- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- iPhone topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
droti25
őstag
válasz
nagyvixi #31481 üzenetére
Szia!
Nekem is ez volt a probléma és sztem még sokan másoknak is!
Amikor nekem is ilyen durván merül az aksim akkor azt szoktam csinálni hogy Titanimban nyomok egy dalvik cash-t majd recoeryben wipe cash-t!Ezután elvégzem az aksi kalibrációt!
Lassan 48 órája megy a telóm úgy hogy tegnap esküvőn fotoztam videóztam vele +net+facebook..stb!Mielőtt elvégeztem ezeket a műveleteket, ennyi használat mellett kb 20 órát bírt maximum a teló!
-
punky10
addikt
válasz
Ha neked mindig ilyen gyorsan merül,akkor lehet az akksid a hibás.Nincs olyan ismerösöd,akinek ugyanolyan teloja van,mint neked?Át kell tenni az ö akksiját a tiedbe,és ha azzal jo,akkor 2 lehetöséged van:vagy veszel egy uj akksit,vagy egy nem láthato,gyors mozdulattal kicseréled az akksidat a haverodéval...
Amennyiben az is ilyen ütembe merül,vidd szervizbe,mert ez tényleg brutál... -
TRob1
veterán
válasz
Neked véletlen nem haverod frensys és idegenufo? Mert ugyanaz az akksimániád is, és ugyanúgy ismétled többször is a mondandód.
Egyébként kell venni egy kisképernyős nemokostelefont és minden gond megoldódik.Vagy venni egy pótakksit és: a) Vagy cseréled ha lemerült b) Rászixalagozod/pillanatragasztózod a telefon aljára és összekötöd a másikkal
Ráadásul ez még mindig az Alkalmazások topik és nem egy általános droid vagy okostelefon topik...
-
Mr X
veterán
válasz
nagyvixi #31450 üzenetére
Nem ér semmit az akkukalibrálás. A batterystats.bin nem tartalmaz olyan dolgot, ami miatt kevésbé bírná az akku, csak a programok fogyasztását tárolja.
Csak az az akkukalibráció valós, ahol az akksi max áramerőssége alapján lehet állítani az akku életkorát, és ott sem fogja tovább bírni, csak pontosabb lesz a kijelzése.
Ezek a kalibráló programok humbugok.
-
atillaahun
veterán
válasz
nagyvixi #31448 üzenetére
Szerintem először kell csutkára meríteni, hogy már bekapcsolni se lehessen, majd kikapcsolt állapotban maxra tölteni, esetleg párszori akksi ki-be-t és plusz rátöltést még csinálni, aztán még boot előtt Recoveryből törölni a batterystats-ot.
A futó rendszer alól kalibráló programok eredményessége vetekszik az önélező késével. -
-
spiritex
veterán
válasz
nagyvixi #31247 üzenetére
Hát a process-ek nem csak azok, amiket te direkt használsz vagy indítasz, hanem amiket a rendszer magától is futtat. A koordináták process-t valószínűleg elindítja és futtatja egy beállítás miatt, mondjuk akár az az egy pipa miatt, ami a Beállítások / Hely és biztonság / Vezeték nélküli hálózatok ill. GPS-műholdak használata mellett van. (Nekem mellesleg egyik mellett sincs pipa, hisz nincs rájuk szükségem napi szinten.)
Aktív témák
- BestBuy topik
- Hobby elektronika
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- E-roller topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- sziku69: Szólánc.
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- MONITOR + R7 7800X3D/RX6900XT 16GB/ (32GB) 2X16GB 6000MHZ DDR5/ 1,5TB SSD/ 1000W
- LG UltraGear 27GR95QE-B OLED Monitor 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync / FreeSync
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V903 - i7-14700KF - RTX 5070 -DDR5 32GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V101 - i5-14400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC V100 - i5-12400F - RTX 5060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Új FULL HD webkamera + Számla
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest