- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Hívószám-hamisítás
- Magisk
- One mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Aktív témák
-
aimettirlz
tag
Üdv, hol tudok jó leírást találni egy Xperia arc S ANDROID újra telepítés és fájlok lementése újratelepítése optimalizálása ügyben?
Vettem 16 GBos CL 10es kártyát hátha jobb lesz
-
aimettirlz
tag
válasz
atillaahun #40641 üzenetére
be van telve eléggé a memória ez igaz, de amúgysem sok az alapja sem... igazából nm tudtam szerintem megfelelően optimalizálni a dolgokat lehet
-
aimettirlz
tag
Üdvözlet, a következő problémák vannak az Xperia Arc Semmel és nem feltétlenül a frissítés miatt... (4.0.3)
- lassú a telefon kifejezetten a tárcsázás, híváslista megjelenítéskor... BRUTÁLISAN van hogy 15 másodperc mire bejön... ez sztem nem normális...
- bejövő híváskor sokszor nem ismeri fel a kapcsolatot, pedig be van írva telefonkönyvbe, tehát csak egy számot ír ki... és csak jóval később vagy hívás végén látom csak... hogy kivel beszéltem...
- galéria megnyitása és képek pörgetése után egyszercsak villan egyet és újra kezdi tölteni az egészet tehát elveszik a kép amin éppen vagyok és az elejére ugrik többször is...
- fogadott hívásokkor ( T ) főleg 10 másodpercen belül vonalrecsegés és kapcsolatbontás... (nyilván ez lehet hálózat is) de előfordul sokszor... Aszódon Gödöllőn is... Havernak Telenor is ilyet csinál egyetemen Gödöllőn... hívják és kicsörög és utána kapcsolatbontás... ezmiez? többszöru próbálkozás után tudja felvenni a telefont...
köszi a segítséget ha tudtok valamit ezekre, esetleg ha kell valami info még akkor leírom természetesen! -
aimettirlz
tag
Üdv, régebben már kérdeztem, de azóta nem sikerült megoldanom, van egy olyan problémám hogy az A betű helyett könnyen ír Q betűt íráskor és az L helyett meg P-t... hiába hogy megjelenik a nagyított betű amire rámegyek.. kicsit el van csúszva a kezelőfelület gondolom a gyári billnek... felraktam a handcentet hogy lehet azt aktiválni hogy minden esetben ne a gyári billentyűzet interfész jelenjen meg? vagy a handcentnek nem sok köze van ehhez? esetleg rootolni kell már ehhez?
-
aimettirlz
tag
Van erre vmi magyarázat is v csak tapasztapat ?
-
aimettirlz
tag
Üdv szerintetek a 3g vagy a wifi eszi jobban az akksit netezés és üresjárat közben?
-
aimettirlz
tag
A go sms proban van magyar ékezet meg stb? valaki használja éppen ezt vagy esetleg a handcentet?
-
aimettirlz
tag
válasz
Cartman023 #30797 üzenetére
Közben énis rátaláltam, köszönöm csak kis időbe telt
most a sima NGt próbálom...
-
aimettirlz
tag
Üdvözlet, tud valaki hívásnaplózó alkalmazásról? ami egyszerűsítené esetleg számolni is tudna hogy hol tartok számlázásban? erre azért lenne szükségem mert my-tmobileban annyira tájékoztató jellegű az összeg amit kiírnak nekem a csomag adottságai miatt ahogy én felhasználom úgy köze sincs a valósághoz...
Fő funkció:
-hogy számolja havonta mondjuk a 20-70es írányba kimenő perceket összesítve
(mert ez havidíjon felül számlázódik kapásból nekem tehát meghatározó)lehet hogy a telefonba is lehet ezt valahogyan követni de én nem találtam rá módot...
de a szolgáltató előszeretettel nm közli velünk hogy ki hol tart... mert nehogymár kalkulálni tudjunk... -
aimettirlz
tag
és a problémára amit írtam sztem ez megoldás lehet?
SE ARC S... sztem a kezelőfelület van elcsúszva picit annál a két helyen... aprólékosabban is megnéztem mivel a betűk itt eltolva vannak egymás felett de mgé is az alsónak a legalját kel megérintenem hogy a betű legyen belőle és ezt a jelenséget csak itt vettem észre... főleg állóhelyzetbe fektetve már jobb a helyzet..
Joffan
-
aimettirlz
tag
Köszi, rootolni érdemes a pár folyamat miatt amit írtál hogy biztosan nem kell? még sohasem csináltam... ha nm nagy dolog akkor meg tudom csinálni azért értek a géphez meg ehhez hasonló dolgokhoz...
telepítővarázsló gondolom akkor ezt simán lehetne törölni sztem szükség sincs rá...
sony sync ez hogyhogy nem működő szolg.. ez mi volt? kábé
secureclockservice ez meg a felső jobb kis óra ?TRob1: értem köszi, már töltöm le
érdemes hozzá go sms meg keyboard is?
van egy olyan problémám hogy az A betű helyett könnyen ír Q betűt íráskor és az L helyett meg P-t... hiába hogy megjelenik a nagyított betű amire rámegyek érted.. és ezt szeretném kiküszöbölni
-
aimettirlz
tag
Futó folyamatok, javítsatok ki amiket nem jól írok:
Beállítások 12mb ebben turkálok éppen
3D digital weather widget 3,5mb
battery widget 2,5mb (kapásból százalékosan írja ki a felső sávban)
advanced task killer 17mb
crash monitor 3,6mb ???
telepítővarázsló 1,6mb ??? mindenhez?
protectedmediascanner 1,5mb ???
update center 2,4mb ??? frissítések figyelő szolgáltatás?
devicemonitor 2,9mb ??? csatlakoztatott eszköz figyelő szolg?
facebook 14mb kliens
google-szolgáltatások 7,6mb gondolom email klienshez...
hívásnapló bővítmény 1,9mb ez gondolom a kistelefonkönyv widget
zene 4,7mb alap player widget
adatfigyelő 4,6mb adatforgalom számláló widget
sony ericsson sync 3mb ??? géppel való szink?
kedvencek és hívásnapló 2,5mb ???
állapotváltás 2,3mb wifi bluetooth 3G widget allinone
secureclockservice 1,9mb ???
koi free 13mb mozgó háttér
nemzetközi billentyűzet 5mb ??? alapbill? -
aimettirlz
tag
1. Nem keverem, csak nem teljesen ismerem még a rendszert hogy mi hogy fut és sok kérdést tettem fel,
2. Ezt én is így gondoltam csak nem voltam benne biztos..
3. Rendben beírkálom a folyamatokat egy listába nm soká..
4. Tehát ha nem fontos az adott folyamat akkor inkább töröljem le? (például) mert nem lehet vele micsinálni...
-
aimettirlz
tag
task killert csak azért használnék hogy amit mégis ki akarnék lőni azt tudom automatizálni mondjuk képernyőzárásra... nem?
azt tudom hogy szerver része de le van az írva valahol hogy mi mire való? mennyire fontos? miért felelős? mert kb csak annyit ír hogy ez meg az alkalmazás indította el... érted...
az SD kérdést azt valószínűsítettem énis bár nem minden sdre települ azt külön mindent át helyezek a rendszeren belül és ott azt látom hogy egy része mintha benne maradna (mint egy parancsikon?) példa: letöltesz X dolgot 10MB... áthelyezés SD-re és utána még azt írja mondjuk hogy 0,89MBot zabál tehát akkor az nem tud teljes mértékben SDről futni? vagy hogyvanez? ami tud az alapból oda is települ?
a widgetek akkor az meg tiszta sor...
jah és amúgy egy újraindítás eléggé stabilizálja a dolgokat... mennyi kell az alap android rendszernek? hogy akadásmentes legyen? mert most minden ha együtt füt oylan 200mbot zabál és van még olyan 130 szabad...
-
aimettirlz
tag
Üdv, olyasmit szeretnék kérdezni hogy van egy ARC S-em amin Ginger fut... nos sikerült nagyon gyorsan eléggé tele rakni -> ergo el kellett kezdeni foglalkozni az advanced task killerrel...
Nah most a kérdésem a következő:
-attól hogy letöltök alkalmazásokat mondjuk SD kártyára annak elvileg semmi köze a rendszer futó memóriájához igaz?
-a kirakott widgetek használják konkrétan a belső memóriát? (mozgóháttér + időjárás + akku)
-nah már most a legdúrvább dolog amit nem értek hogy ebben a bizonyos listában amiben ki tudom killelni az applikációat és felszabadul 50-80mb memória akkor miért jönnek újra és újra elő alkalmazások a semmiből amiket el sem indítok?
Két dolog lehetséges: a program fake dolgokat jelez ki.... vagy a feltelepített programok crazyznek be adatforgalom vagy akármi miatt... TUtdok ebben segíteni?köszi
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen processzort vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Torrent meghívó kunyeráló
- Gamepad
- Autós kamerák
- Napelem
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN Z1 Plus Be quiet! 650W
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Samsung Galaxy A41 64GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest