- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Mobil flották
Aktív témák
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Tudtok nekem ajánlani valami jó és működő online tv alkalmazást mert nekem az SPB TV nem megy rákattintok a tv adóra de csak keres de nem jön be az adás.
Lehetőleg valami olyan kéne amivel a jelenlegi élő adást lehet nézni a legjobb lenne ha a magyar adók benne lennének de olyan is érdekelne amivel mondjuk eurosportot és hasonlóakat is lehet nézni.
/Alcatel OT-990 android 2.2 a kézi készülék/Előre is köszi.
-
vigyori78
őstag
Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni abban,hogy GO Launcher EX-et használok GO Locker-rel és leszedtem egy "Go Locker iPhone Lockscreen" témát a locker-hez és először tökéletesen működött de amint kipróbáltam egy másik locker témát és utána vissza az iPhone-ra már nem úgy működik ahogy kéne.Miért van ez ????
Alcatel OT-990 Android2.2Így működött először ez okés:
Második indításra meg így és nem megy a zöld animáció a csúszka mögött és nem mutatja a töltöttségi szintet a csúszka felett:
Aktív témák
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U757 - i3-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest