Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
Debilon #18612 üzenetére
"én leterveztettem vele útvonalat, meg is volt rendesen aztán bontottam wifit és indítottam volna, "
Jaaa, azt nem szabad. Mármint kilépni a Google navigációból, mert akkor újrakezdi a tervezést.
Azt persze nem tudom, hogy mekkora távolságot bír ki internetkapcsolat nélkül, én egy rövid távon terveztem, szándékosan úgy, hogy mindegyik kereszteződésben "rossz" irányba mentem, de áttervezett gond nélkül. -
válasz
Debilon #14526 üzenetére
Cső!
Ritkán látni ilyen őskövületet itt, regiszt. 2002-10-10 .
A hívás kezelő funkciód, hogy van beállítva?
Ha a némítás van aktiválva, akkor érthető, hogy mért nem kapsz SMS értesítést.
Nekem az automatikus elutasítás van aktiválva.
Egyébként ez az SMS értesítés nem automatikus, a T-Mobile-nál be kell kapcsoltatni. -
sssz
őstag
válasz
Debilon #13506 üzenetére
ott ahol a hálózatok vanna lennie kell oyannak is, hogy roaming engedélyezése vagy valami ilyesmi. na ott tiltsd le a roamingot és akkor magyarországon kívül nem fog felmászni semmire.
így kell csinálni elvileg a telód user manual-ja szerint:
How do I activate or deactivate data roaming?
1. Press the Menu key.
2. Tap Settings.
3. Tap Wireless & networks.
4. Scroll down to and tap Mobile networks.
5. Tap Data roaming. -
VD
őstag
válasz
Debilon #13503 üzenetére
"Hálózati szolgáltatók, ha oda belépek lekeresi a hálózatokat,
hálózati szolgáltatókon belül 2 menüpont van: hálózatok keresése "
Ennyi. Itt megkeresi a hálózatokat. Kiválasztod a Vodafone-t és regisztrálod rá. Kész. Nem fog átállni, amíg rá nem nyomsz az automatikus hálozat keresésre, vagy manuálisan nem regisztrálod egy másik hálózatra. Ismerősnek T-mobile Pulse van és ott is így működik, csak ott T-vel.
Azt nem tudom, hogy készülék ki-bekapcs után megmarad-e a beállítás?
Aktív témák
- Sorozatok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- E-roller topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- World of Tanks - MMO
- További aktív témák...
- Mac mini M1 chip 8 magos CPU-val, 8 magos GPU-val
- Hibátlan Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi + Apple iPad Smart Cover eladó! Garancia!
- Asus TUF Gaming A15 FA507 - 15,6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 4050 -2+ év gar
- T15p Gen2i 15.6" FHD IPS i7-11800H GTX 1650 32GB 1TB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- SAMSUNG AI Smart VA monitor 32" M7, 3840x2160, 16:9,
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6600XT / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3082
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest