- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- VoLTE/VoWiFi
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
Aktív témák
-
danih
veterán
Azért eléggé nyers ez az opera mini next, bele-belefut egy-egy fc-be....
-
danih
veterán
Multitasking progit akkor ajánlana valaki?
Más: opera mini next kiváló, gpu gyorsított böngészés, nagyon smooth. -
danih
veterán
Hardvergombra tehető task-switcher progit keresek! Sokáig a Multitasking Pro-t használtam, de a jelenlegi telómon nem viselkedik rendesen.
-
danih
veterán
Szükségem volna az Anysoft Keyboard-ra, de a marketem azt mondja, nem kompatibilis az eszközöm vele, pedig de.
Valaki tudna linket egy frissebb apk-ra (az alapprogramra és a magyar kiegre gondolok)? Mivel ingyenes, ez szerintem nem warezolás. PÜ-ben is jöhet. -
danih
veterán
Olyan programot keresek, ami hívásnál felajánlja, miként tudom fogadni: normál módon vagy kihangosítva... olyasmi kéne mint az ifán is van. Hívásindításnál sem lenne rossz.
-
danih
veterán
Ki mely e-mail klienst tartja a legjobbnak? K9 mail?
Van egy újabb progi, a Kaiten mail (k9-re épül), próbálta már valaki? -
danih
veterán
válasz
Hopkins_001 #9160 üzenetére
Csak VNC vagy RDP protokollt használó progit keress a marketban (Pl RealVNC, vagy simán keress rá a protokoll nevére), esetleg LogMeIn Ignition, de az fizetős.
Azt tudnod kell, hogy az RDP (Microsoft távoli asztal) jellegéből adódóan lassú kapcsolaton is jól használható, míg a VNC már nyögvenyelősebben.
Aktív témák
Hirdetés
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fotók, videók mobillal
- Le Mans Ultimate
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged