- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Google Pixel topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Új telefont és tabletet mutatott be a Telekom
- Milyen okostelefont vegyek?
- MediaTek alapokon a Honor Magic8 Mini?
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Hi,
ugyan nem alkalmazással kapcsolatos a kérdés, de az OS-ek között nincs androidos fórum... tuda vki esetleg, h miért van az, h bizonyos routereken (vagyis wifi hálózatokon) a never sleep beállítás ellenére is mexakad a wifi kapcsolat, ha elaltatom telefont? Nem azonnal, csak x idő múlva ... eddig azt hittem, a telefonom a hibás (LG 2x), de most vettem egy tabletet (Voda Smart 7) és pl a melóhelyemen mind a 2 eszköz ezt csinálja. Ráadásul csak azóta, h ki lett cserélve a wifi router (vagyis AP, de ez mind1), előtte nem volt ilyen gond. Az itthoni wifimen minden ok, de pl szüleimnél is leszakad. Szanaszét böngésztem már az összes router setupját (mindet én konfigoltam), de sajnos eddig nem sikerült kiderítenem, mi okozhatja.
Aktív témák
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- 3D nyomtatás
- Formula-1
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Hálózati / IP kamera
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Surface Laptop 4 i7-1185G7 16GB 256GB
- Bomba ár! Dell Latitude 7410 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Asus A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RTX 2080 Ti 11GB Zalman M4 FSP 700W
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
- Apple iPhone 11 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest