Hirdetés
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 FE - nincsen sárkány
- Garmin Fenix 7 és 7S - profi sport megszokásból
- Xiaomi Mi 11 - értékesített büntető
Aktív témák
-
nagyvixi
tag
Sziasztok.Tudtok segítséget adni a tekintetben, hogy nagyon zabálja valami az aksit? Egy olyan program kellene, ami mutatja hogy az akkumulátort melyik fogyasztja a legjobban, kiirja a programokat és mellé irja hogy mi mennyit fogyaszt.
[ Szerkesztve ]
-
nagyvixi
tag
válasz spiritex #31244 üzenetére
Leszedtem az Android Assistant 17-et.Ott a tools-nál a battery use-nél végre látom az alkalmazásokat mi mennyit fogyaszt,kérdés hogy mondjuk ott van a facebook 1.97 %-al,meg még sok ilyen,ezek most fogyasztanak ennyit,vagy ennyit fogyasztottak ma összesen.
Mert amúgy a facebookot most nem is használom,a főképernyőn vagyok,és mégis azt irja.
-
nagyvixi
tag
válasz spiritex #31246 üzenetére
köszi.És ha a process-ben meg kiirja hogy mondjuk koordináták 2.42 %,az mostani,agy annyit használt ma.
Mert nem használok semmi olyat amihez kéne a koordináták például.
Ajaj,most kilöttem ott Kill selected-el a dolgokat,és most meg 34 százalékokat ir a proci használtságára a koordinátáknál..ez mi lehet
[ Szerkesztve ]
-
nagyvixi
tag
válasz spiritex #31250 üzenetére
Nagyon szépen köszönöm,akkor megnyugodtam.Egy kérdésem még azért lenne,sok helyen olvasom hogy ha a 3g be van kapcsolva,meríti az akkumulátor.Én ezért amit tanácsoltak 2g-re tettem a beállításoknál,de ekkor se érzem azt,hogy kevesebbet fogyasztana,mert nam közepén ugyanúgy áll kb. az akkumulátor a mindennapi átlagos használatom mellet.
Olyat is olvasni hogy ez is csak ezért fogyaszt többet a 3g,mert ahol nincs csak 2g mondjuk, mindíg keresgéli a 3g-t és ezért eszi az akkumulátort,vagy tényleg többet fogyaszt eleve?
-
nagyvixi
tag
El vagyok kicsit keseredve.Ma reggel idefele a munkába jövet hallgattam zenét,igaz teljes hangerőn és fél órát neteztem facebookoztam vele,az aksifigyelő fent meg mutatta számokban hogy 99-98-97-96-6-95-94...percenként ment le egy százalékot..1 óra utam során 80 százalékos lett az aksi,ez nagyon durva..pedig semmi nem zabálja jogtalanul a telefonom aksiját,android assistant 17-el néztem,igaz a powerampnál 42 százalékot irt,mert az fogyasztja a legtöbbet,utána meg a kijelző vagy net gondolom,de hát akkor is...ez jó igy?
-
nagyvixi
tag
Akárhogy csűröm csavarom a telefonom,nem vagyok továbbra sem elégedett az aksival.
Ma elmentem vásárolni,10-kor indultam,zenét hallgattam+neteztem vele.2 percenként ment le egy egységet az aksi kb.nagyon rohamosan fogy...Most 1-kor értem haza,és 51 százalékon volt az aksi!
Most tényleg ennyire normális ez a merülés? Mert szerintem ez nem az.Vagy igen?
Lehet hogy mivel 3g-n volt,azért,ha 2g-n nyomtam volna akkor atom lassú lett volna de legalább nem fogyasztana annyit? Másnak is ennyire merül? :-/Samsung galaxy mini
-
nagyvixi
tag
Battery kalibrálásnál amikor full feltöltésnél rányomtam és egész nap ment a telefon,most már csak pár százalék van benne,kérdés hagyni kell teljesen akkor lemerülni kikapcsolásig?
-
nagyvixi
tag
válasz atillaahun #31449 üzenetére
...valahol azt olvastam,hogy feltöltöd fullra,még rajta van a töltőkábel és lehúzod és azonnal elinditod a programot és rányomsz a kalibrálásra,aztán totál lemerited estére,hogy magától kikapcsoljon a telefon,és másnap már új bin fájllal indul ugye a gép,új esélyekkel és az jobb lesz mint volt,tovább birja
-
nagyvixi
tag
válasz saphancs #31465 üzenetére
HE? Ha sima böngészőböl nyitod meg a facét és igy használod az oldalt,5 órát nőtt az üzemidő??Ne már!!Mi az isten fogyaszt egy sima face mezei mobilalkalmazáson ami bejön egy puritán oldal a mobilos verzió,komolyan ez fogyaszt ennyit??Ne már!
Razor: MIlyen gps checkek miatt..ne már,most sima böngészőben nyitottam meg amúgy a facét,és ugyanúgy lemegy 2 percenként 1 százalékot,tehát itt maga a net fogyaszt meg a kijelző de az baromira!!!
[ Szerkesztve ]
-
nagyvixi
tag
Komolyan mondom leszedem a picsába azt a kemény 2 widgetet és visszarakom 2g-re a kapcsolatokat,cserébe rohadt lassú lesz a net de legalább nem merül mint a barom!
Egy hangulatjel is elég, hogy szemléltesd a hangulatod.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
nagyvixi
tag
válasz saphancs #31472 üzenetére
Nem tudom mit lehet itt már állitani,fényerő kicsire téve,net mondom csak akkor van ha én akarom,bekapcsolom,azt is 2g-n,akkumulátor widget meg időjárás widget van azt jónapot,ezek olyan 2 óránként frissülnének,persze ha online neten lennének,igy mikor én netre bekapcsolom akkor ráfrissitek,ennél jobban már nem lehet spótolni.Ma is mentünk ide oda,2-3 óra alatt netezgettem hébe hóba,és most tart 50 százaléknál az aksi,szörnyű,szó szerint 2 percenként 1 százalékot esik amikor netezem
-
nagyvixi
tag
NA ezen jót röhögtem,telenor honlapján nyilvánosan leirják az akkumulátorról,hogy a memóriába futnak a programok attól még mert nem használjuk,ergo ha én fél órája játszottam meg neteztem,és most épp mondjuk semmit nem csinálok rajta,akkor is fogyaszt,a telenor szerint,mert ott vannak ezek a programok a memóriába....rémes...hiszen mindenhol meg máshol meg itt is azt irták,hogy azok csak ott vannak és ne foglalkozzon az ember vele mert nem fogyaszt semmit,az csak azért van ott mert ha kell és rámegy az ember gyorsabban bejön majd...pfffééj...na most akkor mi az isten van,mert szintén a telenor honlapján irják az advanced task killert,hogy használjuk,nade én erre meg azt irom amit itt is sokan már irtak,hogy semmit nem ér és én is tapasztaltam,mert kilövöd a programokat azt úgy is visszalövi magát,pláne ez fogyaszt is a visszalövése.Tehát most akkor valaki nagyon nem mond igazat!
-
nagyvixi
tag
válasz #40993792 #31500 üzenetére
Szerintem is marhaság,viszont az a része nem marahaság hogy a memóriába lévő progik igenis fogyasztanak és ezzel kéne már végre valami fejlesztést felmutatni az androidos rendszer iróknak,hogy ha az ember visszalép a főoldalra akkor lépjen ki a programokból és ne inditsa magát újra!!
-
nagyvixi
tag
Na ezt mondjátok meg nekem,kutya legyen a talpán aki érti:
Felraktam 1 időjárás widgetet,az egyik a gyári a másik a beautifull widgetes!
Na már most megnéztem android assistantba melyik fogyaszt többet és totál ellentmondó dolgok vannak:
-BEAUTIFULL WIDGETS 0.34 % A BATTERY-NÉL
-GYÁRI IDŐJÁRÁS 0.15 %
Aztán bemegyek a processbe ott meg:
-Beautifull widget 1.15 %
Gyári időjárás meg 5.34 %
Pont ellenkező a kettő,most akkor melyik fogyaszt az istenért többet szerintetek?
-
nagyvixi
tag
válasz atillaahun #31628 üzenetére
A repülő üzzemódra gondolsz..? Hát irtam hogy estére alig marad százalék,másnapra úgy se lenne elég,csak másnap egy negyed napra még max,hát ezért töltöm éjjel fel regelre.
[ Szerkesztve ]
Aktív témák
Hirdetés
- Már nem álom: 100 ezer dolláros magasságban a bitcoin
- Mindent a StreamSharkról!
- Asszociációs játék. :)
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Futás, futópályák
- Call of Duty: Black Ops 6
- Mobilinternet EU-n kívül, eSIM adatcsomagok használata
- További aktív témák...
- HP14,1"FullHd,Core i7 6500, IntelHD VGA,8-16GB RAM,SSD,jó akkumulátor, szép állapot
- Samsung Galaxy S23 Ultra 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series Ultra 2,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Asus ROG Spatha ( "kis ritkaság")
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Használt,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest