Aktív témák
-
Victoryus94
őstag
válasz
V.Stryker #44463 üzenetére
Ha azt mondod, neki: szia cica zárójel nagybetű kitti zárójel bezár pont
Akkor "Szia cica (Kitti)." lesz a végeredmény.
Ha csak annyit mondasz, hogy pont, akkor leírja hogy pont. Mondat végén leviszed a hangsúlyt, azt mondod, pont, és tartasz 1mp szünetet a kövi mondat előtt, akkor "."-ot fog írni. -
xSide
őstag
válasz
V.Stryker #34749 üzenetére
A nemrég linkelt launcher gyűjteményből fogtam pár nem kellő alkalmazást az avast-al...
Mondjuk nálam csak próbaképpen került fel és maradt, a tűzfal, hívsszűrés miatt.
Egyébként bevált, mert így is kevesebb a ram-ban foglalt memória igénye, mint a korábban használt droidwall, call blocker-t együttvéve...Task killernek sem tartom értelmét, mert inkább a beragadó appokat cserélem másra
Ettől függetlenül a go widgetes task-ja fenn van és semmi bajom vele -
Magnat
veterán
válasz
V.Stryker #34749 üzenetére
Vitatéma, de nem világos, h miért: elméletileg nincs rá szükség az Android működéséből kifolyólag, gyakorlatilag viszont az implementációk egy részén mégis kell. Nekem pl az LG P990-emen ha sok mindent elindítottam vagy régóta be van kapcsolva (értsd: 1-2 nap), elkezd bedarabosodni a telefon működése. Ezt restarttal lehet kiküszöbölni, viszont a 2.3 óta egy ilyen elég sok idő (2-3 perc). Ilyenkor task killerrel elég jól el lehet odázni a dolgot. Mondjuk az alap dolgok elől kiveszem a pipát, szóval óra, a widgetek általában meg néhány állandóan futó alkalmazást csak megzavar ha kilövi az ember. Értem én, h egy ideálisan működő Androidnál erre nem lenne szükség, de sajnos a P990-en nem ilyen van.
Aki azt mondja, h nincs rá szükség, az valszeg azok közé a szerencsések közé tartozik, akiknek jobban kidolgozott Android fut a kütyüjükön. -
fatal`
titán
válasz
V.Stryker #34240 üzenetére
Szerintem mindegyik billentyűzetben ki lehet kapcsolni a szótárat.
Én smart keyboardot használok, ez jött be a legjobban és ez kezeli a legjobban a fizikai billt is.
(#34243) atila4: Total Commander (még RC, fejlesztő oldalán van csak fent, később kikerül marketre is), Pure News Widget (scrollable)
-
tomy86
addikt
válasz
V.Stryker #33970 üzenetére
kapcsolók: Widgetsoid2.x.
system: Android Assistant -
Oldman2
nagyúr
válasz
V.Stryker #28771 üzenetére
Mindamellett hogy elfogadom a Droid sajátosságait, a "majd csinál magának memóriát" kijelentéssel az a gond, hogy egy haverom (aki természetesen Windows-on nőtt fel) jelezte, hogy ez okés is lenne, hanem kapna rendszeresen "kevés a memória" üzeneteket.
512M rendszermemória mellett, egy 7"-os Tableten.
-
Skynet258
veterán
válasz
V.Stryker #13484 üzenetére
Én ezt javasolnám, nem kell buherálni, másolgatni, programon belül elintézel mindent. Van ezer féle ikon, dock hátterek, külön színszekciókra osztva...
-
sssz
őstag
válasz
V.Stryker #13484 üzenetére
mentsd le magadnak a PC-re azt a go EX ténmát vagy bármelyik témát ami tetszik, nyitsd meg winzippel vagy total commanderrel. másolt ki belőle az ikon fájlokat amik tetszenek, rakd be őket a telón egy mappába, aztán bökjél hosszan a telón amelyik ikont meg akaod változtatni, válaszd ki hogy gallery vagy nemtom mi van nálad és ott azt az ikont amit szeretnél a helyére.
-
atillaahun
veterán
válasz
V.Stryker #13260 üzenetére
Lookout nálam sem működik, sms-t szintén megkaptam, de azon felül semmi nem megy. Írtam supportra, aszonták előfordul, már dolgoznak rajta. Ez persze több hónapja volt. Külföldön működött egyébként hibátlanul, szóval nem teljesen defektes a program, de itthon valamiért nem akar, úgyhogy lehajintottam, de utódot még én sem találtam eddig. Egyébként én Miskolcról próbálkoztam, te?
-
Narxis
nagyúr
válasz
V.Stryker #12522 üzenetére
Én ezt tartom a legjobbnak teendők, feladatok, emlékeztetők felírásához: Checkmark ToDo List Pro
"*Repeating Tasks with extensive repeat settings"
Más:
A mai frissítéssel szerintem az egyik legjobb keyboard app lett a Go Keyboard, nagyjából nem sokkal azután kezdtem használni, hogy lett hozzá magyar szótár, eddig is jó volt de a mai frissítés után álom ezzel írni. Talán csak a Smart Keyboard Pro körözi le ha lekörözi, de az fizetős a Go Keyboard pedig ingyenes.
A többi Go terméket is ajánlom mert mindegyik ingyenes és nagyon jó, engem még annak idején a Go Launcher-el "vettek meg" de aztán alapvető app lett a Go SMS is. El kezdték kiadni a fizetős témákat de kb. 300Ft 1db és ingyeneseket is adnak még ki, úgy látszik nem akarják fizetőssé tenni az appokat, inkább csak a témákból fedeznék a költségeiket.
Ja... Go Weather másik nagy kedvenc. Azt is érdemes megnézni.
-
tjb007
nagyúr
válasz
V.Stryker #12201 üzenetére
Lehet, hogy van másfajta is de én csak a SoundHound -ot ismerem.
Megelőztek.
-
sssz
őstag
válasz
V.Stryker #10130 üzenetére
különbözö lockscreen appok tudják hogy kirakják a lock screenre a várost és a szolgáltatót.
azt hiszem ilyen pl a simply lockscreeen
amugy tényleg az a legegyszerűbb ha lehúzod az értesítési sávot
-
legiaap
félisten
válasz
V.Stryker #4781 üzenetére
Csak egy pár napig használtam, így sok mindent nem tudok róla mondani.
Nekem a formája valahogy nem jött be és szerintem lassabb is, mint a gyári androidos böngésző.
Jelenleg ha nagyon gyorsan akarok valamit meglesni, akkor én Opera Mini-t használok és ha normális kétujjas nagyítást is ki szeretném használni a Spicámon, akkor a Miren böngészővel netezek. -
Kakumix
senior tag
válasz
V.Stryker #4734 üzenetére
Hosszan nyomod az egyik ikont a dock-on -> feljön a menü, hogy mit akarsz (pl. Swipe gesture action) -> itt kiválasztod a Show Popup... menüpontot -> majd a Recent Apps-ot és kész.
Ha az elején a swipe-ot választottad, akkor a kiválasztott ikont felfelé húzva lehet aktíválni. -
DeFranco
nagyúr
válasz
V.Stryker #3932 üzenetére
Köszönöm, akkor ezeket mentem mindenképp.
Azt hittem, létezik olyan szoftver, ami image szerűen lementi a telefon szoftveres részét teljes mélységben, mint pl. ghostoláskor csináljuk. E nélkül félve nyúlnék csak mélyebben a telefonhoz.
És arra van lehetőség, hogy a telefonból kinyerjük a
zoxigéntfirmware-t/rom-ot? Azért lenne ez fontos kérdés, mert már piacon van az enyémnél újabb fw-el rendelkező készülék, de hivatalosan nem letölthető a fw, elleben a hivatalos program (kies) támogatja a frissítést. Adott esetben frissíteném a telefont, de mókolt rom-ot/fw-t (van egyáltalán különbség?) nem tennék fel.
Ezek a firwarek egyébként szolgáltatótól függetlenül csereszavatosak?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
V.Stryker #3930 üzenetére
Válasz az előzőben, ide kiegészítés: az akksi merülés önmagában természetes volt, a fura az volt, hogy töltőre dugás ellenére (igaz használtam folyamatosan) pár másodperc múlva újraindult. Ez nem biztos, hogy szoftveres, lehet csak túlságosan lemerült. És csak egyszer fordult elő.
A hálózat eldobálás és a PIN-ezés sokkal jobban zavar, és onnan gondolom hogy alkalmazás okozhatta, hogy eredetileg kb 2-3 hétig a megvásárlás után nem volt ilyen gond. De ez csak dedukció.
A SIM kártya új típusú, tehát ez nem lehet gond.
#3930: A gyári alapra visszaállítás milyen szintig megy le? Mi marad meg, mi veszik el? Egyébként lehet full mentést csinálni a telefonról sms-ektől, romig/firmwareig?
-
DeFranco
nagyúr
válasz
V.Stryker #3928 üzenetére
Nem, nem, teljesen gyári Galaxy 3, csak marketes programokkal.
Re: #3930: a hálózat eldobálást 3-4 napja rendszeresen csinálja, netezés közben veszem észre, mert akkor van huzamosabban a kezemben a telefon. Az, hogy kiesett egész a PIN kódig, az eddig 2x fordult elő, egyszer tegnap, egyszer meg ma.
Ma reggel uninstalláltam két alkalmazást, sajnos a nevükre nem emlékszem:
- az egyik egy "hagyd bekapcsolva a képernyőt" program volt, egy kis asztali lámpa az ikonja
- a másik pedig egy rendszer infókat kiíró kis program, ekg-görbe az ikonja, trial verzió volt, már lejárt (ez elég népszerű)Azóta ritkább a hálózat eldobálás, de van, illetve kért 1x pin kódot is.
Rezidensen fut az APNdroid, illetve az Advanced Task Killer, de ezek előtte is futottak, amikor nem volt gond.
Az ATK-t nagyon ésszel használom csak, alap beállításokon, és csak ésszel lövögetem ki a programokat.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
V.Stryker #3665 üzenetére
A Market csak azokat a programokat mutatja, amelyek kompatibilisek a készülékeddel. Mivel nem a legtöbb programot 800x480-ra optimalizálják, lehet, hogy a Pulse Mini 240x320-as felbontására nincs annyi program. Így vagyok én is a Tattoo-val. Nem elképzelhetetlen, hogy a Skype is nagyobb felbontást kívánna, még akkor is, ha amúgy .apk-ból telepítve menne is.
A PH!Upper meg fent van egyáltalán a Market-en? Csak mert én személy szerint nem tartanám valószínűnek.
(Ha tévedek, akkor elnézést, a készítőtől is.)
-
Coyote01
tag
válasz
V.Stryker #3553 üzenetére
Sajnos a telefonom a másik fél elmondása szerint sokszor olyan hangot ad, mintha állandóan belefújogatnék, vagy pedig hozzádörzsölődne az arcomhoz, pedig nem. És sajnos nem egy ember mondta már. A szervízben pedig azt mondták, hogy ezt az okozza, hogy Tmobile-os kártya van benne, és van aktív adatkapcsolat. Mivel számot nem akarok cserélni(se másik szolgáltatót), így gondoltam megpróbálnám, hátha így ki tudnám küszöbölni. Próbáltam úgy, hogy beszélgetés előtt kikapcsoltam a mobilnetet, az elvileg segített is, de bejövő hívásnál felejtős kézzel kapcsolgatni (még kimenő előtt és után is). Hát emiatt
-
quasimidi
aktív tag
válasz
V.Stryker #2255 üzenetére
Szia,
Ez egy jó kérdés... szerintem a GMAIL alapértelmezetten IMAP-ot használ (telefonon), de be tudod állítani hogy POP3 fiókon keresztül fogadja a leveleket. Tehát ne az eredeti Google GMail klienst használd, hanem a beépített Mail-t (vagy alternatívát a Marketről).
Egyszerre le fogja tölteni az összeset, onnan meg sajnos csak kézzel lehet kiszedni a leveleket.
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) G.Skill Trident Z RGB 6600MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Logitech G923 kormány + Driving Force Shifter garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest