- Yettel topik
- Mobil flották
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Milyen okostelefont vegyek?
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
Aktív témák
-
wayne1
senior tag
Sziasztok.
Egy gyors kérdésem lenne. Próbálgatom mostanában a Sports Trackert és a Runtastic-ot. Viszont van egy kis eltérés a megtett távolság mérése között.
A Sport tracker szerint 4,68 km a Runtastic szerint ugyanaz az útvonal 4,72 km.
Egy másik esetben pedig a Sport tracker 6,21 km-t mutat a Runtastic pedig 6,39 km-ert.
Vajon melyik lehet a pontosabb? Hosszabb távnál láthatóan nagyobb lesz majd az eltérés, de vajon melyik lehet a pontosabb? -
wayne1
senior tag
válasz
dokee78 #47785 üzenetére
Azért szerintem annyira nem lehetetlen ha ennél a készüléknél is megtudták csinálni.
-
wayne1
senior tag
Hali
Köszi a válaszokat. A Sports-Tracker-nél maradok. Viszont lenne egy olyan kérdésem, hogy van -e olyan program amibe előre elkészített útvonalat tudok importálni, és végigvezet rajta? Esetleg jegyzi is, hogy mennyit mentem már belőle, meg ilyenek. -
wayne1
senior tag
2 programot néztem amit biciklizéshez szeretnék használni. Az Endomondot és a Sports Trackert. Aki esetleg már próbálgatta ezeket megtudná mondani, hogy melyik a megbízhatóbb? Vagy esetleg van ezektől jobb is? Bár ez a kettő is simán megfelel a nem profi céljaimnak
-
wayne1
senior tag
Erre valaki valamit?
-
wayne1
senior tag
Hali
Van olyan teljes képernyős hívó progi ami a telefonkönyvben is lecseréli/berakja a képet? A Full Screen Caller-t próbáltam, jó is mert FB-ról letöltötte a képeket, de hiába jelöltem be a menüben, hogy írja felül a képet a névjegyzékben mégsem tette meg. Azért lenne ez jó, mert az eXdialert használom, és jó lenne, ha itt is megjelennének a képek, és nem kellene külön-külön beállítanom a névjegyzékben is a képet, meg a FSC-ben is. -
wayne1
senior tag
Hali!
Tudnátok ajánlani valami játékot amit a párommal tudnánk egymás ellen játszani wifi-n vagy BT-on keresztül? -
wayne1
senior tag
Hali
Tudnátok ajánlani egy olyan progit amivel meg lehet azt csinálni, hogy ha sms-t szeretnék küldeni akkor ne küldje el anélkül, hogy előtte meg ne erősíteném? -
wayne1
senior tag
Hali
A Titanium backup vagy az Ultimate Backup progi jobb szerintetek? -
wayne1
senior tag
Hali. Szeretném újrarakni a telómon a ROM-ot, de van pár játék amivel a kisfiam játszik és kellenének a mentések. Javasolták itt a Titanium backup-ot. Próbaképp lementettem egy játékot. Letöröltem, majd rámentem a visszaállításra. Kiválasztottam, hogy mindent állítson vissza. Kiírja, hogy App + adatok visszaállítása, csinálja is, csak nem hagyja abba. Ha közben átváltok Home screen-re a progik között ott a játék, el is indul, de nincsenek meg a mentések
Mit csinálok rosszul?
-
wayne1
senior tag
Ha titanuim backup-al lementek egy játékot, akkor az elmenti a mentéseket is? Vagy mit kell beállítanom, hogy ezt tegye?
Aktív témák
Hirdetés
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- EKWB DDC 3.1
- Gamer PC - i5 13400f, RX 6700 XT és 16gb RAM
- Szép Hp Pavilion 15-eg Kis Gamer Laptop 15,6" -45% Bivaly i7-1165G7 16/512G FHD IPS Iris Xe
- EJJ! Dell Latitude 7330 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- Egyedi ékszerdobozka
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Inspiron 7400 - i7-1165G7 I 8GB I 512SSD I 14,5" 2K I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest