Hirdetés
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Darahian
tag
válasz Mcfery #15625 üzenetére
Ingyenes offline navigáció Androidra
A MapDroyd kifejezetten erre való, amit szeretnél, ha jól emlékszem.
[ Szerkesztve ]
"Sose higgy el feltétlenül mindent, amit az interneten olvasol!" -Abraham Lincoln
-
sqpp
őstag
válasz Mcfery #15625 üzenetére
Én találtam neked egy ilyet
Sygic GPS Navigation 3.0
én ezt használoM nagyon jo
offline működik a gps-is csak töltsd le a dolgokat és működik persze ha egész európát leakarod tölteni az sok helyet foglal de nagyon jó mert 3d-s épületek is vannak
sajnos ezt nemakarom bemásolni mert warez-os cucc ingyenes megha jóltudom nincsbelőle -
spiritex
veterán
válasz Mcfery #30095 üzenetére
Erre a kérdésre azért nehéz válaszolni, mert mindenkinek másra van szüksége; azért kérdez itt mindenki konkrét dolgokra rá. Ez látható, olvasható, ezzel van tele a topic.
[ Szerkesztve ]
Ha te az vagy, akinek képzeled magad, akkor ki az, aki képzeli magát annak a valakinek?
-
Bukk900
őstag
válasz Mcfery #32275 üzenetére
Nyomkövetésre megfelel a google maps is.
-
Melack
veterán
válasz Mcfery #33771 üzenetére
Hmm, akkor azt hiszem ezt meg kell lesnem, ill megvennem
(#33769) 313313 és (#33772) St3vn: neki igazából olyan kell, amire ránéz és ok. A beállítás az enyém, azzal úgyis én fogok szenvedni. EcoMIx díjcsomag + GoNet M amire számolnom kell.
Viszont egy kérdés: úgy tűnik - mostmár tuti - hogy a GT540 helyett egy HTC Desire-t fogok nyúzni Ha én megveszem a Traffic Controll progit, akkor azt hogyan tudom utána a Desire-re feltenni?
[ Szerkesztve ]
Ex-Informatikai Szolgáltató Asztali Munkatárs
-
patex1983
őstag
válasz Mcfery #45724 üzenetére
Jelenleg így van megoldva, ezzel csak az a baj, hogy egyedül az App Lock műkdöik úgy, ahogy azt én szeretném (nem lövi ki semmilyen task manager, újraindítás után rögtön, automatikusan betölt és stabil). Több mást próbáltam, de mindegyikkel volt valami probléma, pl. jelenleg a 2. locker a Smart AppLock, ami stabilan fut, viszont újraindítás után nem indul el automatikusan, ránéztem egy AutoRunManager-rel, ahol azt írja, hogy automatikusan indul, ennek ellenére mégsem.
X
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest