- Nem lesz iPhone 19
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Yettel topik
- 175 fotó, amit a Vivo X300 és X300 Pro kameráival készítettem
- Apple Watch
- iOS alkalmazások
- Profi portréfotós lehetsz ezzel a telefonnal
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
nagyvixi
tag
NA ezen jót röhögtem,telenor honlapján nyilvánosan leirják az akkumulátorról,hogy a memóriába futnak a programok attól még mert nem használjuk,ergo ha én fél órája játszottam meg neteztem,és most épp mondjuk semmit nem csinálok rajta,akkor is fogyaszt,a telenor szerint,mert ott vannak ezek a programok a memóriába....rémes...hiszen mindenhol meg máshol meg itt is azt irták,hogy azok csak ott vannak és ne foglalkozzon az ember vele mert nem fogyaszt semmit,az csak azért van ott mert ha kell és rámegy az ember gyorsabban bejön majd...pfffééj...na most akkor mi az isten van,mert szintén a telenor honlapján irják az advanced task killert,hogy használjuk,nade én erre meg azt irom amit itt is sokan már irtak,hogy semmit nem ér és én is tapasztaltam,mert kilövöd a programokat azt úgy is visszalövi magát,pláne ez fogyaszt is a visszalövése.Tehát most akkor valaki nagyon nem mond igazat!
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Nem lesz iPhone 19
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Beköszöntött az űrinternet kora
- Újradefiniálja a Xiaomi 17, milyen egy kompakt csúcstelefon
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Yettel topik
- iPad topik
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen ,MS3725
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- SEAGATE ST6000NM0034 6TB 7.2k 3.5 512e SAS HDD ST6000NM0034
- Intel Core i5-9500 / i5-9500T / i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő