- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 14 5G - jól sikerült az alapmodell
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
noxon
őstag
Üdv! Elég extra kívánságom van, hátha tud valaki segiteni
olyan időjárásos widget kéne, ami csak az időjárást irja ki, de kerületre gps pózíció szerint. Időkép nem jó, mert kiírja a dátumot órát és az nem kell
-
noxon
őstag
Üdv!
Hát ezt nem értem... ha telepiteni akarom a titanium backupot azt mondja, hogy nincs elég hely, nem tudja telepiteni, de mást meg telepit! Nincs valami lehetőség erre? Üriteni valami gyorsítótárat vagy mit tudom én
Help!
-
noxon
őstag
Üdv!
Játékok mentéseit, vagy a játékokat mentéssel együtt lehet backupolni és vissza állítani egy új ROM-ra?
-
noxon
őstag
Hello, van olyan progi ami nem kapcsolja ki a képernyőt amig érzékeli, hogy nézem vagy hasonló ... az iseeyou az szart se ér, nem az igazi
-
noxon
őstag
Hello. Az ICS zene lejátszóját le lehet tölteni valahonnan? Play-en nincs fenn?
-
noxon
őstag
Üdv!
Nem értem ezt a volume+ progit, feltettem beállitottam, de semmivel se jobb hangosabb a zene...
-
noxon
őstag
Üdv, melyik a legjobb billentyüzet? Ami szépen megjegyzi a gyakran használt szavakat és felajánlja, meg amihez lehet adni saját szavakat amiket feldob gépeléskor?
-
noxon
őstag
Hello!
Van olyan app ami fut a háttérben, és ha érzékel a kamera, hogy nézem a telót, de nem nyomkodom akkor nem kapcsolja ki a képernyőt? -
noxon
őstag
AntTek Explorer...jó kis fájlkezelő, ki lehet jelölni egyszerre több fájlt, látja a windowsos megosztott mappákat is, kezeli a felhőt is ( dropbox, box )
-
noxon
őstag
Üdv! Van olyan progi ami neten keresztül küld bármilyen mobilra sms-t?
-
noxon
őstag
Üdv!
Az es file explorer hova menti le a fájlokat amiket lan-on keresztül áthúzok telóra?
-
noxon
őstag
Hello!
Androidon vissza lehet állitani valahogy a letörölt képeket? -
noxon
őstag
Hello! Van valami facebook chat widget? Hogy a homescreenről el lehessen érni az emberkéket és irni nekik?
-
noxon
őstag
Hello! Milyen reklám blokkolók vannak? Amióta frissült az im+ a reklámot rohadt zavaró helyekre teszi...
-
noxon
őstag
Hello!
Olyan pdf olvasót keresek ami normálisan ránagyit olvasható méretre és tördeli is a sorokat... -
noxon
őstag
Üdv!
Ez a google koordináták miért nem frissít magától időközönként? Nekem csak akkor frissíti a pozicióm, ha belépek... az úg ynem az igazi -
noxon
őstag
Hello!
Melyik a legjobb szinkronizáló progi teló és gép között?
-
noxon
őstag
Üdv!
Melyik legmegbízhatóbb időjárásos widget? Mert kb mindegyik mást mutat... nem beszélve a netes időjárásos oldalakat. -
noxon
őstag
Hello!
Tudja valaki annak a ragacsos labdás ügyességi játék nevét? -
noxon
őstag
Hello!
Tud valaki hasonló widgetet mint a go message meg a go facebookos? mert nem használok go launchert, viszont hasznos lenne ilyen widget. -
noxon
őstag
Hello! Ezek a go widgetek csak go launcher alatt mennek? Úgy tudom, hgoy nem, de az ICS-ben mégse mutatja őket...
-
noxon
őstag
Hát nekem a bs player semmit nem játszik le, a mobo player már igen ( optimus 2x-en )... de az mkv-t egyik se, arra valami megoldás?
-
noxon
őstag
Hello!
Melyik a legjobb video lejátszó? Ami feliratot is visz?
-
noxon
őstag
Hello!
A legújabb marketre frissült már mindenkinek? Mert nekem még mindig nem
-
noxon
őstag
Hello!
Google koordinátoros kérdésem lenne. Lehet vajon olyat csinálni, hogy pl van egy ismerősöm rajta, és valahogy lementeni vagy meg jeleniteni, hogy különböző időpontokban hol volt a térképen?
-
noxon
őstag
Hello! A google koordinátort használja valaki? Látok benne másokat, de a saját helyem nem frissül
aztmondja mindig, hogy ismeretlen hely.
-
noxon
őstag
Hello!
Tudja valaki melyik az a program, amelyiknél ki lehet tenni widgetet ahova a 4 leggyakrabbanhasznált programot megjeleníti?
-
noxon
őstag
Hello!
Tudtok valami progit ami a nem használt mappákat megtalálja amit uninstalált app-ok hagynak?
-
noxon
őstag
Hello. olyan megoldást, progit keresek ami jelez, ha facebookon üzenet, komment érkezett. van ilyen? Üdv.
-
noxon
őstag
Hello, tud valaki oldalt ahol jó kis csempe ikonokat lehet letölteni telóhoz?
-
noxon
őstag
Hello!
Érdeklődnék, hogy melyik az a progi amivel a gépemen lévő filmeket a telefonnal meg lehet nyitni, lejátszani? -
noxon
őstag
Hello!
Az új skype-on hogyan lehet aktiválni a videóhívást? Mert kevés telón elérhető még azt írják. -
noxon
őstag
válasz
gamek!ller #11412 üzenetére
Camera through wallpaper a neve, valószínű szívja rendesen az aksit, de poénnak jó kipróbálni
-
noxon
őstag
Hello!
Valahol láttam olyat, hogy a háttérként a kamera képét teszi be és így olyan mintha átlátnál a telefonon... valahol volt ilyen progi, de nem találom, van ötletetek?Üdv!
-
noxon
őstag
Hello! Tudtok egy normális könyvolvasó app-ot? Mert az aldiko egy szar... Thx.
-
noxon
őstag
Hello! Valaki fizetett màr a gamelofton keresztül game-t ? Meg akarom venni a dungeon huntert. megbízható? nem hackelik meg a bankkártyám?
-
noxon
őstag
Hello!
Tudtok valami progit ami minden rendszer infót kiír? Régen volt ilyen csak már nem emlékszem melyik volt az...
-
noxon
őstag
Hello!
Honnan lehet letölteni jó kis live wallpapereket? -
noxon
őstag
hello. olyan programra lenne
szükségem ami felismeri a telefon fm
rádiójával hallgatott zenét. van ilyen
egyáltalán?? -
noxon
őstag
Hello. olyan programra lenne szükségem ami felismeri a telefon fm rádiójával hallgatott zenét. van ilyen egyáltalán?
-
noxon
őstag
Hello! Van olyan program amivel látom neten keresztül a gépem tartalmát telóval? Ha igen melyik az?
-
noxon
őstag
Hello!
Ki használ Go Launchert? Van akinél hibák jelentkeztek?
Nekem mostanában csinálja azt, hogy ha bemegyek az alkalmazásokhoz behal, fekete kép.. vagy beenged az alkalmazásokhoz, de vissza már nem a homescreenre stb.. érdekes.
-
noxon
őstag
Hello!
Mondjatok egy jó kis képnézegető alkalmazást... mert most töröltem a gyári galériát
-
noxon
őstag
Köszi rum-cajsz, megnézem. Esetleg van olyan rádiós progi ami a gyárit helyettesítheti és jobb annál? Az lenne a legjobb, ha lovkscreenen is lehetne váltani a csatornák között.
-
noxon
őstag
Hello, lehet valahogy a telóról "printscreen"-t csinálni?
rootolás nélkül
-
noxon
őstag
Hello, tud valaki olyan progit amivel bejövő híváshoz be lehet állítani, hogy teljes képet mutasson? mert a Full Screen Caller ID egy szar lett, fel kell oldani addig nem müködik rendesen.
-
noxon
őstag
Hello, 2.2-re hogy lehet rávarázsolni a flasht?
-
noxon
őstag
Hello!
Ezekhez a launcher progikhoz rootolt teló kell? -
noxon
őstag
Nekem az a gondom hogy a kép-megoszt résznél a listában nincs a facebook, a facebook app-ban meg még egyelőre nem találtam amit mondtál.
-
noxon
őstag
Milyen jó zene lejátszó van, mert a poweramp triálos és lejárt...
És képet közvetlenül facebookra, hogy tudok feltölteni? -
noxon
őstag
És lenne még egy kérdésem, vagyis kettő.
Melyik a legjobb adatforgalom mérő progi? És, ha elő vagyok fizetve mobilos internetre, és a wifit bekapcsolom akkor a wifiről veszi a netet? Vagy akkor is a mobilos netről? -
noxon
őstag
Hello!
Van valami univerzális progi ami helyettesíti az alap megosztás menüt? ( amikor pl képre kattintok és megosztás ), mert pl a facebook nincs a listában...
-
noxon
őstag
Hello!
A Skype mindenkinél működik? Mert nekem csak sing in... sing in.... és semmi. -
noxon
őstag
Hello!
Ezt az anysoft keyboardot hogy lehet beüzemelni? Fel van telelpítve és már átnéztem a beállításokat, de sehogy nem akarja leváltani a gyári bill-t. Fenntvan az alap program és a magyar cucc hozzá.
-
noxon
őstag
Hello!
Arra van megoldás, hogy, ha hívnak akkor ne sötétüljön el addig a képernyő amíg beszélek? Nagyon idegesítő tud lenni néha... Vagy be lehet állítani ezt valahol a telón?
-
noxon
őstag
Hello!
Szeretnék pár jó játékot feltenni a telóra, mert nincs semmi game rajta. Tudtok egy-két oldalt ahonnét lehet letölteni ilyet ? -
noxon
őstag
Üdv!
Tudtok olyan video playert ami feliratot lejátszik? mVideoplayert próbáltam, de az nem látja valamiért a feliratot. -
noxon
őstag
www.android.com/ android market-en én se találtam letöltésre lehetőséget.
-
noxon
őstag
Hello!
Tudtok mondani megbízható oldalt ahonnét android progikat lehet letölteni telóhoz ingyen?
Aktív témák
- Motoros topic
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Vicces képek
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12400F / RTX 3070 8GB / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- LG OLED & OLED evo Televíziók -30%
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest