Hirdetés
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Telekom mobilszolgáltatások
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
Aktív témák
-
911swat
csendes tag
köszi, ez tényleg jó, de még csak a létszükséges appokat raktam vissza és már nem sok szabad memória van a telón. így a google fiókkal szinkronizálok. viszont azt még nem tudom h hogyan kell biztonsági mentést csinálni, mert pl. hiába szinkronizáltam és van meg a telón lévő összes telszám a gmailemben is. ha egy telszámot törlök később nem tudom vissza állítani, mert akkor szinkronizálás után az a telszám a gmail fiókomból is törlődik.
ennek kivédésére milyen megoldás van?
-
canniball
nagyúr
-
TRob1
veterán
Legegyszerűbb törölni a simről, és nincs esetlegesen felesleges kavarc. (semmi értelme, hogy legyen sim-en, úgyis erősen korlátozott a megjelenítése) Kell biztonsági mentés névjegyekről pl. PC-re, sd-re vagy gugli fiókba szinkronizálás (és nincs többé gond) Ha valamiért mégis kell majd vmikor simen, akkor meg csak rámásolod, és kész.
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Joshi
titán
-
netdevil666
csendes tag
-
Coolmat
őstag
Lehet kicsit pontatlanul fogalmaztam, mert Esztergomot mint várost nekem is megtalálja, de az időjárásra semmit nem tud már mondani "Az előrejelzés pillanatnyilag nem elérhető" Fancy widget free és Fancy widgets free (a kettő nem ugyanaz, utóbbi az újabb) is ugyanezt írja, utóbbinál lehet választani 3 időjárásszolgáltató közül de egyik sem tudja az időjárást. Net kapcsolat természetesen van wifiről. Saját pozíció használatánál pedig ha jól tudom háromszögelésből és a google wifi router adatbázisból is ki tudja találni hogy kb. merre vagyok, google mapsen is pl. kikapcsolt GPS-nél is betesz egy 2-3 km sugarú körbe amit a háromszögelésből tippel meg ill egész pontosan be tud tenni oda, ahol egy wifi router jelét fogom.
-
Joshi
titán
ui.: a Google Weather is hibátlanul működik ugyanis Győrre és Esztergomra más-más adatot tölt le.
Viszont nekem is lenne egy problémám, mitől van az hogy a MyPhoneExplorernél csak a Wifivel tudok operálni az USB kapcsolatnál azt írja hogy USB cable plugged in USB-Debugging disabled!. A PC-és részen autómatikusra van állítva de ha USB-re rakom akkor se jó. Mi lehet a baj?
[ Szerkesztve ]
-
Coolmat
őstag
Szia!
Köszönöm a tippet, Fancy widget pro-ban weatherbug szolgáltatóval már valóban jó Esztergomra is, és tud helyet is frissíteni gps nélkül is
Myphone Exlrorer használatához pedig ahogyan írja is, be kell kapcsolni az USB hibakeresést a telefonon (nálam így van a menüben, lehet neked máshogy van mert az enyémen főzött rom van: beállítások - alkalmazások - alkalmazásfejlesztés - usb hibakeresés).
-
Coolmat
őstag
Pedig nem árt a csatlakozás gombra kattintani, különben hogy kommunikálna a MypPhoneExplorer a telefonnal? Kapcsolódásnál feltesz először egy MyPhoneExplorer Client nevű alkalmazást a telóra amit később el is indít mindig, ha kapcsolódsz a telefonhoz, megjelenik a system tray-en is az androidban. Megnéztem most direkt, és a képernyő betöltés működött USB-n, de fejjel lefelé mutatta a képet , Wifin nem ment, csak a szinkronizálós opciók. 1.8.1-es a legfrissebb verzió, ha nem ez lenne feltelepítve nálad akkor frissítsd!
[ Szerkesztve ]
-
aggleány
addikt
Egy olyan cikket akarok összeszedni, ami a többségnek tetszik. Ha csak olyan progikat vennék bele, ami nekem tetszik, már régen készen lennék. Sokféle alkalmazásból akarok bemutatni néhányat, alternatívákkal együtt, valahogy úgy, mint a Hasznos progis cikkemben. Tudom, hogy mindig lesznek olyanok, akiknek ez vagy az helyett egy másik tetszene, de ez van. Igyekszem a többségnek tetsző irományt alkotni.
Nem írok bele minden javaslatot, annyi hely nincs. Amiket eddig felsoroltak, azokból majdnem minden már szerepel a cikkben - van, amiről pár soros leírás van, van, ami alternatívaként van megjelölve.
-
TRob1
veterán
Inkább válogatok kedvemre, és nem azt használom, amit "rámerőltetnek", ugyanis eléggé megy a rosta -- úgyhogy nálam pl. pont ez az Apple gyengéje (persze az irreálisan magas ára mellett). (olyan mint a rádió: én pl. sosem hallgatok, mert úgy vagyok vele, hogy nemá egy bálázs vagy akárki döntse el, hogy mit hallgassak, hisz van bőven zeném, és mindig el tudom dönteni magamnak, hogy épp mire vágyom, a reklámokról meg ugye ne beszéljünk, hírekre meg ott a net - na nem mintha azok nagyrésze olyan hú de érdekfeszítő, vagy változatos lenne manapság. )
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
TRob1
veterán
Szerintem a Nokia nem véletlenül NEM akart Androidot a készülékeire. Tényleg nem véletlenül, hisz egy kihalóban lévő márka ( ) nem mondhat nemet 1 milliárd dollárra. Úgyhogy most 5 évig (már ha ennyit még megél) tényleg NEM akar Androidot a készülékeire.
Ájfónnál is változtatják a "romokat", csak ugye ott frissül az összes gép olyankor. Androidnál meg a Telefongyártók csesznek frissíteni, hisz inkább újabb telefonokat "fejlesztenek", meg ugye akkor ki venné ezeket az "újabb/szebb/jobb" modelleket?
[ Szerkesztve ]
¤ R'n'R ¤
-
Fireman67
aktív tag
A hardver követelményt nem tudom, de még szaggatva sem jön be.
Egy kicsit ( másold be ide - oda) macerás a felrakás, ott szúrok el valamit.
Fel megy, de fekete képernyő van indításkor.Mr X:
Én inkább vennék hozzá, egy fektetett zsebű nadrágot és egy fektetett mobiltokban hordanám. De így marad a hagyomány...
Amúgy várni kell még, hisz béta szegény.Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"
-
NCsabesz
csendes tag
Köszi. Igen, nekem is így működik a munkahelyi hálózaton. Illetve itthon az öcsémnek a saját gépén a saját telefonjával. Ezért nem értem...
Nekem kiírja néhány másodperc próbálkozás után (Connecting to phone via wifi), hogy A kapcsolatot nem sikerült létrehozni.[ Szerkesztve ]
-
-
doddencs
senior tag
angry birds sima verziója valóban szépen futott rajta, a rio illetve seasons már okozott gondot (lagg). greedy spider-t is próbáltam, de a kicsi kijelzőn (főleg a bonyolultabb pályákon) nagyon idegesítő, mikor harmadszorra sem sikerül a megfelelő hálóra bökni.
fruit ninja pedig nem egy izgalmas játék.de akkor keresgélek. ja igen, anyukámé a mini, neki kutatok játékok után.
-
R19
senior tag
A Marketről letöltött progikat az alábbi módon találod meg a memóriakártyán:
-leszeded az ASTRO File Manager-t[link]
-Application Backup - bejelölöd a kívánt alkalmazást, vagy akár az összest.
A mentést az Sdcard/Backups/Apps mappába teszi, ezek a progik telepítői.[ Szerkesztve ]
-
-
Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest