Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
spiritex
veterán
Én nem értem az Alarm Clock Xtreme nálad hol vérzett el?? Talán a 2MB-nál?? Ezt szerintem mind tudja... Én is régóta azt használom.
Más kérdés lenne, ha olyan igényed lenne, hogy reggel 7 órakor wifi segítségével figyelje a telefon GPS koordinátáit, és ha még mindig otthon van, akkor riasszon 10x-es hangerővel.. -
-
petipetya
nagyúr
Amiket eddig olvastam a témával kapcsolatosan, arra tippelek hogy:
- Ha a kapcsoló zöld és a cellaadatok engedélyezve vannak, akkor a telefon a helyváltoztatásával részt vesz a nyomkövetésben, melynek a lényege hogy a Google a mozgásunk alapján pontosítja a forgalom figyelési részt a térképén.
- Ha piros, akkor mindez le van tiltva - Orwell rajongóknak kötelező. -
TRob1
veterán
(#9210) szki : Egy ideig én is az Android Manager WiFi-t használtam, de szerintem jobb a MyPhoneExplorer (persze ízlés dolga)
-
szki
őstag
ZTE Blade topic 1. hsz-ból:
"Fájlokat szeretnék másolni a telefonom és a PC-m között, megoldható ez kábelek nélkül is?
kelzsoca leírása"Még nem próbáltam. Talán segít!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470m - i5-3GEN I 8GB I 480GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 32GB RAM 1000GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest