- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Huawei Mate X6 - keleti oldal, nyugati oldal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Aktív témák
-
bepken
veterán
-
DS39
nagyúr
válasz
doddencs #46084 üzenetére
nem folytatni akarom a vitát, de a Samsung notebookomban van olyan funkció, hogy az akku élettartama érdekében csak 80%-ig lehet feltölteni. ez akkor hasznos ha az ember nap mint nap használja áramról és benne van az aksi. 100%-ig akkor szoktam tölteni ha elviszem és fontos az üzemidő. szóval tényleg nem vitát akarok generálni, de a Samsung mérnökei ilyen funkciót beletettek, biztos nem viccből, és feltételezem értenek hozzá. (Li-Ion-os aksiról van szó)
-
Melack
veterán
válasz
doddencs #45223 üzenetére
Baromi lassan lövi be a helyet. Most kb 30 perc kellett a FourSquare okán,hogy belője, hol is van - nekem kb 5 másodperc a HTC-n.
Ezt megnézem, anno vmi GPS státusz progit javasoltak, de azt most az istennek sem találom sehol... (pár programom eltűnt a Play store-ról)
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #42645 üzenetére
Az avik mellett sztem túl jó a 320as mp3.
Elég lenne sztem a 96aos vagy a 64es is.
Viccet félretéve, avit majdhogynem soha nem néztem, de amit igen, azt is inkább csak a sorozatokban, vagy régi filmeknél (mert olyanokat is nézek)
De azért én se vagyok az a "mindent csak fullHD-ban" rajongó... elvagyok 82-n 720as mkv-kkal meg dvd-kkel... És flac-ot se hallgatok, szóval én se vagyok annyira "igényes", én is süket vagyok meg vak.
(De pont ezért szeretem nagyobb képernyőn látni a dolgokat...)
ui: nagyon off, de kiv. vagyok, mekkora monitorod van?
(#42649) chab7 :
Na nálam még sosem volt ilyen kényszer.Olyankor inkább zene vagy vmi kis logikai "gém" vagy olvasás. Én nagyobb filmrajongónak tekintem magam mintsem ekkora képernyőn bármit is végigszenvedjek kényszerből. Ez van (vagy hogy mondják)
ui: Egyébként sokan a kamerás filmeket is büszkén nézik... hogy az elsők között "láthassák" a filmeket, mert milyen jó másnap elmondani hogy már látták.... Ilyen a világ (én meg nem). De természetesen mindenkinek szíve joga hogy azt és azon nézzen amit akar.
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #42626 üzenetére
Nem is próbáltam nézni rajta, csak érdeklődtem.
De mivel még pl. egy 15,6-os laposon se nagyon szeretek filmet vagy sporteseményt nézni, elég ha elképzelem.Én szeretem élvezni és látni is azt amit nézek, nem csak találgatni hogy mi is van ott, meg hogy is volt az...
ui: És ahogy fatál kolléga is írta, lehet hogy hamarosan neked kell szemcsi, ha sokat nézed az egérmozit (ha még nincs)... Én inkább maradok a "szemkímélésnél", még ha most divat is mindent a telefonon csinálni.
-
Melack
veterán
válasz
doddencs #39353 üzenetére
Az OTPnél is van ilyen, ezt tudom. De a bankok többsége nem él ezzel az opcióval, mert nincs érdekük.
A Citinél azt javasolták, hogy egy alszámla legyen rendelve még a kártyához, és vásárlás előtt arra legyen átállítva a kártya.
Más bank nem is javasol ilyen vagy ennél jobb megoldásokat.
Én ilyen téren körbejártam egy kicsit a "piacot" -
TRob1
veterán
válasz
doddencs #38284 üzenetére
Én használom a telefont, nem gyönyörködni meg szépségversenyre vettem.
(Eleve utálom ezeket a most divatos minimalista fos felületeket, használhatatlanok, de legalább csúnyák
EZ is csak egy divat ami hirtelen mindenkinek megtetszett, persze használat szempontjából nulla)
szerk: Szókirakós: Bejött vmi kék felület Fugo felirattal, meg szólt a zene, jött vmi menü és fc. Telefonban és sd-n is, úgyhogy már ment is a kukába.
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #38282 üzenetére
- "Egyszeruen katasztrofa, folyamatosan FC, vagy szimplan lefagy, arrol nem is beszelve hogy valami komoly gond lehet vele, mert 5 perc alatt ugy felheviti a telefont (galaxy s2) hogy tukortojast lehetne sutni rajta..."
- "Sajnos nagyon sokat fagy ki..."
- "BUGOS DE ROHADTUL"
- "bugos mint a szar"
- ...
Asszem nem a Go-val van a gond.
szerk: Úgy, hogy amit használok azok kinn vannak a home képernyőkön... és eleve az ikonokat is úgy teszem ki hogy a home-on nyomok hosszan... appdrawert csak akkor használom nagy ritkán, ha esetleg olyan vmi kell amit nem szoktam használni, csak max alkalomadtán... (ezért nem is érdekel hogy milyen gyors az appdrawer, vagy milyen effektek vannak, van-e "vízesés" ... stb)
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #37944 üzenetére
Jaja, azért írtam hogy az albumváltás a dizájnos (más nem fogott meg benne, de vkinek pont ez a lényeg)
Az túlzás hogy szokták akciózni, de volt már rá példa (ha jólt tom, a PowerAmp-ot nem is olyan nagyon rég)
ui:
Én nem riadok vissza a virágbolttól sem(), de lejátszó terén maradtam a hivatalos, ingyenes verziónál (Mort)
(De próbáltam mindet)
(#37945) Polllen :
Én is kb. 1 éve próbáltam utoljára, de ebben a totyikban is többen esküdöztek rá hangzásilag, meg pl. a Blade topikban is...(#37946) darvinya :
Nemtom milyen a Neo gyárija, sose hallottam róla (de azt tudom, hogy pl. a SE Live with Walkmané semmit nem ér) -
TRob1
veterán
válasz
doddencs #37906 üzenetére
Arra én is gondoltam kis ideig hogy "véletlenül" aktiváltam még anno, na de a laposon is amit legfőképp asszony használ? Illetve ha én 2 gépen is aktiváltam véletlen (mert amit linkeltem oldalt azt még sose láttam), akkor hogy a francba nem aktiválta véletlen más is közülünk.
Ezt nem értem, nah de mind1, az a lényeg hogy megoldódott ...
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #37892 üzenetére
Már mitől lenne értelme, ha lekorlátozza vki vagy vmi a lehetőségeimet?
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy csak a Torrent nevű mappába tölhetek torrentekat a gépemen, és nem akárhová. Vagy képeket csak a windows által létrehozott Pictures mappán kívül máshol nem tarthatom...stb.szerk: fordítsa már le vki ezt pls, mert annyira nem vok jó angolból hogy tökéletesen értsem: get link
-
vétó
aktív tag
válasz
doddencs #32207 üzenetére
menj be a SimiClock beállításaiba, és ott be kell pipálni, hogy ezt is jelezze
-
vétó
aktív tag
válasz
doddencs #32203 üzenetére
azért, mert te nem találod, attól még ott van. nekem legalábbis
(#32204) RootRulez
ezek között nem találsz olyat, ami jó lenne?
-
vétó
aktív tag
válasz
doddencs #32172 üzenetére
a SimiClock widget tudja ezt a fícsört
-
punky10
addikt
válasz
doddencs #32015 üzenetére
+1 szavazat az ExDailer-re.Nemrég ajánlották(szerintem pont ezen a forumon)és kiváncsiságbol letöltöttem.Egy nap mulva ment a kukába a touchpal dailer és a RocketDial is,pedig ez utobbit hivatalosan megvettem...Az Ex tudja ugyanazt,amit az a kettö együtt:magyar nyel támogatása,abc sáv oldalt a gyors keresésért,nevet jobbra vagy balra huzva hivást indit iletve SMS-t küldhetsz...stbAjánlom,szerintem a legjobb.Youlu,Go,Rocketdial,Acontact....ezeknél jobb.
-
TRob1
veterán
-
Oldman2
nagyúr
válasz
doddencs #28740 üzenetére
Nálam is engedélyezve van és sokáig nem jöttem rá miért nem frissül egy csomó alkalmazás?
Csak ott várakoznak a Market appban.
Aztán véletlen jöttem rá, hogy (szerintem) helyesen, azok az app-ok, amelyeknek pl. megváltoznak a Jogosultságai, azok manuális megerősítést kívánnak ilyenkor is.
Persze lehet más oka is ennek, de ez számomra bőven elég indok.
-
thesound
addikt
válasz
doddencs #26899 üzenetére
nekem ez vált be: Youlu Adress Book
-
Joshi
titán
válasz
doddencs #26470 üzenetére
Komolyabb játékok amiknek a nevében HD van az nem valószínű hogy menni fog, viszont az alapjátékok mint pl Angry Birds - Fruit Ninja - Greedy Spider - Yoo Ninja és még sorolhatnám gond nélkül mennek rajta. Próbálgasd.
Egyébként az alacsony felbontású telókon meglepően jól mennek a gamek köszönhető a kis felbontásnak, érdekes hogy sokan azt hiszik hogy nem futnak az ilyen telcsiken a játékok. Nekem volt egy ZTE Blade-em de azon néha szaggatott az Angry Birds a Galaxy Minin meg nem. Persze nem Minire váltottam csak játszottam mindkét telefonon. -
doddencs
senior tag
-
domerator
veterán
válasz
doddencs #26275 üzenetére
Csak egy irányba megy szerintem. Még nem próbáltam, de úgy lehetne megoldani, hogy csinálsz egy könyvjelzőt a miniben és szinkronizálsz. Ekkor a pc-n a könyvjelzők között lesz egy opera mini mappa. Ha oda bemásolod azokat a könyvjelzőket, amit a miniben is akarsz, akkor azok átkerülnek a minibe is.
-
atillaahun
veterán
válasz
doddencs #26275 üzenetére
Opera mini elég hülye, inkàbb mobilt rakj fel, abba megy a link rendesen, szintén tömörít a turboval, és tud már flasht is, plusz az egyetlen, ami tud fájlmegosztóról letölteni. Közel teljes értékű böngésző.
Már csak a kezdőbetű alapú egyéni keresők, és gesturek hiányoznak belőle, azzal már nagyon profi lenne. Plusz még egy kis reszelés ráférne a flashre.
-
TRob1
veterán
válasz
doddencs #25508 üzenetére
Sztem örökösek, de ha vki régen xarul értékelte, aztán újra értékeli jól, akkor persze a xarabb már nincs benne a "kalapban".
És igen, a Letöltésekhez képest nagyon kevesen értékelnek (pl. én is csak néha-néha)(#25505) HGabor89:
Az 1000 ingyen appos dolgot nekem is felajánlották a szaunában, de én visszautasítottam, mondván hogy családom is van, meg eleve hetero vagyok.(De ezekszerint vkinél bejött nekik
)
-
-
Dzsuri89
őstag
válasz
doddencs #21503 üzenetére
Erre még én se jöttem rá, de szerintem nem lehet.
Valaki meg tudná nekem mondani, hogy a CM7-ben az értesítési sávon mi az energiakezelő widgetnek a neve? Nexus S-re szeretnék egy ilyet, mert gyári rom-on sajnos nincs.
Esetleg, ha telepítőt tudnátok adni, az is jó lenne.
Widgetsoid2-őt próbáltam én is, de az nem igen jön be, hogy első nyomásra nem aktiválja azt, amit én szeretnék.Köszi előre is!
Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Subaru topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- World of Tanks - MMO
- Vicces képek
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B250 i5 6600 16GB DDR4 256 SSD 500GB HDD GTX 1050 2GB Zalman Z1 Njoy 550W
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest