- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
zolikaDB
veterán
Köszönöm! A Desire meggyőző!
-
zolikaDB
veterán
válasz
DemonDani #13290 üzenetére
Köszönöm.
Tkp nem nekem lenne a telefon, a pepecselés már nem nagyon hiányzik, illetve akinek lenne, az nem piszkálgatja. 3GS-em van nekem is, de az itt kint is 4-500€.
Nem kell stapatelefon, csak valami egyszerű, de nagyszerű, és nem használtan, ez fontos, továbbá szolgáltatós sem rossz, de független jobb lenne, mert nem lennék egy adott kínálatra korlátozva.
Mivel nem ismerem az Androidot, és az alattuk lévő hardware-felhozatalt, ezért kértem konkrét típus-ajánlatot.
Mi az a Gio? -
zolikaDB
veterán
Üdvözletem minden Android felhasználónak!
Nem biztos, hogy a legjobb topicban járok, de ti, mint felhasználók, gondolom sokféle készülékkel rendelkeztek.
És itt jönne a kérdésem:
melyik Androidos telefont ajánlanátok nekem olyan ~50-60e ft körüli áron? WIFI, viszonylag nagy és jó kijelző, gyors, akadásmentes működés és ne recsegjen-ropogjon az elsődleges feltételek.
Esetleg HTC Chacha, Salsa szóba jöhetne? Vagy valami bestbuy?
Aktív témák
- Xiaomi 15 12/512GB, új, rengeteg kiegészítővel, garanciális
- iKing.Hu Samsung Galaxy S25 Plus Navy 12/256 GB Használt, karcmentes állapotban 3 hónap garanciával!
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Motorola Razr 40 Ultra Glacier Blue 8 GB RAM / 256 GB tárhely Használt, karcmentes
- iKing.Hu - Motorola Razr 50 Ultra Midnight Blue Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- ASUS TUF Gaming A15 FA507NUR - 15,6" FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 512GB -RTX 4050 -3 év gari
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 134 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX8H) - Intel Core i9-13900HX, RTX 4090 - 3 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- 10 GB-os RTX 3080 OEM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest