- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. több kérdésem is lenne. galaxy giomra akarok fözött romot tenni, de elötte lekéne menteni a gyári romot hogy ha visszaakarom tenni vagy gáz van a telóval, visszatudjam vinni gariba boltba
honnan tudnám letölteni, vagymilyen programmal tudom full lementeni a romot a telómról, amit miután feltettem másik fözött romot, a gyárit visszatuja pakolni.
a másik kérdés, ics 4.0.3 at akarok rátenni cyanogen mod ugye, és az a hibája, hogy ugye a kamera nem működik. kérdésem. ezen a problémán kívül akad e más is, és van e erre valami update vagy megoldás?valaki linkelje be a rom telepitését menetét ( lehetöleg ahoz a programhoz amit belinkeltek)
válaszotokat előre is kööszönöm -
bb.bocs
őstag
sziasztzok 1 kérdésem lenne. hát most hardresetelem a telómat, mivel akad mint az állat.
az egyetlen bajom az, hogy az sms eknél ugye, eddig az összes elküldött és jött sms megvan nem törlödött ki. ha most hard resetelek, kifog törlödni, de ezt nem szeretném. van esetleg valami appp amivel megtudom azt csinálni hogy lementi az összes smst ami a telómban van, és miután reseteltem, visszatudom állitani vele, és az smseknél visszaáll az összes ami van? fontos lenne ez számomra. segitségeteket elöre is köszönöm üdv tibi -
bb.bocs
őstag
nekem samsung galaxy gioval van olyan hogy lerakom a telót, és még 4 másodpercig nem rakja kb le... pedig nincsen tele
-
bb.bocs
őstag
sziasztok. olyan programot keresek, ami nem adatforgalmat mér, hanem internetre való csatlakozástól az időt méri ( mivel percalapú a netem elvileg) tudok ebben segiteni ajánlani valamit?
-
bb.bocs
őstag
üdv, tudtok olyan program létezéséröl, amivel 1 gombnyomással, vagy eég egyszerűen, ki illetve betudom kapcsolni a telefonszámom kijelzését. tehát rejtettre tenni és megjeleniteni. nincs kedvem mindig bemenni a menübe stb... egyszerübb megoldásra lene szükségem, modjuk 1 appra
pm et irjatok azt hamarabb látom -
bb.bocs
őstag
válasz
Bambusznád #19051 üzenetére
nem tudom leszedni. nincs hely az eszközön... a telón nincs hely, és nagyobb fájlokat nemtudok leszedni.... nem msd re menti...
galaxy gio...
-
bb.bocs
őstag
válasz
Bambusznád #19051 üzenetére
köszi megnézem. én ezt a imapmy ride ot néztem de a térképbetöltése is netes
-
bb.bocs
őstag
https://market.android.com/details?id=com.zeroonemia.bike_mate_gps&feature=search_result
jól látom? ez olyan program ami bringázáshoz van, és net nélkül! gps sel csak, rögziteni is tudja az útvonalat stb? persze pénzes... és olyan kéne ami futást, túrázást is rögzit, sebesség utvonal stb... OFFLINE -
bb.bocs
őstag
bible discovery, ehez keresnék aktiválást
4000ft ért kicsit sok -
bb.bocs
őstag
én is olyat szedtem le. ezt a my ride vlmit de sajnos netes
-
bb.bocs
őstag
na egy tényleg fontos dolog. google mapshez, valami gps nyomkövető, ami az utvanalamat rögziti, teljesen, mit tudom én, percenkénti frissitéssel,vagy félpercenkénti. olyan kell amihez nem kell wifi és mégis megy
és egyben tékép, lehetöleg a google
-
bb.bocs
őstag
-
bb.bocs
őstag
ja meg olyan progit keresek, szintén ha létezik, amivel pl, ha csinálok 1 fényképet, az a program felismeri a magyar szavakat betüket, és lemásolja, pl exel file ban konvertálja, beolvassa a szöveget, elrendezi a kép alapján, és letudom menteni. létezik ilyen?
-
bb.bocs
őstag
kipróbáltam, ugye headsettel megy, viszont ha rádugok 1 mikrofont persze nem. na ezt kéne megcsinálni hogy akkor is menjen
ötlet? fontos!
http://www.argep.hu/trend/KULS/Kuelsoe-mikrofon.html
ez sem jó hozzó gondolom ,mivel apple, és nekem samsunghoz kéne megodlás -
bb.bocs
őstag
sziasztok. én nekem 1 nagyon kacifántos kérdésem lenne. olyan programot keresek, ami arra jó, hogy ha 1 mobil fülhallgatókimenetelére (jack dugó) rádugok 1 pl mikrofont, akkorazon keresztül valami programmal a külsö hangot, ami a jack dugón keresztül a telefonra van kötve(mikrofon külsö) azon keresztül feltudom venni a hangot. tudstok ilyesmiröl? vagy csak az agyamban létezik
Aktív témák
Hirdetés
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Apple iPhone 15 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű karcmentes állapotban! 100% akku! Gyári garis!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged