- Magisk
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iGO Primo
- Telekom mobilszolgáltatások
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Xiaomi Watch S1 - szép az idő
- Egyszerre legnagyobb és legkisebb is a Garmin Venu X1
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Aktív témák
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
atillaahun #40353 üzenetére
Bocs rosszul írtam! Photosynth a neve!
ő az
3D-s képeket lehet vele csinálni, baromira tetszik, remélem van valami ilyen app droidra is! -
Fehércápa
aktív tag
-
Fehércápa
aktív tag
Olyan app van androidra, mint iphone-on a Photosync?
-
Fehércápa
aktív tag
Milyen megoldást javasolnátok arra, ha egy gombnyomással szeretném kikapcsolni a beérkező emailek hangját? Illetve hogy tudom legegyszerűbben kikapcsolni, hogy megkapjam a maileket? Gmail.
Mindkét dolog érdekelne, megőrülök, hogy ebédszünetben is csipog a telefonom... -
Fehércápa
aktív tag
Aki smart keyboardod használ, az segítsen please! Hogy tudom kicserélni a fölfelé mutatô vagy a space melletti nyilat smiley jelre? [link] Csak az enter helyett ajánlja fel, pedig erre a két nyílra semmi szükségem. Illetve az is érdekelne, hogy hol tudom beállítani, hogy ne 4 féle "é" betűt ajánljon fel, hanem egyet!?
-
Fehércápa
aktív tag
Aki smart keyboardod használ, az segítsen please! Hogy tudom kicserélni a fölfelé mutatô vagy a space melletti nyilat smiley jelre? [link] Csak az enter helyett ajánlja fel, pedig erre a két nyílra semmi szükségem. Illetve az is érdekelne, hogy hol tudom beállítani, hogy ne 4 féle "é" betűt ajánljon fel, hanem egyet!?
-
Fehércápa
aktív tag
Javitok, ujraindulással törlődött, köszönöm a segitséget!
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
spuros #38143 üzenetére
Sajnos nem elég. Comtact sync-ben csak remove data volt, arra rányomtam. Már az alkalmazások kezelésén belül is töröltem mindent, a gyorsítótártól kezdve az adatokon át a frissitésekig, de a letöltött facebook fotók továbbra is megvannak, törölhetetlenek. Hogy ezt a rhadt facebookot tenyleg senki nem szabályozza, ez mindennek a teteje...
-
Fehércápa
aktív tag
Elkövettem azt a hibát, hogy szinkronizáltam a telefont a facebookkal, így letöltöttem vagy 100 képet. Szeretném törölni őket, de nem ajánlja fel ezt a lehetőséget, ezeknél a képeknél nincs kuka... hogy tudok tőlük root nélkül szabadulni?
-
Fehércápa
aktív tag
Egy-két legörgethető ablak nem jön elő egy oldalod dolphin browserrel, miközben gyári browserrel müködik. Mit kéne beállítani, engedélyezni dolphin browserben, hogy működjön?
-
Fehércápa
aktív tag
Tudom launcher témában nagyon megosztott a topic, de mêgis érdekelne szerintetek melyik a leggyorsabb, melyik igényli a legkisebb erőforràst? Csak az számít,hogy gyors legyen! LauncherProt használok mellyel végeredményben elégedett vagyok, de kipróbálnék màst is! (Ray) köszi az ötleteket!
-
Fehércápa
aktív tag
Akiknek Handcent egyik pillanatról a másikra elkezdte rosszul kezelni az ékezeteket és újra 60-at számolt le egy-egy magánhangzónál, azoknak javaslom , hogy töröljék a magyar pack-ot, majd tegyék fel újra! Nekem ez oldotta meg!
-
Fehércápa
aktív tag
Sziasztok! A legszebb képeket készítő appot keresem! Mit ajánlanátok? Ha megirnátok,hogy az ajánlott miben jobb a gyàrinál, azt megköszönném! (Utólagos szerkeszthetőség nem érdekes, nem szempont, az sem baj,ha fizetős) RAY-em van, ha ez számít.
-
Fehércápa
aktív tag
A ceramic destroyer-től olyan szinten melegszik a Rayem,hogy alig bîrom kézben tartani. Ez ennyire igénybeveszi a procit?
-
Fehércápa
aktív tag
Van olyan app, amivel be lehet állítani, hogy egy előre megírt sms mikor menjen el? Pl másnap reggel küldje el.
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
bajtokarpi #33246 üzenetére
Pl olyan szót tudsz vele írni,ami nincs a szótárban? Pl szlengeket? (Szeva, vinyó stb.)
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
bajtokarpi #33240 üzenetére
Kipróbáltam, én nem tudnék így írni az tuti
Vmatteo! Várjunk,hátha ír valaki okosabb a témában,engem is érdekelne! Prohardvert nem találtam a tapatalkban,de lehet valamit én bénáztam el
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
molnarpeter #32950 üzenetére
Handcent beállítható, átkonvertálja az ékezeteket, csak ujratettem a telót és nem emlékszem hogy àllitom be...
-
Fehércápa
aktív tag
Ujratettem a telefonon és nem találom,hogy handcent smst hogyan állítom át magyarra! Letöltöttem a magyar packot és bár az sms és minden magyarra van állítva, handcenten belül a nyelv menüben nincs magyar
-
Fehércápa
aktív tag
Tapatalkot hasznal valaki?
-
Fehércápa
aktív tag
Szerintetek melyik a legjobb hívás felvevő app? Mindegy,hogy fizetős-e vagy sem! Rengeteg van,de majd mindet szidják,nekem meg fontos lenne a jó minőség.
-
Fehércápa
aktív tag
Olvastam,hogy vannak alkalmazások fórumozóknak. Melyek ezek és miben segítenek, miért érdemes használni őket?
-
Fehércápa
aktív tag
Smart keyboardban hogy kell beállítani,hogy pl é- betűből ne 8fajtát, csak egyet hozzon fel?
-
Fehércápa
aktív tag
Ajãnljatok légyszives egy alkalmazàst, amivel jelszavas védelem alà tudom tenni a képeimet! A galery lock és a galery lock lite nem jött be!
-
Fehércápa
aktív tag
Olyan programot keresek, ami automatikusan rögzit minden hi vàst. A call recorder nem akar működni a rayemen, ami nem rootolt. Valami olyan kéne, amelyik mindkét fél hangját jó minőségben rögzíti.
-
Fehércápa
aktív tag
Handcent smsben be lehet állitani, hogy jelszoval lehessen csak megnézni az üzeneteket?
-
Fehércápa
aktív tag
Feltettem a handcent sms-t, de most megkapom duplán is az sms-eket, azaz meg kell néznem a gyári szoftveren is, hogy eltűnjön. Mi a teendő, hogy csak handcent mutassa az sms-t?
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
hackeeeee #30567 üzenetére
A helyzet az, hogy nagyon belassulgat a Se Ray-em. Azt a tanácsot kaptam ray topicban,hogy nézzek utána mi zabálja a belső memóriát. Na,itt tartok
Nemigazán értek a dologhoz, ha aszondjátok töröljek futó gyári alkalmazásokat akkor törlök, ha elég a jegelés akkor jegelek
-
Fehércápa
aktív tag
Milyen alkalmazással tudom megnézni,hogy mely app-ok zabálják nagyon a belső memóriát?
-
Fehércápa
aktív tag
Ajálnljatok nekem pár játékot please. Lehet lövöldözős is, azon belül egyszerű is, mint pl a Zombie Dash, és akár logikai mint a cute the rope vagy a Where. is my water. (Ez utóbbi nagy kedvenc) mindegy,hogy fizetős- vagy sem.
-
Fehércápa
aktív tag
Erre valaki valamit?
-
Fehércápa
aktív tag
Angry Birds Seasons -on belül megjelent a Year of the dragon. Ezt valaki próbálta már? Nem vírusos vagy ilyesmi?
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
hodostamas #29957 üzenetére
Jé, ezzel megy ! Köszi! Végre jöhetnek a pózolós képek!
-
Fehércápa
aktív tag
még mindig nem tudok facebookra képeket feltölteni! Nem veszitek komolyan a problémámat
-
Fehércápa
aktív tag
Erre valaki?
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
frensys #29818 üzenetére
Nem használ mindenki ezer félét! A telefonodat személyre tudod szabni, azt töltsd le, ami neked kell. Amit nem használsz, vagy nem tetszik, töröld. 10-20 alkalmazás szerintem bőven elég Egyébként meg szerintem nem is az appok , hanem a nagy kijelzők zabaljak az aksit. Ezzel együtt kell élni, az okos telefont este töltőre kell tenni..
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
frensys #29809 üzenetére
Szerintem a dolog végtelen egyszerű! Ne tedd tele a telefonod minden szrral! Se aksi figyelőm (minek? Mit nézegessem?), se word átalakitóm, olvasóm ( gyárilag is tudja), se csilivili Sms keyboard, (a gyári is jó), se semmi szrság.
kb 20 alkalmazásom, van így is és 1,5 napig birja az aksi.
-
Fehércápa
aktív tag
Valaki help
Miert nem tudok facebookra képeket feltölteni? Egészen 100%-ig tölti, majd kiírja,hogy : An error occured while loading, the photo!
A képeket letöltését nem szinkronizalatam, lehet,hogy igy feltölteni sem tudok? -
Fehércápa
aktív tag
Valaki ajánljon már please egy jó hívásnaplót, ami nem a RECENT CALL LOG, mert az nem jött be!
Egy sima egyszerű hívásnapló kéne iátlátható kinézettel, pl ILYEN
Ez jó is lenne ,de a Starred contact csak kedvenceket kezel,nekem pedig hívásnapló kéne, de nagyon
Help -
Fehércápa
aktív tag
29472-re valaki? Ajánlanátok egy hivásnapló alkalmazast? A recent call log-nem jött be. Kinézetre olyan jönne be,mint a Starred contact!
-
Fehércápa
aktív tag
Viberrel lehet régebbi, par éves nokiára is üzenetet küldeni? Ha igen, annak számomra nincs költsége ha wifizek?
-
Fehércápa
aktív tag
A VLC MEDIA PLAYER. Azt irja vlc media player CONNEcTION missing... Majd mikor belépek a settingsbe és automatán akarom csatlakoztatni, akkor azt írja nincs a pc-men vlc (ami igaZ is). Muszáj ehhez vlc a pcmre is?
-
Fehércápa
aktív tag
Köszi frissültem! Mennyivel jobb így frissen,üdén
Egy korábban törölt, gyári hot shots alkalmazást vissza is kaptam...
-
Fehércápa
aktív tag
Ha frissitem a szoftvert a teleconon, akkor maradnak az Alkalmazások vagy törlődnek?
-
Fehércápa
aktív tag
Olyan alkalmazásra lenne szükségem, amit ha elindítok, Kate Ryan elkezd táncolni itt a szobámban. Tippek?
-
Fehércápa
aktív tag
Véletlen beállitottam alapértelmezett képnézegetőnek az ASTRO-T. Hogy tudom visszaállítani a gyárit?
-
Fehércápa
aktív tag
Mik a tapasztalatok a legfrisebb androiddal? Megbízható? Érdemes frissíteni a telefonom? Ilyenkor minden alkalmazás törlődik és tehetem fel újra?
-
Fehércápa
aktív tag
Az spb shell 3D pontosan milyen program? Nem értem a leírását. Nem lassítja be nagyon a telefont ez a 3D-s megoldás? Ajánljatok légyszíves megbízható, az egész Földre kiterjedő időjárás alkalmazást. Mindegy a kinézete, a lehető legpontosabb legyen! Köpönyeget ne!
-
Fehércápa
aktív tag
Androidos gps program a google, a sygic, a navigon és ennyi,ugye? Igo elvileg nincs androidra, tomtom meg gyakorlatilag sincs, ugye?
-
Fehércápa
aktív tag
Ha több navigáció van fennt, azok összezavarhatják egymást?
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
énvagyokAdam #28191 üzenetére
Szia, nekem ray-em van, ilyennel nem találkoztam! Szimplán áthúzod az sd kártyára és nem játsza le? Én így tettem fel egy csomót.
-
Fehércápa
aktív tag
Mármint offline is mutatja akár Berlin utcáit is, térképrészletek előzetes letöltése nélkül is!
-
Fehércápa
aktív tag
Szükségem lenne egy offline navigáciora (az I-betűs programon kívül
Na a google navigációnak van egy térképrészleteket előre letölthető része, ezt próbálta már valaki? Pár helyen írják,hogy ez csak térkép navigáció nélkül. Na, megnéztem, térképrészlet előzetes letöltése nélkül is mutatja akár Berlin utcáit is, így végképp nem értem mi értelme van ennek az alkalmazásnak. Hm?
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
atillaahun #28027 üzenetére
Nekem a gyári egész jól bevált, azzal mi bajod? Anno feltettem én is az operát, de töröltem, mert tök fölösleges volt.
Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest