- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi Smart Band 8 - folyamatosan
- Szerkesztett és makrofotók mobillal
- Ingyen beszerezhető pár SEGA klasszikus mielőtt lekerülnek a Play Áruházból
- Motorola Moto Tag - nyomom, követ
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
Aktív témák
-
F-ECT$
titán
válasz
Cholard #28699 üzenetére
Én folyamatosan frissítem a skype-ot, az esetek 99%-ban nincs vele gond, viszont eddig már 2x előfordult, hogy fc-zett, és az újraindítás után a hangminőség is rossz volt, szaggatottan hallottam a másik felet, csak a telefon restart oldotta meg a dolgot.
Szóval ha Neked az adott verzió működik, akkor szerintem ne cserélj.
-
citkar
addikt
válasz
Cholard #10971 üzenetére
Nálam is vacakol a naptár mai nap.
Nem tudom ugyanaz e a gond, nálam az a baj nem mutatja a korábbi eseményeket a naptárban, hiába szinkronizálom. (Business, Jorte)
Nem tudom h a telómon van vmi gond, mert a google naptárban még ott van, visszanéztem a számítógépen, de a mobilos naptárra hiába szinkronizálom nem változik semmi.
Annyi h elég rövid ideig szinkronizál a korábbihoz képest, lehet vmi rendszerprobléma van vhol és nem a telóm vacakol? vagy vhol nem e cachebe lementi s azt érdemes lenne üríteni? -
keeo
tag
válasz
Cholard #10691 üzenetére
ez nem lenne megoldás a problémádra?! [connectify]
-
Nono76
tag
válasz
Cholard #10562 üzenetére
Köszi, átnéztem megint, nem volt bepipálva az összevonás. Látszólag mindent egyértelműen állítottam be, nincs semmi extra, egy tarifám van mindíg minden irányba, 1 féle sms díj, csak pár szám amit ingyen hívok, amit persze továbbra is beleszámol. Próbálgattam mindent de nem jó. Végül nulláztam a számlálókat, ettől sem változott. 2 féle tarifát meg csak napokra meg órákra lehet beállítani. Majd lehet kipróbálom a 3G-t hátha az jó.
Köszi mégegyszer!
-
-
Prien
addikt
válasz
Cholard #10448 üzenetére
Hát nem tudom,nekem is fent volt az SPB a Defyn, egy darabig akadásmentesen futott,de aztán valamiért az egész telefon iszonyúan szaggatni kezdett. Nem futtattam más alkalmazásokat. Csak az uninstall után lett jó a teló, pedig nem olcsó. Szóval nekem vegyesek az érzelmeim ezzel a launcherrel kapcsolatban.
Aktív témák
Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Home server / házi szerver építése
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Parkside szerszám kibeszélő
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z97-A Z97 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged