Aktív témák
-
csontho
tag
Üdv
Van olyan program amivel a prolauncherben minden képernyőre más hátteret tehetek? -
csontho
tag
Sűrgősen kellene segítség!!
X8 amra kellene olyan program vagy valami hogy videoklipp zenéjét lezárt képernyővel is tudjam hallgatni!!! pls -
csontho
tag
Nem értem hogy kell !!! Valaki képekkel segítene, vagy valahogy??? PLS
Ma kipróbáltam a Smart Keyboard pro helyett az Anysoft ingyenes programot.
Azért akartam cserélni, mert az anysoft keyboard-nak van egy olyan beállítása, hogy többszöri fizikai gomblenyomással érünk el különböző betűket (motorola milestone qwerty-jét használnám így).
A funkció beállításához le kell nyomni az alt + shift először "r"-t majd "enter"-t.
A funkció megy, viszont minden új szó első betűjénél alul felugrik tök feleslegesen egy sáv. Ezt hogyan lehet orvosolni?
Továbbá úgy vettem észre, hogy minden telefon újraindítás után el kell végezni a beállítást.Esetleg a Smart Keyboard esetében nincs ilyen opció? Ha már megvettem egy billentyűzet alkalmazást, inkább használnám azt...
-
csontho
tag
Sziasztok!
Olyan album programot szeretnék,mint ami az x10-en vagy a Samsung mini-n van!X8 ra 2.1 es android van rajta!
Feltettem már a 3d Gallery-t de elindításnál azt írja magyarra fordítva, hogy nem találja a fájljait!
pls help -
csontho
tag
Sziasztok!
Olyan album programot szeretnék,mint ami az x10-en vagy a Samsung mini-n van!X8 ra 2.1 es android van rajta!
Feltettem már a 3d Gallery-t de elindításnál azt írja magyarra fordítva, hogy nem találja a fájljait!
pls help -
csontho
tag
Az oflline használat engem is érdekelne de hogy lehet megoldani???
-
csontho
tag
Erre valaki:::: (8991) csontho
-
csontho
tag
Én szeretném ezt a x10 hiden gallery pogramot!!!
X8am van 2.1 es leszedtem , és azt írja: hcant find ...... (cuccait)
csak x10 en megy????
valahogy nem lehet x8on is elindítani? -
csontho
tag
sziasztok!!!!!
X8 ra szeretném kérni a
Brothers In Arms 2 -t mert máshol nemjó a link!
légyszi az SD re való fájlokat is linkeljétek!!
Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Autós kamerák
- Microsoft Excel topic
- E-roller topik
- Házimozi belépő szinten
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- TP-Link ER-7212PC Omada 3-in-1 Gigabit VPN Router
- TP-Link EAP Omada Wifi AP-k (225, 245, 615)
- Mars Gaming ML-LCD240 2x ARGB 120mm FDB Fan LCD Display (Alkatrésznek) INGYEN FOXPOST
- CORSAIR K55 RGB PRO XT (Kartámasz nélküli) INGYEN FOXPOST
- Szép! Dell Latitude 7430 ÜTÉSÁLLÓ! Üzleti Profi Ultrabook 14" -60% i5-1245U 16/512 FHD IRIS Xe
- Crucial 240GB SSD eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest