- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
dashed
senior tag
-
fatal`
titán
válasz
Fehércápa #39249 üzenetére
Ők a google szinkronról beszéltek a beállításokban és nem az se (már nem működő) szinkronizációjáról.
Gombnyomásos kikapcsolásra meg megnyomod a hangerő gombot miközben csipog és csöndbe marad (legalábbis hívásnál). De ha hosszan nyomod a kikapcsológombot, akkor gombnyomással le tudod némítani a telefont, persze ilyenkor a hívásoknak és smseknek sem lesz hangja.
Második kérdésre: gyári naptár.
(#39254) Syl: Igen, minden megkezdett perc után számítják az adót, legalábbis egyelőre úgy néz ki.
(#39257) nimfas: Akarod mondani 2,54ft-tal, mert a 2ft az bizony nettó. És állítólag az ingyenes hívásokra is vonatkozni fog (ha a szolgáltató be nem nyeli, de akkor meg más csomagban kell emelnie a percdíjat).
(#39266) petipetya: Nem. Másodperc alapon fizeted a beszélgetést a szolgáltatóhoz továbbra is. Az adót számolják csak minden megkezdett percnél.
Csak, hogy megbolonduljanak a könyvelők és a programozók a távközlési cégeknél.
(#39268) Zsolt_72: Na ez új, talán egy fokkal jobb, bár ugyanolyan szánalmas húzás. Főleg, hogy miközben ettől 50-55 milliárd bevételre számít évente a kormány (a sárgacsekk adóval együtt), évi 100 milliárdból játszanak mobilszolgáltatósdit...
-
xSide
őstag
válasz
Fehércápa #39088 üzenetére
Nekem a pro van és eddig fel sem tűnt, amit itt jeleztél...
Az összes angol (international) karakter benne van és nem csak az é, hanem az á összes megjelenítése!
A felfele nyílra max a nagy kezdőbetűk és alt billentyűk használatánál számíthatsz!
Úgy látom elő kell szedni a smart-ot és amit korábban elkezdtem (változtatás miatt) ki kell egészíteni ennek az átírásával is -
Luissimo
veterán
-
decoati
aktív tag
válasz
Fehércápa #30799 üzenetére
Jó az a sygic, gyorsabban fog holdat, a grafikája is gyorsabbnak tűnik mint a rigó. Eléggé megbízható, bevitt Szolnokra holott nem is kellett volna, de ki is hozott onnan némi belvárosi kalandozás után. Istenem, hát nem tudta a 4-esről a lejárót. De megoldotta!
(aznap uninstall)
-
TRob1
veterán
válasz
Fehércápa #30799 üzenetére
Azok vannak
(Lásd 30790-ben)
De ahogy hallom/olvasom, elég komoly tervezési problémái vannak néha-néha... és ez nem feltétlen a térkép hibája. Sőt...(#30800) aimettirlz:
Ékezet persze hogy van, ha van a billentyűzeteden.Az már más kérdés hogy a normál/magyaros jobbra dőlő ékezetek miatt kapásból 70 karakter lesz 1 sms, míg handcent meg átkonvertálja, és marad a 160 karakter.
És mi az a "meg stb" (azon kívül hogy a "meg satöbbi" rövidítése)? -
-
TRob1
veterán
válasz
Fehércápa #30588 üzenetére
Ajánlanék a telefon helyett egy "pléjsztésönt vagy gyerekszobát"
(De azért köszi a listát, még ha komolytalan is.
)
Nem rootoltam mostanában, mert mindig olyan Rom van fenn, ami eleve rootolt (de anno z4root-ot használtam)(#30587) vétó :
(#30586) hackeeeee :
Top3!!!A Launcherek már nem férnek bele, azokat nem tartod kedvencnek. A Go meg bizony kedvenc, mert nem csak Launcher, hanem több más appot is kivált.
-
-
frensys
tag
válasz
Fehércápa #29813 üzenetére
Ok,értelek,de én akkor meg miért látom azt, hogy itt mégis mindenki csiri viri appokat futtat egyfolytába a telóján,időjárásfigyelők és társai,ezerfélét ami eszi mint állat az aksit,miért,ha itt mindenki azt mondja nekem,használjam puritánul a telefont és ne hasznájak taskmanegereket időjárásfigyelőket,aksifigyelőt stb .stb. a livewallpaper is ilyen és még sok más,sokat olvasgattam itt a fórumban és mindenki ezerféle ilyet használ,most meg irja mindenki feleslegesek meg pár jó kis app azt jónapot elég a telóra.
-
twine
veterán
válasz
Fehércápa #29516 üzenetére
....komplett tárcsázóval együtt....."exDialer" nekem tökéletesen átlátható a hívásnapló "része"...Írja hány percel vagy órával ezelőtt kerestek,,,etc..etc...
Nem biztos hogy ezt kerested,,de ötletnek gondoltam bedobom....Én jó tárcsázót kerestem, ami nem akad meg görgetésnél ha tele van képekkel a kontaktlistám,,,átlátható etc...
Szerintem az egyik legjobb tárcsázó.... -
punky10
addikt
válasz
Fehércápa #28899 üzenetére
Beálitások-alkalmazások-alkalmazások kezelése-megkeresed az Astrot,ráböksz,és az alkalmazás adatainál,egy kicsit lejjebb ráböksz az alapértékek törlése gombra.
sanci789:Te is keresd meg a fentebb irt helyett(csak ne az Astrot keresd,hanem a játékot...
csak ne az alapértket töröld,hanem felette van az áthelyezés SD -re.
-
R19
senior tag
válasz
Fehércápa #28859 üzenetére
Talán ez a legpontosabb:[link]
Jópár időjós progit kipróbáltam, megbízhatóság terén eddig számomra nem okozott csalódást.Az SPB Mobile Shell-t WinMon használtam, ott véleményem szerint a legjobb alternatíva volt. Az androidos változat szerintem eléggé drága, az "okos" beszerzés meg soha nem fog megbízhatóan működni.
-
Kakumix
senior tag
válasz
Fehércápa #28138 üzenetére
Szerintem be van kapcsolva vagy a mobilnet vagy a wifi és onnan szedi a térképeket.
Letöltött térképrészen nem tud navigálni, mert a szerver számolja ki az útvonalat és amit letölt az csak kép. Ha net közelében megtervezteted az útvonalat vele és nekiindulsz offline, akkor talán az első újratervezésig működik, utána passz, de talán magára talál, ha visszatérsz a letöltött útvonalra. Egyébként viszonylag kevés az adatforgalom navigálás közben mert vektoros lett pár hónapja a térkép. Persze roamingolva ez a kevés is sokba kerülhet!RazorGTR1: Ha jól sejtem, az offtopik nem számolódik bele. Legalábbis mikor olvastam a rangokról, akkor szakmai témában, szakmai (nem offtopik?) hozzászólásokról volt szó.
-
Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest