- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Realme GT Master Edition - mestermunka
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Apple Watch
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
CM 7.1 rom van a Blademen. Van megoldás arra, hogy ha befejezek egy hívást akkor a telefonkönyvből kidobjon az alapértelmezett képernyőre?
Köszi előre is!
CsabaUi.: Nem, nem akarok még egy gombot megnyomni, miután letettem...
-
jobbacsabba
aktív tag
(jan), molnarpeter: köszi a tippeket.
Mindhárom böngészőt próbáltam, de a foxinál, és talán az operánál is, balról kell előhúzni a füleket, a delfinnél pedig ha jól emlékszem csak akkor tűnt elő, ha a lap tetejére görgettem.
Vagy esetleg be lehet állítani, hogy mindig látszódjon? -
jobbacsabba
aktív tag
Udv!
Ket alkalmazast keresek az xTAB-100-as tabletemre.
Egy olyan bongeszot, amiben a megnyitott lapok fulei mindig latszanak, nem kell gorgetni, keresni, stb. es egy olyan appot amivel menthetem a rendszert (naptar, jatek mentesek, miazmas) ha esetleg leterdel a droid akkor reinstall utan siman visszatehessem.
Tudtok ajanlani valamit?
Koszi elore is. -
jobbacsabba
aktív tag
Üdv Bátor Harcosok!
Naptárral van gondom, remélem tudtok segíteni. (GB tableten)
Letöltöttem egy widgetet, onnan szépen be lép a naptárba, és ha új eseményt akarok rögzíteni akkor egy "Nincs naptár Nem rendelkezik naptárakkal" hibaüzenet visszadob. Más látott ilyet, miért van?
Köszi előre is. -
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Olyasféle órát keresek ami képernyőkímélőként működik. Tudom ha működik nem kíméli a képernyőt, de van ilyesmi?
Köszi -
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használja a Periodic Table appot?
A kvíz részében előfordul, hogy beírok egy helyes megoldást és erre azt mondja, hogy nem jó a válasz, majd kiírja amit én is beírtam. Pl.: Röntgenium vegyjele Rg (beírom), nem jó, a helyes válasz Rg. Ezt miért csinálja?
Köszi előre is!
Csaba -
jobbacsabba
aktív tag
Na, ébred a topik, segítsetek! Köszi!
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
Segítenétek, hogy hol állítsam be Handcent sms-ben, hogy ne a SIM számok alapján azonosítsa a küldőt, hanem a névjegyekből.
Köszi,
Csaba -
jobbacsabba
aktív tag
Ezek a telefonos topikok nagyon királyak! Élmény ilyen helyeken kérdezni!
Köszi a segítséget mindenkinek! -
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő láma androidosként itt is kérdeznék. Használtan vettem a telefonom, így voltak rajta alkalmazások, sőt némelyik .apk formában is megmaradt. Ha ezt telepítem, akkor már nem húz le zsetonnal az alkalmazás, ugye?
A választ előre is köszönöm.
Csaba
Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Hálózati / IP kamera
- Autós topik
- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Google Pixel topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Formula-1
- További aktív témák...
- Szép Dell Latitude 7320 -60% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 13,3" i7-1185G7 32/512 FHD IRIS Xe
- LG NanoCell 50NANO759PR
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- i7 8700/ 32GB DDR4/ 512GB gen4 SSD/ R5 430 2GBD5/ HP 400G5 SFF/ garancia/ ingyen foxpost
- HUAWEI WATCH GT5 46 mm Active, két hetes készülék, kb 23 hó garancia, ÜZLETBŐL
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Apple iPhone 13 . 128GB , Kártyafüggetlen , 100% akku
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged