- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Nem lett arányos a fogyókúra
Aktív témák
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok valami megoldást arra hogy valaki akit én beállítok a facebook-on elérhetővé válik akkor jelezzen a telefonomon?
-
Nocsesz1
senior tag
Létezik olyan program hogy egy telefonra telepítve felveszi a hangot a beszélgetésről ha egy másik telefonról elinditom hogy most vegyen?
-
Nocsesz1
senior tag
A következő a gondom. Nincs fényérzékelő a telefonomban tudnátok valami alternatívát ajánlani hogy lehetne automatikus fényerő állítást rá varázsolni. Egyébként ACE2 a teló.
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani valami app-ot hogy ha az értesítési sávon kapok valami jelzést azt rezgéssel bizonyos időközönként figyelmeztessen. Pl Viber üzenetet kapok de az értesítő hangja egyszerűen pocsék és nem veszem észre. Ha rezegne akkor lehet hogy felfigyelnék a zsebemben rá.
A Missed Call reminder ajánlotta valaki de pl a viber üzentre nem jelez.
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani valami app-ot hogy ha az értesítési sávon kapok valami jelzést azt rezgéssel bizonyos időközönként figyelmeztessen. Pl Viber üzenetet kapok de az értesítő hangja egyszerűen pocsék és nem veszem észre. Ha rezegne akkor lehet hogy felfigyelnék a zsebemben rá.
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
atillaahun #39807 üzenetére
Én ez miatt töröltem.
-
Nocsesz1
senior tag
Rootoltam a telomat de nem jut eszembe a program neve amivel le tudom tíltani egy program elindulását. Segítenétek?
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
domerator #32973 üzenetére
Én ezt használom pro verzióba Fast Reboot
-
Nocsesz1
senior tag
Tudtok olyan programot hogy a hívás vége gombot megnyomom elindítson egy programot?
Mondjuk a képernyő kikapcsolás. -
Nocsesz1
senior tag
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani valami app-ot amivel tudom nézni hogy mi szívja az aksimat? Baromira merül mostanában.
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok progit ajánlani ami tudja kezelni a bejövő hívást hangerő gombbal fel lehessen venni.
PL Fel gomb hivás fogadása, Le gomb elutasítás. -
Nocsesz1
senior tag
Egy kis segítség ha lehet. A naptáramban egy születésnap 1708
szór jelent meg. Ezt hogy lehet kitörölni? Ja és ne egyesével keljen.
-
Nocsesz1
senior tag
Call Recorder - Total Recall aki ilyet használ segítene privátban hogy kell beállítani hogy a felvett hangot emailban továbbítsa automatikusan. Előre is köszönöm.
-
Nocsesz1
senior tag
"HTC Wildfire S" Szeretném megkérdezni hogy a haveromnak ilyen telója van és szeretné a hívásokat rögzíteni melyik program alkalmas rá legjobban szerintetek?
-
Nocsesz1
senior tag
K9 mail-ban belehet push üzenettet állítani? Exchange szerverként.
-
Nocsesz1
senior tag
Dialer one
És erre -
Nocsesz1
senior tag
Szeretnék kicserélni egy program ikonját másra. Segítenétek hogy hol kell kicserélni?
-
-
Nocsesz1
senior tag
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
Keresztapper #19126 üzenetére
K9 mail-ban be lehet állítani olvasási visszaigazolást?
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani egy RSS olvasót ami kulcsszavakra jelez hanggal is?
-
Nocsesz1
senior tag
Tudnátok ajánlani foci programot amiben az NB1 benne van és ha gól van küld egy push üzenetet vagy értesítést?
-
Nocsesz1
senior tag
Nem tud valaki valamilyen programot hogy akinek van fizikai telefon fel és le gombja akkor például ha hosszan nyomom a letevő gombot lezárjon a ketyere. Hasonlóan mint az I900-nál.
-
Nocsesz1
senior tag
válasz
HaZsolt #4912 üzenetére
Call meter
Tud magyarul is! -
Nocsesz1
senior tag
Használ valaki Bluetooth-os kihangosítót kocsiban? Nekem mindig eldobja a kapcsolatot.Nincs valami program ami engedélyezni az állandó láthatóságot?
Aktív témák
Hirdetés
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Napelem
- Robotporszívók
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- EAFC 25
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nintendo Switch 2
- Videós, mozgóképes topik
- További aktív témák...
- HP core i5-ös fémházas Folio 9470m kifogástalan állapotban!! AkciÓÓ!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- MSI Thin GF63 12VF 15.6" FHD IPS 5-12450H RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Bontatlan SteelSeries QcK 3XL egérpad
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest