Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Megbüntették, ezért feloszlatná az EU-t Elon Musk
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
fatal`
titán
N7-ben nem találtam ilyet, bár nem tudtam nagyon megnézni, mert szarakodott az sd kártyám, utána meg fizetős lett.
A rázást én sem használom, csak funkciónak írtam, van, akinek az kell. Mondjuk a PowerAMP nem tudja egyiket sem (shaking van, de az külső cucc és iszonyat bugos, kikapcsolt képernyővel nem is működik).
PlayerPRO-ban a hangerőléptetésnek egyetlen hátránya, hogy kell hozzá a lockscreenje.
(#33423) TRob1: Albumot léptetni sajnos nem tud.
A hangminőséget a DSP Packkal gondoltam és beállított EQval (persze mint írtam, ez lehet placebo is). Én megvettem, mert szerintem megéri az árát. Ha az albumléptetés egy fontos funkció neked, akkor valóban nem ez lesz a kedvenc lejátszód, nekem meg a hangerőléptetés fontos, ezért nem használok MortPlayert. Ezért jó, hogy vannak alternatívák. 
Aktív témák
- Samsung Galaxy Ring 12mm, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- EK Quantum Kinetic D-RGB D5 Pump Viztartály - pumpa kombó! 360MM
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / 16GB DDR4 / RTX 3060 / 256SSD + 1TB HDD
- Kindle Voyage REKLÁMMENTES könyvolvasó eladó (fizikai lapozógombok, keretmentes kijelző!)
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
A hangminőséget a DSP Packkal gondoltam és beállított EQval (persze mint írtam, ez lehet placebo is). Én megvettem, mert szerintem megéri az árát. Ha az albumléptetés egy fontos funkció neked, akkor valóban nem ez lesz a kedvenc lejátszód, nekem meg a hangerőléptetés fontos, ezért nem használok MortPlayert. Ezért jó, hogy vannak alternatívák.