Hirdetés
- Google Pixel topik
- Fele annyit ér az iPhone Air, mint amennyibe pár hete került
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
Aktív témák
-
tomlac14
tag
Go launcherben véletlenül kitöröltem az egyik dokk ikont és most nem tudom visszahozni.korábban az üres helyen egy "plusz" jel volt,de most automatán átméretezte a többi ikont és nem tudom h lehetne visszatenni.

-
tomlac14
tag
pc-n a google/contacts-ban átírtam pár telefonszámot, aztán mivel a telefon fél óra után sem szinkronizálta le a változásokat beléptem az accounts-ba és ott láttam, h a sync contacts pont mellett ott van a frissítési ikon piros felkiáltójellel párosítva.a kérdésem az lenne, h ennek mi lehet az oka?mert állandóan azt írja, h vmilyen hibába ütközött a folyamat...

ezzel találkozott már vki?mi a teendő? -
tomlac14
tag
nektek működik a pm küldés friendcaster for fb appal?mert nekem az utóbbi napokban nem küldi el az üzeneteket, de minden más meg működik...

-
tomlac14
tag
-
tomlac14
tag
Melyik screenshot alkalmazást ajánljátok?(a telefon rootolt)
-
tomlac14
tag
melyik a legfelhasználóbarátabb diktafon app?elsősorban ingyeneset keresek.tanuláshoz akarok rámondani telefonra pár tételt...
-
-
tomlac14
tag
válasz
pigmeus
üzenetére
az alkalmazások jelentős része (nyilván nem mindegyik) megkívánja az internetet.ez, amit linkeltél, konkrétan gps-szel meghatározza a helyedet, aztán végigköveti a sportolásod útvonalát, és ez alapján ad meg különböző adatokat.
szóval összességében nem ártana olyan csomagot találnod, amiben van internet!márcsak azért is, mert amint megadod a google accountodat, a telefon felmászik a netre és megkezdi a szinkronizálást az e-mailjeiddel meg amit megadsz neki!!amíg wifis helyen vagy addig ez nem para, de ha kikerülsz a "zónából", akkor komoly számlákat tud okozni... -
tomlac14
tag
válasz
mrkorooo
üzenetére
akkor gondolom MM S díjcsomagod van, amihez igényelhető ez az opció és akkor egy ezresért nincs túlforgalmazási díj.csak nyerhetsz vele

-
tomlac14
tag
válasz
Dark Archon
üzenetére
Ilyet ne mondj neki, mert a végén átjön hozzánk magyarázni!

mellesleg pont azon gondolkoztam, h a sokak által ekézett blur tud olyat amit más rendszerek nem, vagy nem úgy, ahogy frensys barátunk szeretné
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
tomlac14
tag
van olyan app/widget, ami letiltja a mobil adatforgalmat?nem a repülős mód mintájára, h mindent letilt, hanem úgy, h mint mezei telefon még múkodjon a készülék...
Aktív témák
- Itt a Valve GŐZGÉP — Steam Machine, mi vagy te? 🧐
- Új laptopot szeretnék 170ezerért. Lenovo V15 vagy mást keressek?
- Futás, futópályák
- Formula-1
- Nem akármilyen módon ugrik rá a memóriapánikra a Valve
- Mini PC
- World of Tanks - MMO
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- GoPro Hero 7 Black, rengeteg gyári tartozékkal
- HyperX QuadCast 2 Frost + INGYEN SZÁLLÍTÁS
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB fekete 3 év garanciával
- LENOVO CORE I7 8700K GAMER+TERVEZŐI PC! 16Gb DDR4 RAM 512GB NVME SSD QUADRO P4000 8GB DDR5 1Év GAR!
- ÚJ ASUS CORE I5 14400F GAMER MAX PC 32GB DDR5 RAM 1.0TB SSD ÚJ RTX 5060 TI 8GB DDR7 2ÉV GAR!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad Slim 3 - i7-13620H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3985, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest

mellesleg pont az a jó benne számomra, h egyszerű, kis helyet foglal, semmi csicsa 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)