kisebb méretben
-
vallas
őstag
-
Atomgeszi
nagyúr
Sziasztok
Atutazóban vagyok, Körmendnél elszállt a turbo cső az autón.
Valaki sos segítséget nem tudna? Kb még 200 km kellene mennem, de így nagyon necces -
vallas
őstag
-
parandroid
félisten
Folyamatban, de vegül szakszervízbe (annak fényezőműhelyébe) kerül az autó, nem autokozmetikába. Biztos drágább lesz, de garantált a gyári állapot, ami egy relative új autónál szempont (nem baszakodnak vele eladásnál, hogy miért kisebb a rétegvastagság, hanem bekerül az elektronikus szerviztörténetbe, illetev lesz róla gyári bizonylat, hogy szakszerviz javította, és pontosan mit csináltak). Sajnos rosszabb a helyzet, mint amilyennek tűnt, minden szakember szerint azonnal kellett volna intézkedni, és nem szabadott volna várni vele másfél hónapot, főleg nyáron. Biztosítóval még majd futok egy kört, mert amúgy casco, meg minden van rajta.
p
-
sonar
addikt
Teljesen fakezű vagyok, ez meg egy igen drága autó, szóval eszemben sincs hozzányúlni. Csinálja csak szakember.
p
Megoldódott végül a dolog?
-
vallas
őstag
-
rétisün
veterán
ingyen elvihető egy 55 centis Samsung tv. jó pár éve csak fogja a port (szó szerint, egy kis pucolás référne
) de ettől még működik. ha nem akarsz puccos lapos tv-t odavinni, hegyre, telekre, akárhová még jó lehet.
szintén ingyen tudok hozzá adni egy Telekomos parabolaantennát is, elvileg a megfelelő tv-kkel a kódolatlan adásokat lehet vele nézni. mondjuk ez a Samsung tuti nem olyan
. -
vallas
őstag
Igen, köszi.
oksa
-
FoxiestFox
félisten
-
vallas
őstag
A megválaszolt hozzászólás már nem elérhető.Szia
Megoldódott? -
Sh4rKy
senior tag
-
parandroid
félisten
Autóápolás topicban nem kérdezted?
Hátha mondanak használható praktikákat.Teljesen fakezű vagyok, ez meg egy igen drága autó, szóval eszemben sincs hozzányúlni. Csinálja csak szakember.
p
-
barnam_
nagyúr
Ha van itt olyan aki a Ricsinél políroztatott már, vagy az ismerősének az ismerőse, osszátok meg
Google értékelései elég jók, lehet én is elvinném oda az autót egy kezelésre. -
sonar
addikt
Ja, már egy hónapja rajta van.
pAutóápolás topicban nem kérdezted?
Hátha mondanak használható praktikákat. -
parandroid
félisten
-
vallas
őstag
Keresni én si tudok, de ez azért bizalmi kerdés is, jól jön a személyes ajánlás, akárhol nem hagyom ott az autót.
Amúgy akkor már kéne csinálni mind a kettőben egy komplett bőrápolást is. 
Én biztos nem állok neki, annak idején az astra csomagtartó ajtóját sikerült nagyon durván elszabni, azóta én hozzá nem nyúlok autó festett részeihez, csak betolom a mosóba pár havonta, meg néha kiporszívozom.
p
amiket írtam, azokat megnézheted, azok normálisak...
Én a mosós Csabi, és a Richi's közül választanék....
de addig akarsz várni, míg jöttök, mert akkor ráég jobban, vagy már itt vagyok? -
parandroid
félisten
Keresni én si tudok, de ez azért bizalmi kerdés is, jól jön a személyes ajánlás, akárhol nem hagyom ott az autót.
Amúgy akkor már kéne csinálni mind a kettőben egy komplett bőrápolást is. 
Én biztos nem állok neki, annak idején az astra csomagtartó ajtóját sikerült nagyon durván elszabni, azóta én hozzá nem nyúlok autó festett részeihez, csak betolom a mosóba pár havonta, meg néha kiporszívozom.
p
-
vallas
őstag
-
Immy
őstag
Sziasztok,
Valakinek van elfekvőben régi fujitsu laptop töltő?
Ugyanitt lenovo töltők, dell port replikátor, illetve H-1000 koax kábel:
https://hardverapro.hu/apro/lenovo_laptop_toltok_2/friss.html
https://hardverapro.hu/apro/par_meter_h-1000_koax_kabel_elado/friss.html -
Kuruc2
senior tag
Valakinek elado valamilyen 5.1 hangkartya asztali gephez?
-
parandroid
félisten
Én cseréltettem velük iphone kijelzőt, de az jópár éve volt, azt sem tudom, hogy ez msot ugyanaz a cég-e. Illetve legutóbb a zala plazaban is voltam valamit javíttatni (asszem az is kijelző volt).
Hogy helyszínen csinálják-e, az jó kérdés, nyilván mindkét esetben ot hagytam a készüléket, és 1-2 nap múlva mentem érte.
p
-
Kuruc2
senior tag
-
barnam_
nagyúr
Üdv,
A Tesco-ban lévő Firstphone üzlet javít helyszínen telefont? (Samsung, akku csere) -
Bozek
nagyúr
Bedobom ide is, hátha valaki jár erre.

-
vacs
veterán
-
vallas
őstag
-
vacs
veterán
-
atees
őstag
Van pár konzolom eladó, topic lakók kedvezmény, nézzétek meg.
-
vallas
őstag
-
8
őstag
Egerszeg-Nagykanizsa környékén tudtok kutyapanziót, ahova 9-10 napra el lehet helyezni farkaskutyát? Saját kennelbe kéne, többi kutyát sajnos nem tolerálja hosszabb távon összezárva
brutál árak vannak, lehetőleg 4000ft/nap alatt keresek (tápot viszünk)sajnos az eddigi bejáratott hely megszűnt..
-
A Zéé
addikt
Sziasztok!
Cella zárlatos Parkside Performance 4Ah akksi ingyen elvihető, ha valaki érte jön a Hegyalja utcába. Az 4 cellában van élet, az ötödik viszont süket. -
atees
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
-
8676 - 8601
8676 - 8601 8600 - 8501 8500 - 8401 8400 - 8301 8300 - 8201 8200 - 8101 8100 - 8001 8000 - 7901 7900 - 7801 7800 - 7701 7700 - 7601 7600 - 7501 7500 - 7401 7400 - 7301 7300 - 7201 7200 - 7101 7100 - 7001 7000 - 6901 6900 - 6801 6800 - 6701 6700 - 6601 6600 - 6501 6500 - 6401 6400 - 6301 6300 - 6201 6200 - 6101 6100 - 6001 6000 - 4001 4000 - 2001 2000 - 1
-
Fórumok
Mobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokLOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív

A topikban szabad hirdetni ezen szabályokkal.
- Formula-1
- Könyvajánló
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Battlefield 6
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- A Bethesda felvázolta a jövőt: Fallout, The Elder Scrolls, Starfield
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Videó stream letöltése
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- További aktív témák...
- Felújított (Refurbished) DELL Latitude 5440 Tartós Üzleti Laptop 14" -50% i5-1345U 10Mag 16/512 FHD
- Apple iPad Pro 2025 11" M5 256GB & 512GB & 1TB Wi-fi / Wi-fi +5G Bontatlan Összes szín / 27% áfás ár
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Apple Watch Series 10 42MM 94% (1év Garancia)
- Honor Magic6 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia

) de ettől még működik. ha nem akarsz puccos lapos tv-t odavinni, hegyre, telekre, akárhová még jó lehet.
Car pit, mosós Csabi, Richi's, Böle kft talán...