- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Netfone
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Google Pixel topik
Aktív témák
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Hogy tudom megszüntetni a Google Play fiókomat?
-
pockos13
aktív tag
Van esetleg valakinek tapasztalata a SONY xperia S telefonról?
-
pockos13
aktív tag
Valaki mondja már meg hogy a htc one x 2 vagy 4 magos? Az egyik cikk ennyit ír ,a másik meg megint mást.
-
pockos13
aktív tag
Feltelepül,de utána semmi.
-
pockos13
aktív tag
válasz
hodostamas #36577 üzenetére
Szia.NOVA 2,és a Black Pegasus ,nem indulnak el,és a marketen vettem őket.
-
pockos13
aktív tag
Valaki segítsen már!!!! Nem tudom elindítani a játékot.
-
pockos13
aktív tag
Kitöröltem a játékot,újraraktam de nem tudom megnyitni.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Lenne egy kérdésem.Az egyik játéknál mikor megakarom nyitni azt írja hogy invalid licence,vegyem meg a játékot.
De ott csak olyan van hogy eltávolítás,és megnyitás.
-
pockos13
aktív tag
válasz
atillaahun #35102 üzenetére
Köszi.Az MX player tökéletesen megfelel.
-
pockos13
aktív tag
Van esetleg olyan lejátszó ami magától elforgatja a képet anélkül hogy ezt be kellene állítanom?
-
pockos13
aktív tag
Már működik a tv.
-
pockos13
aktív tag
Sajnos nem megy a tv,nem értem miért.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Azt hol tudom beállítani hogy mindig legyen 3G-ém ?Desire S telefonom van,tv-t szeretnék nézni,aktiválva van a szolgáltatás.Egyszer H,utána 3G mutat a telefonom.
-
pockos13
aktív tag
Senki se tudja hogy hogyan kell a VLC -t használni????
-
pockos13
aktív tag
Valaki legyen szíves mondja el hogyan kell a VLC playert szóra bírnom,hogy tudom beállítani hogy lejátssza a videókat a telefonomba.Köszönöm.
-
pockos13
aktív tag
Az miért van a vibernél hogy ha kilépek belőle eltűnik a menüből? Eddig nem csinálta.
[ Módosította: Barthezz2 ]
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.A Chromet honnan tudom letölteni??
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Tudjátok esetleg hogy a GO launcherban az értesítés már működik rendesen?
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Tudjátok esetleg hogy a GO launcherban az értesítés már működik rendesen?
-
pockos13
aktív tag
Na addig is szüneteltetem amíg nincs rá megoldás.Vagy először a rendes oldalon kell elolvasni? Így se jó hogy nem a telefonon olvastam el az üzenetet.
-
pockos13
aktív tag
Probléma megoldva.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.A Go sms pro-ban hogy tudom kitörölni a névjegyeket,amik nincsenek is benne a telefonomban,de ott igen.
-
pockos13
aktív tag
A Go contact-nál hogy tudom a névjegyeimet szinkronizálni? Azt már láttam hogy van olyan hogy Contacts Accunt de valahogy nem tudom hogy hogy kell .Mert ha a telefonba lévő nevekre nyomok akkor csak 4 db ad ki ,pedig nekem ott vannak a telefonszámaim és nem a kártyán.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Felraktam a Go launchert,beállítottam mindent ,de amikor a házikóra nyomok a sense áll vissza.Mit rontottam el?
-
pockos13
aktív tag
Valaki vett már valamit? N O V A 2 most jött le.
-
pockos13
aktív tag
Hurrá,már nekem is az új árakat mutatja.Indulhat a vásárlás.
-
pockos13
aktív tag
Lehet hogy valami hiba van a rendszerben.
-
pockos13
aktív tag
Pedig jó lenne vásárolni pár játékot.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Nem úgy volt hogy ma a Gameloft játékokok 79 centbe fognak kerülni???
-
pockos13
aktív tag
válasz
Psychonaut #27001 üzenetére
Mert regisztráltam,akkor se tudok letölteni? Kéri a bankkártya számot,úgy se?
-
pockos13
aktív tag
Biztonságos ez az Amazon áruház??
-
pockos13
aktív tag
válasz
Something_ #25500 üzenetére
Reméljük hogy benne lesz a következő listán.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. A Desire S max. mekkora micro sd kártyával bővithető??
-
pockos13
aktív tag
Ezekből az alkalmazásokból csak a háttérkép jött be.
-
pockos13
aktív tag
A weben simán lejönnek az appok.
-
pockos13
aktív tag
Látom elég sokan belefutottak a hiba a megrendelés során problémába,köztük én is.
-
pockos13
aktív tag
Lenne egy kérdésem.A kezdőképernyőn a 4 ikont meglehet változtatni? Vagy azok fixek?
-
pockos13
aktív tag
Vagy ha a vissza nyílra nyomok.
-
pockos13
aktív tag
Csak akkor van normális képernyőm ha a bal alsó sarokban lévő kis ikonra nyomok ,amúgy nem.
-
pockos13
aktív tag
Azt a rész valamiért átugorja.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok .2.3.5 szoftver van a desire s telefonomon.Lehet hogy csak én vagyok a béna de az sms írása nem nagyon megy.Bemegyek a üzenetekbe ,megnyomom a jobb felső sarokban a ceruza ikont hogy írás, és azt írja ki hogy befejezés.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Hogy tudom a 3.2.5 szoftver kezdőlapján az alkalmazásokat lecserélni?
-
pockos13
aktív tag
Valakinek valamilyen tapasztalata a 2.3.5-röl? Szerintem gyorsabb,és nem zabálja az aksit.
-
pockos13
aktív tag
Holnap jelenik meg az új szoftver az jégkrém szendvics.Mikor lehet majd nálunk is elérni?
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Valami olyan foldert keresek mint amilyen a szifonban van hogy egy helyre tudom rakni a programokat.
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Felraktam a QQ launchert ,de sajnos ez nem támogatja a fancy widgetet,se az idő ,se az időjárás nem frissül
.Valamit elrontottam,vagy tényleg nem támogatja?
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok.Desire s telefonom van,úgy hallottam hogy már frissült a market .nálam még nem,normális ez vagy majd később fog frissülni?
-
pockos13
aktív tag
Sziasztok. Lehet e és ha igen hogy tudok AVI formátumú filmeket a telefonomra küldeni?
-
pockos13
aktív tag
Van fent most egy csomó minden a Getjaron.
-
pockos13
aktív tag
Nagyon jó kis widgets.Köszi a linket.
-
pockos13
aktív tag
Borzasztó lassú.
-
pockos13
aktív tag
Valaki segítsen ,hogy kell a Go Launchert elkezdeni? Arra gondolok hogy hogyan kell azt a két kör alakú dolgot a kezdőképernyőre kitenni amiben az alkalmazásokat,meg a névjegyeket lehet gyűjteni.
-
pockos13
aktív tag
Több hiba is jelentkezett a telefonomban.
Először is töltés után egyfolytában beakart kapcsolni,aksi ki,utána ugyanezt eljátszotta még egy párszor,végül is elindult utána.Következő hiba ,program letöltés közben lefagyott ,most már be se lehet kapcsolni.
Ez biztos valami belső hiba lehet sajnos,és mivel lent vagyunk a balcsin csak hétfőn tudom elvinni a szervizbe.Gondolhatjátok hogy milyen szar telefon nélkül.
-
pockos13
aktív tag
Hol tudom azt beállítani a push üzeneteket,fb,twitter.és a e-mailos fiókom gmail,csak akkor jelezze az üzneteket mikor belépek a fiókba.
-
pockos13
aktív tag
Jobban kezelhető mint a skyfire.
-
pockos13
aktív tag
Melyik böngészőt ajánlanátok inkább.A skyfire vagy a dolphint?
Aktív témák
Hirdetés
- Synology NAS
- Milyen POS terminál szolgáltatót válasszon egy mikro- vagy kisvállalkozás?
- Xbox tulajok OFF topicja
- Ingatlanos topic!
- Interactive Brokers társalgó
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- SSD kibeszélő
- Milyen egeret válasszak?
- Energiaital topic
- További aktív témák...
- BenQ MOBIUZ EX2710U (4K/IPS/144hz)
- Core I9 ERŐMŰ Lenovo P1 Gen2 (8mag/16 szál 32Gb DDR4 1Tb SSD 4Gb Nvidia) laptopom eladó!!!
- Új Dobozos Lenovo Yoga Slim 6i Gamer Procis Ultrabook 14" -35% i5-13500H 16/512 Iris Xe FHD+ OLED
- Új Dell Inspiron 14 5435 Ultrabook -50% 14" Bivaly AMD Ryzen 7 7730U 8Mag 16GB 512GB FHD+ IPS
- MSI Thin - 12450h, RTX 4050 és 16gb RAM + 1tb SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged