Hirdetés
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Honor 90 - modellalkat
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
Aktív témák
-
sai
aktív tag
hali!!
tudtok ajánlani valami jó képnézegetőt Galaxy Spicához??illetve valami jó hasznos progikat (amikhez nem kell állandó net)
illetve bluetooth os zeneküldésre és fogadásra van valami progi már??? -
sai
aktív tag
hali!
ma frissitették le nekem spicára 2.1es Androidot és talátam benne egy google navigációs progit.az hogy müködik??talál gps-jelet aztán azt irja ki , hogy utvonaltervek betöltése és ott megáll csak pörög a töltés.Müködik egyátalán az a progi?vagy valaki tud róla valami infot adni? -
sai
aktív tag
Hali!
tud valaki ajánlani egy jó visszaszámláló programot?ami olyan, hogy beírok neki egy dátumot és akkor onnan számol vissza, hogy hány nap,óra,perc stb van addig.esetleg több dátumot is be lehessen állítani + elnevezni, hogy melyik mire számol vissza.
köszönöm! -
sai
aktív tag
Hali!!
Bekaptam valami virust.. időnként fent állapot jelzőbe megjelenik vagy egy + jel vagy csillag és mindig egy másik web oldalra navigál hogy töltsem ki ezt + azt és nyerhetek szifon 4s-t meg hasonlók.. mondjatok valami vírus irtót amivel ki ölöm ezt a hülyeséget!!
köszönöm! -
sai
aktív tag
Helló!
Tudtok ajánlani olyan programot ami hívás közben tudja rögzíteni a beszédet?nem csak a saját beszédemet, hanem a hívott félét is.
Köszi! -
sai
aktív tag
válasz stefi68 #34292 üzenetére
nem Total Recall S2 csak nem market-ról szedtem le.
-
sai
aktív tag
Hali!
Olyan kérdésem lenne, hogy kaptam ingyen egy Move by tmobile nevű "csoda" telcsit..
de már csináltak egy google account-ot és most arra nem csatlakozik fel.. ami nem is baj, csak hogy tudok én most csinálni egy újat magamnak?!Egyébként szörnyű ez a telefon de cégesnek jó lesz! -
sai
aktív tag
Hali!
remélem tudtok segíteni, barátom le akarta frissíteni barátnője samsung galaxy gio-ját kiesen keresztül, de a számítógép lefagyott közben.most meg nem csinál semmit csak annyit hogy egy telefon piktogram ! -jelel meg egy számítógép piktogram.Mit tud vele csinálni?vagy ez már csak szerviz?
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest