- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Melyik napszakban merül majd le az iPhone 17 Air?
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Hirdetés
Aktív témák
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
CM 7.1 rom van a Blademen. Van megoldás arra, hogy ha befejezek egy hívást akkor a telefonkönyvből kidobjon az alapértelmezett képernyőre?
Köszi előre is!
CsabaUi.: Nem, nem akarok még egy gombot megnyomni, miután letettem...
-
jobbacsabba
aktív tag
(jan), molnarpeter: köszi a tippeket.
Mindhárom böngészőt próbáltam, de a foxinál, és talán az operánál is, balról kell előhúzni a füleket, a delfinnél pedig ha jól emlékszem csak akkor tűnt elő, ha a lap tetejére görgettem.
Vagy esetleg be lehet állítani, hogy mindig látszódjon? -
jobbacsabba
aktív tag
Udv!
Ket alkalmazast keresek az xTAB-100-as tabletemre.
Egy olyan bongeszot, amiben a megnyitott lapok fulei mindig latszanak, nem kell gorgetni, keresni, stb. es egy olyan appot amivel menthetem a rendszert (naptar, jatek mentesek, miazmas) ha esetleg leterdel a droid akkor reinstall utan siman visszatehessem.
Tudtok ajanlani valamit?
Koszi elore is. -
jobbacsabba
aktív tag
Üdv Bátor Harcosok!
Naptárral van gondom, remélem tudtok segíteni. (GB tableten)
Letöltöttem egy widgetet, onnan szépen be lép a naptárba, és ha új eseményt akarok rögzíteni akkor egy "Nincs naptár Nem rendelkezik naptárakkal" hibaüzenet visszadob. Más látott ilyet, miért van?
Köszi előre is. -
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Olyasféle órát keresek ami képernyőkímélőként működik. Tudom ha működik nem kíméli a képernyőt, de van ilyesmi?
Köszi -
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Valaki használja a Periodic Table appot?
A kvíz részében előfordul, hogy beírok egy helyes megoldást és erre azt mondja, hogy nem jó a válasz, majd kiírja amit én is beírtam. Pl.: Röntgenium vegyjele Rg (beírom), nem jó, a helyes válasz Rg. Ezt miért csinálja?
Köszi előre is!
Csaba -
jobbacsabba
aktív tag
Na, ébred a topik, segítsetek! Köszi!
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
Segítenétek, hogy hol állítsam be Handcent sms-ben, hogy ne a SIM számok alapján azonosítsa a küldőt, hanem a névjegyekből.
Köszi,
Csaba -
jobbacsabba
aktív tag
Ezek a telefonos topikok nagyon királyak! Élmény ilyen helyeken kérdezni!
Köszi a segítséget mindenkinek! -
jobbacsabba
aktív tag
Sziasztok!
Kezdő láma androidosként itt is kérdeznék. Használtan vettem a telefonom, így voltak rajta alkalmazások, sőt némelyik .apk formában is megmaradt. Ha ezt telepítem, akkor már nem húz le zsetonnal az alkalmazás, ugye?
A választ előre is köszönöm.
Csaba
Aktív témák
- MSI MAG 341CQP QD-OLED 34" UWQHD ívelt Gaming monitor + több mint 3 év garancia
- Sony PlayStation 5 Media Remote eladó
- Eladó Xiaomi Mi 10 5G 8GB / 128GB Twilight Gray Szinte karcmentes!
- iPad Pro 12.9" 4.Gen 2020 1TB Space Gray Wifi cellular, Garanciával, üzletből
- Dell Latitude 7420, 14" 4K IPS, I7-1185G7 CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Bomba ár! Dell Latitude 5430 - i7-1255U I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I NBD Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3025
- iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3089, 100% Akkumulátor
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Asus HYPER M.2 X16 GEN 4 bővítő.
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest