- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Beszélhetünk a Nothing Ear (3) tokjába is
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent Magyarországon a Redmi 15C 5G
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
Aktív témák
-
TRob1
veterán
válasz
dokee78 #33420 üzenetére
Szerintem alapból tudja, nem kell állítani. Lockolva van a képernyőd, akkor hosszan nyomva a le vagy fel hangerőgombokat, lépteti a számot.
(#33416) hunfatal:
Nah, megvolt a PlayerPro teszt, és nem lesz a kedvenc lejátszóm, az tuti. A számomra egyik fontos dolgot ez se tudja (vagy nem találtam), az album léptetést. Sztem nem egyszerű a kezelhetősége. Vicces hogy van millió méretű widget hozzá, de gyak. mindegyik ugyanaz, alapfunkciókkal. Se itt, se zárképernyőn nem tudok albumot léptetni (vagy mondom, lehet hogy nem találtam meg). De még magába a programba se olyan egyszerű mint Mortba vagy N7-be (ami sajna szintén nem tudja ezt az alap kis widgetjén - ami valszeg bővülni fog a nevéből ítélve -, se a zárképernyőn).
És biza a hang minőségét se merném jobbnak mondani (kicsit se). De mivel Blade-em van ezt nem állíthatom általánosságban (amit xarnak mondanak zene terén, de sztem meglepően jól szól a Sennheisser CX300-II fülessel). Viszont számomra nem ér pénzt, semennyit(
na jó, nem is vettem meg, de úgy se kell).
ui: És a fentebb taglalt miatt se lehet azt mondani hogy többet tud (inkább vmivel többet, vmivel kevesebbet). Kinek mi a lényeg...
Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- Asustor NAS
- Háztartási gépek
- Witcher topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Motoros topic
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP ProBook 650 G4 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy S22+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 14C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest