- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Díjnyertes okosgyűrű érkezik júliusban
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
Aktív témák
-
Bavid
senior tag
válasz
scream #36724 üzenetére
Én se értem, pl én is csak ezért használok handcent-et, anno írtam még a feljesztőknek is ez ügyben, válaszra se méltattak.
(#36737) saphancs: semmit
, letöltöd marketből is megy szépen, annyi hogy a magyar nyelvi pack-et ne töltsd le és ne rakd fel, mert az eléggé elcseszi a program működését, szóval csak angolul használható tapasztalataim szerint rendesen.
-
Dottore
addikt
-
scream
veterán
válasz
scream #36209 üzenetére
Na, végül is megvettem a ProfileScheduler+ -t és nem bántam meg, most elég sok hasonló programot kipróbáltam és messze ez a legjobb.
(legkönnyebben testre szabható,érthető,egyszerű de mégis sokat tud és olcsó és csinálja ami a dolga)
-
andris811
tag
válasz
scream #36146 üzenetére
Szia! Látom már ajánlottak mást, de azért hagy védjem meg a Profile Schedulert
Én a plusz verziót használom már több hete és tökéletesen működik. Fülhallgatós, cell-id-s, alacsony aksi szint minden. Úgyhogy szerintem ígéretes alkalmazás a többi között, és nem mellesleg olcsóbb is
-
premete
veterán
-
-
atillaahun
veterán
válasz
scream #32252 üzenetére
és (#32260) porse
Ezek szerint titeket a Skype sem dob le naponta kétszer? Csak mert az értékelések között is olvasni azért erről.
A meg nem kapott üzenetek alatt meg azt értem, hogy megy az IM+, üzenet egy szál se, megnyitom a faszbukkot a böngészőben és abba meg ott figyelnek az új üzenetek.
Gondoltam már arra is, hogy a faszbukk csesz el valamit, de hát abba meg nem tudom mit állíthatnék még át, főleg hogy nem mindig rossz, csak időnként, és a legidegesítőbb, hogy nem jövök rá mitől függ.
De akkor nektek ez teljesen új? -
ko9
addikt
válasz
scream #24949 üzenetére
Nem is olyan rég teszteltem egy jópár videólejátszót HD lejátszás. és hardveres dekóolás támogatottságát szem előtt tartva, és a BSPlayer nyert.
Sokáig használtam én is a Mobot, de amiket ott tapasztaltam átvittek a BS-re. Annyira kell figyelni, hogy a megfelelő CPU-csomagot fel kell mellé rakni! -
TRob1
veterán
válasz
scream #24005 üzenetére
Itt vannak az ikonok. Gondolom csak simán hosszan nyomva rá, majd csere, betallózod és jók lesznek.
-
eddie17
addikt
válasz
scream #15850 üzenetére
Ok ezt néztem, erre írták, hogy nagyon meríti az akksit. Ezért nem is próbálkoztam vele.
Valahol olvastam, hogy volt egy másik ilyen, csak az piktogramokat rakott ki, hogy épp mi érkezett. Esetleg annak a neve?
Amúgy köszi!
Most nézem ez is azt nyomja. Akkor lehet ez volt az?... -
kaller1
veterán
válasz
scream #14666 üzenetére
A cool reader az rtf-et is viszi, nagyon jó app és ingyenes.
-
Drachoo
senior tag
válasz
scream #13388 üzenetére
Szia!
Ahogy már előttem említették nézd át a beállításokat, be lehet úgy állítani hogy csak azok a névjegyek látszódjanak amikhez telefonszám tartozik. Nézd át a beállításokat, egyáltalán nem rossz az alap telefonkönyv sem.
kaskala: Egyszerűen csak látni akart a kis zöld emberke....
-
r4z
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- PayPal
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Hardcore café
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Nitro AN515-56 15.6" FHD IPS i7-11370H RTX 3050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP Pavilion 15-ec2057ur 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F +RTX 5070 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA! 50 FÉLE HÁZ!
- Corsair RM750
- Apple watch Ultra 2 black edt 2027.11.07 Apple jótállás+ Apple Care +
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H370 i5 9500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB ZALMAN S2 TG be quiet! 650W
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest