Hirdetés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- November 24-én jön a Honor 500, itt az első kép róla
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Yettel topik
- Miért fárad gyorsabban az iPhone akku, mint az androidos?
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Cholard
üzenetére
Én folyamatosan frissítem a skype-ot, az esetek 99%-ban nincs vele gond, viszont eddig már 2x előfordult, hogy fc-zett, és az újraindítás után a hangminőség is rossz volt, szaggatottan hallottam a másik felet, csak a telefon restart oldotta meg a dolgot.
Szóval ha Neked az adott verzió működik, akkor szerintem ne cserélj.
-
citkar
addikt
válasz
Cholard
üzenetére
Nálam is vacakol a naptár mai nap.
Nem tudom ugyanaz e a gond, nálam az a baj nem mutatja a korábbi eseményeket a naptárban, hiába szinkronizálom. (Business, Jorte)
Nem tudom h a telómon van vmi gond, mert a google naptárban még ott van, visszanéztem a számítógépen, de a mobilos naptárra hiába szinkronizálom nem változik semmi.
Annyi h elég rövid ideig szinkronizál a korábbihoz képest, lehet vmi rendszerprobléma van vhol és nem a telóm vacakol? vagy vhol nem e cachebe lementi s azt érdemes lenne üríteni? -
keeo
tag
válasz
Cholard
üzenetére
ez nem lenne megoldás a problémádra?! [connectify]
-
Nono76
tag
válasz
Cholard
üzenetére
Köszi, átnéztem megint, nem volt bepipálva az összevonás. Látszólag mindent egyértelműen állítottam be, nincs semmi extra, egy tarifám van mindíg minden irányba, 1 féle sms díj, csak pár szám amit ingyen hívok, amit persze továbbra is beleszámol. Próbálgattam mindent de nem jó. Végül nulláztam a számlálókat, ettől sem változott. 2 féle tarifát meg csak napokra meg órákra lehet beállítani. Majd lehet kipróbálom a 3G-t hátha az jó.
Köszi mégegyszer!
-
-
Prien
addikt
válasz
Cholard
üzenetére
Hát nem tudom,nekem is fent volt az SPB a Defyn, egy darabig akadásmentesen futott,de aztán valamiért az egész telefon iszonyúan szaggatni kezdett. Nem futtattam más alkalmazásokat. Csak az uninstall után lett jó a teló, pedig nem olcsó. Szóval nekem vegyesek az érzelmeim ezzel a launcherrel kapcsolatban.
Aktív témák
- Haditechnika, harcászat
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Call of Duty: Black Ops 7
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Facebook és Messenger
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- SNES Edge Sharpener (Enhancer) modkit
- ÚJ GIGABYTE A16 3VH - 16" WUXGA 165Hz - Ryzen 7 260 - 16GB - 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év garancia
- Dell Latitude FHD IPS Intel core i5-1345u 16GB DDR4 256gb SSD WIN11
- Surface STUDIO AIO PC 28col 4k TOUCH / Intel i7 /32gb ram / 512NvMe + 1TB / NVIDIA 4gb dedikált
- Asztali Gamer Gép Garanciális Ryzen 7-7800x3d 4070 Super
- ÚJ HP OmniBook Ultra Flip 14"OLED 2,8 K 120Hz - Ultra 7 256V - 16GB - 1TB - 2,5 év gari - MAGYAR
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus ProArt B760-Creator D4 Alaplap! LGA 1700
- Minden szoftver mellé teljesen audit és NIS2 biztos, jogilag hiteles licencigazolást adunk át!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Amíg ébren vannak a gyerekek a telóban libegtetem... 
(természetes az IP címed lehet más.
Marad a böngésző.
lehúzásra lejön a róló, felhúzásra meg a status bar jön elő/tűnik el.