- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- VoLTE/VoWiFi
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #33292 üzenetére
Root Explorer-rel tudsz mindenhonnan. De a TitaniumBackup-pal a a legegyszerűbb.
#33297YxVs Nem 4 a szokásos, hanem az 5 vagy áttetsző ikonokkal nem rendelsz hozzá semmit és lesz kevesebb látható. Vagy van olyan beállítása, hogy 3x5 vagy 2x5 és akkor nem csak az asztalt tudod rángatni jobbra-balra, hanem a dock-ot is.
-
Mr X
veterán
válasz
mefistofeles #33292 üzenetére
Beállítésaiban bepipálod a root explorert és a mount file systemet, utána jó lesz.
-
molnarpeter
nagyúr
válasz
mefistofeles #33286 üzenetére
Nem kell neked fájlkezelő, erre elég a Titanium Backup is.
mp
-
Mr X
veterán
válasz
mefistofeles #33286 üzenetére
Root Explorer, de az ES File Explorer is tud rendszerpartíciót kezelni, és ingyenes.
-
válasz
mefistofeles #32860 üzenetére
Azt kérdezted: "lehet-e root nélkül törölni a játékokat?". A válasz az egyszerű eldöntendő kérdésre: "nem". Ezt mégis hogy a francba cifrázzam ki neked?domerator: Igaz, mea culpa, én is fáradt vagyok úgy tűnik. Ettől függetlenül a válasz nem marad.
Pontosítok, egy próbát megérhet az Applicationsben a "Disable" opció, de ezt nem feltétlen engedélyezett. Tisztább rootolni a telefont és vagy Titanium Backuppal a "Freeze" parancsot nyomogatni, vagy Root Explorerrel/puszta kézzel törölgetni a fölös APK-kat a /system/app alól.
-
válasz
mefistofeles #32858 üzenetére
Nope.
-
Dottore
addikt
válasz
mefistofeles #32766 üzenetére
Hát akkor nem egy fejlesztő készített backportolt launchert, hanem kettő. Ennyi.
-
Dottore
addikt
válasz
mefistofeles #32762 üzenetére
Nem lehet, hogy ebbe te kicsit belekeveredtél? Ez jobb és logikusabb megoldás lenne.
-
Dottore
addikt
válasz
mefistofeles #32760 üzenetére
-
TazLeacher
nagyúr
válasz
mefistofeles #32754 üzenetére
Azt ugye vágod, hogy az Android 2.3 neve a Gingerbread?
-
pikszel
addikt
válasz
mefistofeles #32327 üzenetére
Az alkalmazások között nincs egy letöltések ikon? Ott megtalálod amit keresel.
-
basaja
senior tag
válasz
mefistofeles #32146 üzenetére
1. Root uninstaller
Root kell hozzá.Vigyázz,mert én ezzel jártam pórul tegnap...:-) azóta figyel a legfrissebb ROM a Minimen... -
domerator
veterán
válasz
mefistofeles #32146 üzenetére
2.
Kulon appot nem tudok, a Zeam launcher tud fullscreent (eltunteti a statusbart, de csak a home kepernyon) -
zho-lee
addikt
válasz
mefistofeles #31924 üzenetére
Én pl az adw ex-et kedveltem meg.
De az is fapados tulajdonképp a go launcher-hez képest, amit évekig alkalmaztam.Mivel addig vacakoltam, hogy van végre cyanogen rom a telcsin (LG C660), hát rákerestem a cm7 témákra a marketen.
Össze sem tudom hasonlítani...(meg ne kövezzetek, go rajongók, nem véletlen használtam go-t 3 féle androidon.. csak az adw ex azt tudja, amit szeretnék -fapadot..
)
-
decoati
aktív tag
válasz
mefistofeles #31920 üzenetére
A Zeam pont arról szól hogy minimál, kicsi, gyors. Én akkor dobtam, mikor kivették a scrollable widget lehetőséget, a minimális memória lábnyomra hivatkozva. Oké hogy semmi luxus, de azért izé...
szerk.: nadesokanlettünk -
domerator
veterán
válasz
mefistofeles #31920 üzenetére
A zeamnak szerintem épp az az erőssége és a lényege, hogy minimális erőforrás használattal stabil, gyors, sallangmentes launcherként működjön. Nem néztem utána, de szerintem nem is nagyon van skin hozzá. Ha elkezdenék csicsázni, pont az erőségét veszítené el.
Szerintem...
-
atillaahun
veterán
válasz
mefistofeles #31788 üzenetére
Arra adsz engedélyt, hogy a launcheren keresztül is indíthass hívást, lásd contact icon/widget. Nem fog helyetted telefonálgatni.
(#31792) RootRulez
Most látom csak, hogy hülyeséget mondtam, a cache mappa is ott van a többi között és szimplán elérhető. Sose néztem még. -
jano_77
nagyúr
válasz
mefistofeles #31689 üzenetére
Próbál ki EZT feltenni, nagyon tetszetős. Theme Chooser-el tudod átváltani a jelenlegit.
Ugyanitt találsz még jó párat.
Amúgy milyen ROM van a telódon? Mert ettől is függ, hogy miket tudsz feltenni. -
janes74
senior tag
válasz
mefistofeles #31711 üzenetére
Neked WP7-et vagy iPhone-t kellett volna venned!
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31711 üzenetére
Hasonlat volt, csak valós. Sztem te mást képzelsz 1 Launcherről, mint ami valójában.
Akár 2-3-4 (vagy több) is lehet a telefonodon, és tudsz köztük váltani akár, ha nem állítod be fixen alapértelmezettre. De mivel ezek különálló appok, közük sincs egymáshoz, ezért mindnek saját beállításai vannak, és mindet neked kell "berendezned" saját szád íze szerint.Pl. azt a "twitter marhaságot" is 1 mp alatt el lehet onnan tüntetni... És persze az asztalok számát is annyira állítod, amennyire csak szeretnéd, szintén 1-2 mp alatt.
Én első blikkre úgy látom/gondolom, hogy az Android nem a neked való rendszer.
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #31708 üzenetére
Ha így állsz a dologhoz, akkor meg sem fogod ismerni az androidot. Szerintem akkor nem ilyen rendszerű teló kellett volna neked, már bocs. Nekem is a jelenlegi telóm az első androidos. De azért szántam rá egy kis időt a megismerésére, majd az ízlésemhez igazításra. Egyébként, ha odafigyelsz és mindent 2x megrágsz, mielőtt megcsinálnád, akkor semmilyen probléma nem adódhat. Azt mondod PC-nél bátrabban alakítgatsz és nyúlsz bele. De szerintem nem úgy születtél, hogy a PC kezelése már a génjeidben volt, hanem azt is elkezdted 1x az alapoktól.
Na szóval nem akarok papolni, odabízom mit csinálsz!
Üdv!U.I.: szedd le a felesleges alkalmazásokat a telódról. Biztos segítenek a telód topikjában, mit hogyan kell. Kii lehet herélni rendesen az a telót, hogy csak azok legyen rajta, amiket effektíve használsz is.
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31709 üzenetére
Miért? A Go Launcherben volt egy giccses váza?
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31703 üzenetére
Nagyon könnyen feladod... de akkor szerintem is hagyd ahogy van.
(Sztem ha veszel otthonra egy új íróasztalt, akkor azon se lesz rajta alapból a PC-d.
)
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #31703 üzenetére
A leírásom nem volt elég érthető? Milyen telód van egyébként? Nincs ebben semmi ördöngősség pedig.
-
Probert75
addikt
válasz
mefistofeles #31696 üzenetére
Azon, hogy feldobom a telóra, mit értesz? Mert az is feldobom a telóra, ha a memkarira teszed csak.
Na szóval! Felteszed a memkarira és az apk fájlt futtatod valamilyen fájlkezelővel a telódon. Mikor fel telepítettdet a GO-t, akkor indítsd újra a telót, és meg fogja kérdezni, hogy melyik legyen az alapértelmezett launcher. Mielőtt kiválasztod, az ablak alján pipáld ki, hogy amit majd választasz, az legyen az alapértelmezett. Ha már megy a telód, akkor az opciók megváltozik egy kicsit majd. Lesz egy olyan, hogy tulajdonságok. Ez visz a GO beállításaiba. Ezt a beállítás menüt lehet indítani az alkalmazások menüben lévő Go Launcher ikonnal is. Ha meg már a beállításaiban vagy, akkor előtted sok kis frappáns, jópofa dolog, amit pedig már odabízok, hogy hogyan állítod. Ezekután már telepítgetheted a sok témát hozzá, nyakra-főre.
Ennyi! -
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #31696 üzenetére
Marketről szedd inkább, és ne azt a régi verziót (már van hozzá hivatalosan is magyarítás a Marketen)... de amúgy egy fájlkezelővel katt rá miután feldobtad, és úgy telepíti.
(#31695) janes74 :
"Nem tudom miért sérteget, de nekem ez az első regem."
(#31698) vétó:
Tedddd meeeg. -
VD
őstag
válasz
mefistofeles #31689 üzenetére
-
VD
őstag
válasz
mefistofeles #31687 üzenetére
-
VD
őstag
válasz
mefistofeles #31684 üzenetére
Témát letölthetsz bizonyos launcher-ekhez, vagy moddolt romokhoz pl.: CM7 és MIUI.
Mit szedtél le és honnan?
-
TRob1
veterán
válasz
mefistofeles #28547 üzenetére
MortPlayer Music magyar, és nagyon jó lejátszó.
(Widget hozzá, annyi hogy ennek a beállításmenüje nem magyar, legalábbis nálam nem az) -
punky10
addikt
válasz
mefistofeles #28547 üzenetére
Mennyire legyen magyar?Magyar fejlesztésü,vagy magyar nyelvü legyen a kezelöfelület,esetleg elég,ha a beállitások magyar nyelven vannak?Ha ez utobbi is elég(a kezelöfelület ugyis a nemzetközi ikonokat tartalmazza)akkor pl a Justplayer.Tabon használom,mert 8"-on kevés lejátszo néz ki jol...
Aktív témák
Hirdetés
- Akciófigyelő: Jelentősen olcsóbban nyit az Ulefone új mindenese
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen házat vegyek?
- Intel találgatós topik
- Tőzsde és gazdaság
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Elkészült a PCI Express 7.0-s szabvány
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged