- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Fotók, videók mobillal
- Karaktere biztos lesz az első Nothing fejhallgatónak
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
Aktív témák
-
dim dim
tag
Üdv Fórum!
Megoldást keresek erre a problémára!
Adott egy laptop (Win7), és egy androidos okostelefon. Mindkettő a wifi routeren keresztül lóg a neten, tehát azonos lan-on vannak.
A laptopban van beépített webkamera, és mikrofon is. Szeretném, ha a laptop webkamera képét, és a mikrofon hangját a wifin keresztül elérhetném az androidos mobilról, és ott nézhessem, hallhassam!Mire jó ez? Szeretném tudni, mi folyik az irodámban, ahol ott a laptopom, és én épp nem vagyok benn a gépnél. A laptop állandóan megy.
Ötlet? Milyen programok kellenek ehhez?
Köszönöm
-
dim dim
tag
Üdv fórum!
Már írtam ez ügyben 1x, de semmi megoldást nem kaptam, most még 1x hátha.
Szóval: androidos telefon, android 2.2-vel.
A probléma: mióta megújult a gyári market kliens, azóta megbolondult az update: egy rakat alkalmazást jelez update-re állandóan, zömében ugyanazokat. Mindezt úgy, hogy ellenőrizve az adott alkalmazást, kiderül, hogy nincs is hozzá update.
Kezdett gyanússá válni, hogy uaz a 15-20 alkalmazás mindig update-elt. Mindegy mikor nézem, mindig van update. Megnézem a relesae log-ot, és kiderül: több hónapos némelyiknél az utolsó verzió.
Mi lehet a gond a markettel?Köszönöm
-
dim dim
tag
Üdv!
ZTE Blade mobilon android 2.2-t használok. Nemrég megújult a market kliens, és azóta úgy tűnik, meg is bolondult.
A helyzet: ugyanazt a 10-15 app-ot (mikor mennyit) naponta jelzi update-re a market kliens. Egy darabig rányomtam, hogy update all, de egy idő után gyanússág vált, hogy mindig uazok az app-ok minden egyes napon frissítéssel jönnek ki.
Ellenőriztem manuálisan a market státuszt, ami ugye mutatja ha update van, ha nincs, akkor csak a sima Open látható-és lelepleződött a dolog: nincs is update ezekből az app-okból!
De akkor miért jelzi a market, hogy van-nap mint nap?Köszönöm
-
dim dim
tag
Üdv fórum!
Vajon mi okozhatja azt, hogy mostanában néhány app szőrén-szálán eltűnt a telefonról (Zte blade android 2.2-vel)?
Mi történt? Azt látom, hogy az eddig működő app ikonja alapértelmezettre váltott, és hiába nyomon, nem indul.
Nézem az installed appok között-ott sincs.
Nézem a marketen-a státusza install-tehát itt se látja telepítve.
És ez már vagy egy tucat app-pal megtörtént-de hova tűnnek? Én nem telepítem le őket.
Tipp?Köszönöm
-
dim dim
tag
Üdv fórum!
Ha veszek egy fizetős appot a marketen, később automatikusan tölthetem (újabb fizetés nélkül) az update-t is hozzá, mint a free appoknál?
Köszönöm
-
dim dim
tag
üdv!
feltettem egy sms-kezelő appot, mert a gyári nem tetszett. működik, de ha jön egy sms, és rábökök hogy read, a gyári sms app indul, hiába van fenn a saját sms app.
hogyan tudom végleg takarékra tenni a gyári sms appot?köszönöm
-
dim dim
tag
válasz
molnarpeter #7941 üzenetére
nincs vmi app a marketen ennek a piszkálására?
-
dim dim
tag
üdv!
hogy hívják androidnál a képernyő tetejéről érintésre legördülő menüt, ami tartalmazza pl. a mostanában történt dolgokat-telepítés, uninstall, érkezett file-ok update stb?
És hogyan tudok beleavatkozni a tartalmába? pl. törölni a státuszüzeneteket. pl. még most is fenn van sygic aura installed. három hete folyamatosan.
köszönöm
-
dim dim
tag
üdv fórum!
tudtok nekem olyan játékot mondani PC-re (win) amiben az android figurával (kis zöld emberke) lehet játszani?
pl. létezik super mario klón pc-re amiben az android figura ugrál. vagy mint a tux racer win-re amiben a linux pingvinnel lehet játszani.ilyesmi érdekelne.
köszönöm
-
dim dim
tag
válasz
legiaap #6689 üzenetére
hát nekem androidos mobil van, és net akkor él, ha open wifi is van. vagyis, bőven előfordul hogy nincs.
ennyi erővel dictionary.com vagy hasonló webes szótárt is lehetne ajánlani: na az már valami tudásban.
a google fordítója az jobb: hát ha egyáltalán fordításnak lehet nevezni azt a hulladékot, amit a google művel. én nem nevezném annak.
igék összes alakja, szóeredet, rendhagyó tsz, fonetika, összetételek, vonzatok stb. stb. ezeknek híre-hamva sincs a translate-ben. igényes szótár ezek nélkül nem létezhet. az stdict ingyenes, és mindezt tudja! ezért kell sajna még mindig a WinMo-s mobil is.
de mindegy, maradjunk annyiban, hogy nincs net mindig, így a translate nem alternatíva.
-
dim dim
tag
üdv Fórum!
Keresek androidra free doc és xls viewert. vmi olyat, aminél nem egy év, mire egy sima doc-ot betölt (mindezt egy samsung i5800-on).
tud vki ilyet?
vmint: a jó öreg stdict kellene, de nagyon. van ez már androidra? A winmo-s telepítőt nem lehet életre kelteni android alatt?
vagy van más, free eng-hun dictionary hasonlóan hatalmas szókinccsel?köszönöm
-
dim dim
tag
üdv fórum!
teljesen új vagyok android terén.
van egy androidos mobilom, és egy tonna kérdésem. főként szoftveres, de nem annyira apps, hanem inkább oprendszer.
mivel jobb fórumot is a ph-n nem leltem ennél, így itt kezdem.
1. és legfontosabb: most android 2.1 van a mobilon.
hogyan működik itt a frissítés-pl.2.3-ra? firmware upgrade flasheléssel vagy egyéb mód?2. az android is updateli magát mint a win update pl?
köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Parfüm topik
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Az áremelések és a GTA VI késése miatt nem költekeznek a játékosok?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Revolut
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Redmi Pad Pro, 6GB/128GB, még garanciális
- Honor 200 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
- Apple iPhone 14 PRO - 128GB - Deep Purple - 85% akkumulátor
- GOPRO Hero 11 BLACK akciókamera - különlegesség!!! Labs fw 01.20.70
- Bomba ár! Dell Inspiron 5405 - Ryzen5 4500U I 8GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest