- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- A Honor 400-ak is beszállnak a számháborúba
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Aktív témák
-
kerxy
őstag
Sziasztok!
Tudtok olyan progit, amit beállíthatok hogy mondjuk este 11kor kapcsolja ki a készüléket és reggel 6kor kapcsolja be?
-
kerxy
őstag
Ha jól emlékszem volt valami olyasmi app, hogyha zsebben van a teló, akkor kettőt rákoppintasz, és számot vált, ezt ismeri valaki?
-
kerxy
őstag
Tudtok esetleg olyan appot, ami feljegyzéseket (pl. bevásárlólista, de inkább rövidebb kis mondatok, hogy mit kell csinálnom) kirak a háttérbe miután feloldottam a képernyőzárat, esetleg még jobb lenne ha csak felugrik egy ablak amiben benne vannak?!
-
kerxy
őstag
Megoldva.
-
kerxy
őstag
Gyors kérdésem lenne hogy, lg gt540 memóriakártyájára felmásolok egy apk fájlt, de nem tudom feltelepíteni, mert nem látja.. mit kéne tenni? (nem saját teló, ismeretlen források be van pipálva)
-
kerxy
őstag
Én olyan zenelejátszót keresek, ami mondjuk ha betöltök egy albumot, és az végig megy, akkor megáll az utolsó szám után, és nem kezdi újra. Sajnos néha bealszom vele esténként, a régi telómon nem volt gond, max még 10-20percet ment, de most előfordult, hogy reggel is ment még a zene. Tudtok esetleg ilyet?
Aktív témák
- Lenovo Legion 5 15ACH6H
- Aki kapja marja! HP Pavilion X2 tablet alkatrésznek 1.990ft/db töltővel!
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- APPLE Airpods PRO 2 , Airpods 4 Airpods Iphone 13 14 15 16 Bontatlan Új DEÁK TÉRNÉL AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Ipad 9th 10th 11 gen. Air 6 7 , Ipad Pro Mini 7 IPADEK Azonnal DEÁK Térnél Átvehető.
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Intel Core I9 9900K Processzor!
- Álmodj nagyot: RTX4060-tulajdonosként! 0% THM-re is!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest