Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
Bada Bing
tag
válasz
Psychonaut #13384 üzenetére
Magam is sokat olvastam már arról a programról, de az elvárásaimhoz képest nagyon overkill (nem is olcsó), és az mp3 formátumban nem vagyok biztos.
-
Bada Bing
tag
Én podcast alkalmazást keresek, ami tud
- automatikusan, SD kártyára, mp3 formátumban podcastokat letölteni RSS feed alapjánSemmi másra nem vágyom, ennek ellenére képtelen vagyok ilyen alkalmazást találni.
-
Bada Bing
tag
-
Bada Bing
tag
Sok-sok keresgélés és próbálgatás után fordulok hozzátok. Olyan podcast alkalmazást keresek, amelyiknek
- tetszőleges rss feedet adhatok meg (pl. Google Listen-t kizárja)
- időzített módon képes magától letölteni a podcastot, lehetőleg az SD kártyára (nevetséges, hogy a legtöbb kipróbált program a belső memóriára tölt)
- a lejátszója reagál a bluetooth headset kezelőszerveire, rendesen le van benne kezelve, ha telefonhívást kell fogadni / vagy a gyári zenelejátszóval is le lehet játszani (SD kártya)
- ne kerüljön egy vagyonbaÉn nem találtam még ilyen alkalmazást. Segítsetek, ha tudtok!
-
Bada Bing
tag
Tudtok olyan widgetet ajánlani, mint a power widget, konfigurálható elemekkel, és amivel lehet ki-be kapcsolni a Mobile networks -> Data enable opciót?
Aktív témák
- LG 27GS95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1000 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Bomba Ár! Dell Latitude 3190 - Intel N4120 I 4GB I 64GB SSD I 11,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 512GB SSD, multitouch
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest