- iPhone topik
- Yettel topik
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Google Pixel topik
- Újjáéled a Motorola Moto G100
- Android szakmai topik
- Milliókkal olcsóbb a Model Y Standard Magyarországon
- Felrobbant a Pixel Fold Zack Nelson kezében
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
Magnat
veterán
Hi,
ugyan nem alkalmazással kapcsolatos a kérdés, de az OS-ek között nincs androidos fórum... tuda vki esetleg, h miért van az, h bizonyos routereken (vagyis wifi hálózatokon) a never sleep beállítás ellenére is mexakad a wifi kapcsolat, ha elaltatom telefont? Nem azonnal, csak x idő múlva ... eddig azt hittem, a telefonom a hibás (LG 2x), de most vettem egy tabletet (Voda Smart 7) és pl a melóhelyemen mind a 2 eszköz ezt csinálja. Ráadásul csak azóta, h ki lett cserélve a wifi router (vagyis AP, de ez mind1), előtte nem volt ilyen gond. Az itthoni wifimen minden ok, de pl szüleimnél is leszakad. Szanaszét böngésztem már az összes router setupját (mindet én konfigoltam), de sajnos eddig nem sikerült kiderítenem, mi okozhatja.
Aktív témák
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- iPhone topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Haditechnika, harcászat
- VoIP telefonálás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Futás, futópályák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3522
- KÜLÖNLEGES RITKASÁG!!! VADIÚJ Surface Pro 12 12" Snapdragon X Plus 16GB 512GB LEVENDULA 686g
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / GTX 1050Ti / 16GB DDR4 / 128SSD+1TB HDD
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 1000GB 1 év teljeskörű garancia
- Csere-Beszámítás! DDR5 Gamer Notebook! Rog Strix G513RC / R7 6800HS / RTX 3050 / 16GB DDR5 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest