- iPhone topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple Watch
- A hagyományos (nem okos-) telefonok jelene és jövője
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Aktív témák
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
bajtokarpi #33246 üzenetére
Pl olyan szót tudsz vele írni,ami nincs a szótárban? Pl szlengeket? (Szeva, vinyó stb.)
-
Fehércápa
aktív tag
válasz
bajtokarpi #33240 üzenetére
Kipróbáltam, én nem tudnék így írni az tuti
Vmatteo! Várjunk,hátha ír valaki okosabb a témában,engem is érdekelne! Prohardvert nem találtam a tapatalkban,de lehet valamit én bénáztam el
-
F-ECT$
titán
válasz
bajtokarpi #33238 üzenetére
Én a 10 centes akcióban vettem, azóta használom, annyit megért
-
-
Dude8
tag
válasz
bajtokarpi #4844 üzenetére
Ha PC-ről csatlakozol, akkor van lehetőség egy Barcode megjelenítésére, a készülék kameráját használva ezzel a progival bescanneled, és egyből a Marketre visz.
VPlayer tökéletesen megjeleníti a magyar feliratokat, innen szedheted le.
Én személy szerint az ES File Explorert használom. Nagyon okos van benne LAN+FTP elérés lehetősége is.
Kell lennie egy application managgernek, ahol a kiválasztott program részleteit meg tudod tekinteni, ugyan ott kell lennie egy unistall lehetőségének is.
-
orkati
tag
válasz
bajtokarpi #4844 üzenetére
Rockplayer kezeli szépen az ékezeteket: Select Encode Mode, itt állítsd be a windows-1250-re és jó lesz
-
Pocok256
veterán
válasz
bajtokarpi #4800 üzenetére
Van egy csomó leírás hogy lehet lég és por mentesen feltenni egy ilyet tessék utána nézni a folia jó csak ügyesnek kell lenni hozzá ^^
-
llaszlo
veterán
válasz
bajtokarpi #4797 üzenetére
A fólia csak pénzkidobás. Az én telóm már több, mint egy éves és elég sokat használom, de még mindig karcmentes. Ja, persze vigyázok is rá.
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Oculus Rift virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ProArt Z790-CREATOR WIFI alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest